Sporočilo ob Prazni Luni – 17. September 2020

 

Prazna Luna (2)

1

Današnja Prazna Luna simbolizira dobre spremembe, nekaj novega in lepšega, nekaj, kar ste čakali že dolgo. Obdobje do danes je bilo za vas napolnjeno z življenjskimi nevihtami, strahovi, negotovimi situacijami, toda ta Prazna Luna vam prinaša nov cikel sprememb, tokrat pozitivnejših. Trenutno je še veliko vpliva preteklosti, zato so možne nestabilnosti, negotovosti, impulzivnost, agresivnost in ostre besede. Vendar bo v tem kaosu in nestrpnosti vse negativno ublažila čarobnost Prazne Lune, ki vam bo prinesla dozo harmonije in miru. Današnja Prazna Luna v vas prebuja nove energije vibracije svetlobe in ljubezni, ki bodo premagale jezo in strahove. Vse bo še dobro, verjemite. Zaščiteni ste pred vsem slabim.

2

Prihaja obdobje, ko se bo potrebno resneje lotiti svojih ciljev in dobro razmisliti o podrobnostih. Tokratna Prazna Luna vas bo priganjala k organizaciji vas osebno. Čas je, da določite prioritete v svojem življenju.  Luna vam bo pomagala razjasniti vaše večje cilje in ustvariti oprijemljive načrte. Pomembno je, da postanete bolj disciplinirani in se držite svojih namenov. Trenutno ste popolnoma raztreseni, neorganizirani in tako več ne gre, tega se zavedate. Vpliv današnje lune vam prinaša novi val pragmatične energije, da se boste lahko bolj zavedali svojih meja, se držali realnih ciljev in se maksimalno aktivirali v svoje dobro. Samo pogumno naprej, ste na pravi poti.

3

Končno, današnja Prazna Luna tudi vam prinaša pozitivne spremembe, dvig vibracij. Približuje se vam osebna razbremenitev, katere posledica bo vaš premik naprej. Zaključujete eno življenjsko poglavje in se pomaknete v novo, lepše. Prav je tako. Ne bi bilo koristno, če bi se še naprej zadrževali v tem položaju. Rajši se otresite starega in pozdravite novo. Zagotovo boste ob zaključevanju občutili olajšanje, morda tudi nekaj žalosti. V vsakem primeru prihaja čas, ko morate opustiti tisto, kar ste prerasli. Uspešno se boste soočili s svojimi strahovi in doživeli pozitivne spremembe tako na čustvenem, kot na osebnem področju.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2