Sporočila ob Prazni luni

Sporočilo A:

Pred vami je pot sreče! Prihodnje obdobje bo za vas srečno, na vseh področjih! Deležni boste uspehov, nenadnih dobitkov – finančnih in poslovnih. Sreča vas bo seveda spremljala tudi na čustvenem področju, kar pomeni, da se bo zgodilo tisto, kar vas bo osrečilo. Samo vprašajte se, kaj me bo naredilo srečno/srečnega in svojo voljo in pot usmerite v smer svoje sreče – dosegli jo boste! Stopate v obdobje sreče, a na poti bodite vseeno malo previdni, marsikdo vam bo to vašo srečo zavidal. Pomembno je, da zavidanje zaznate in ga ignorirate!

Sporočilo B:

Za vas bo obdobje ob tokratni prazni luni malo turbolentno. Nujno je, da ljudem okrog sebe, ki vas občasno mečejo iz tira, poveste resnico, kaj mislite. Ta lastnost, da lahko izrečemo tisto, kar resnično mislimo je ena lepših lastnosti in je popolnoma drugačna od agresije, ki zanika vse pravice drugih. Jasno in glasno se postavite zase in na glas izrazite svoje mnenje in odločitev! Stojte za svojim prepričanjem o dani situaciji in recite DA samo in izključno takrat, ko tako mislite. Torej v konkretnem primeru in situaciji odločno zavrnite prošnjo, izrecite odločen NE, brez vsakršnega občutka krivde! Ko zaključite s trenutno obremenjujočo situacijo, prihaja obdobje magičnosti za vas!

Sporočilo C:

Za vas bo obdobje s tokratno prazno luno še malo zaskrbljujoče! Skrbi se bodo pojavljale tako na čustvenem, kot poslovnem področju. Tudi zdravje vas lahko za kratek čas vrže iz tira. Toda pomirite se, vse se bo razrešilo s pozitivnim angelskim vplivom in to v vaše dobro. Dvignite svoja pričakovanja in razbremenite svoje srce in um! Ohranite pozitivne misli. Vse svoje težave, skrbi in vse, kar vas duši zapišite na list papirja, potem pa ga slovesno in zmagoslavno zažgite, polijte z vodo ali zakopljite v zemljo! Ne skrbite, ko mine prihodnjih 11 dni, se bo za vas vse čudovito izšlo. Angeli bodo poskrbeli za vašo razbremenitev.

Za vas z ljubeznijo, tomaangel.si