Angelski šepet z dne 18. September 2020

 

119886656_767623333810286_1938589176745055935_n

1

Nadangel Uriel vas podpira pri preudarnih odločitvah na finančnem in poslovnem področju. Bodite pozorni na svoje stroške – ali res potrebujete vse stvari, za katere porabite denar?

2

Nadangel Rafael vam bo pokazal pot do izpolnitve v ljubezni. Pomagal vam bo pri zdravljenju in odpravljanju čustvenih težav in težav v odnosih z ljudmi. Opominja vas, da je ljubezen podobna zdravju, zato morate poskrbeti, da občutek ljubezni v vas nikoli ne umre. Samske osebe morate razmišljati o tem, ali s čustvi ljubezni ravnate spoštljivo in skrbno.

3

Angel preteklosti vas opominja, da čas vedno teče naprej, zato ne bi smeli živeti v preteklosti. Pomaga vam razumeti, da je zdaj pravi čas za začetek novega in boljšega življenja in da se morate distancirati od tega, kar se je zgodilo v preteklosti. Ne ozirajte se na pretekle napake; za seboj pustite vsa svoja razočaranja in jih obravnavajte kot lekcije, ki so vam dale dragocene izkušnje ter pogum in modrost. Začnite novo življenje zdaj!

4

Vsem samskim dušicam nadangel Uriel pomaga odkriti lepoto srečnega in uspešnega odnosa. Naučil vas, kako boste po ljubeznivi poti našli veselje in izpolnitev in  izkusili resnično življenjsko bogastvo. Ljubezni v sebi ne morete blokirati; svoje srce morate odpreti tej čudežni energiji in videli boste, da se bo vaše življenje spremenilo. Za osebe v partnerskem odnosu je prisotnost nadangela Uriela primeren čas za reorganizacijo čustvenega odnosa.

5

Čutiti je prisotnost angelov strahu, kar pomeni, da ste zaprti vase in zaprti za sprejem novih idej. Poskusite prisluhniti nadangelu Mihaelu, ki vam bo skozi intuicijo dal napotke in vam pomagal najti izhod iz kakršnih koli finančnih težav, pa tudi odprl vam  bo misli, da boste lahko bolj kreativni v poslu in na delu. To sporočilo pomeni tudi, da se trenutno lahko soočite z neodločnostjo in negotovostjo. Naj vas vodi Mihaelov šepet skozi vašo intuicijo.

6

Nekdo, ki je že prisoten v vašem življenju, vam lahko kmalu ponudi zanimiv predlog, ki vam bo pomagal izboljšati vaše zdravstveno stanje, predvsem psihično plat. To sporočilo signalizira tudi vaše nepotrebno preprečevanje stikov z drugimi ljudmi, kar negativno vpliva na vašo psihološko plat življenja. Poskrbite za svoje odnose z družino, prijatelji, znanci. Skozi njih boste odkrili vir sreče!

7

Nadangel Gabriel šepeta za vas. Pomaga vam poiskati pravo pot v življenju, izkusiti svobodo, odkriti talente, skrite v vas, in uresničiti vaše življenjsko poslanstvo. Nadangel Gabrijel vam bo pomagal najti vašo notranjo modrost in resnico, odkriti lastno vrednost in ljubezen do sebe, kar vam bo aktiviralo nove začetke v življenju. Podpira vas tudi pri razvoju vaše notranje moči.

8

Angel Chamuel šepeta za vas. To sporočilo je signal za vse samske dušice, da se odprete in sprejmete vodstvo za spoznavanje novih ljudi. Če se umaknete vase, zmanjšate možnosti za pridobitev pravega partnerja. V vašem življenju se tako lahko pojavijo novi znanci, kar vas bo posledično približalo uresničenju vaših srčnih želja. Osebe, ki ste že v čustvenem razmerju, poskrbite, da se s partnerjem bolj zbližata in okrepita vajin odnos.

9

Vaš angel bojevitosti vam nežno šepeta, da imate močno energijo, a najprej morate narediti prvi korak in že boste blizu zmage. Zdaj je pravi čas, da se aktivirate na področju uresničevanja svojih sanj in upov. Ne glede na vaš cilj, ne glede na strast in željo, je čas, da se AKTIVIRATE! Vesolje vam ponuja močno energijo, ki jo je treba izkoristiti v največji meri. V karieri, ljubezni ali različnih odnosih lahko naredite pomembne spremembe … Ne pozabite, vi lahko storite VSE!

10

Vaš angel ljubezni vam nežno namiguje, da je ljubezen največja moč. V sebi imate morje ljubezni, popolno energijo ljubezni, ki jo je treba izraziti na pravilen način. To ni sporočilo, to je zahteva Vesolja. Ni potrebe, da se bojite intenzitete ljubezni, raje izrazite svoje občutke. V sebi imate popolno ravnovesje moške in ženske energije, zato se boste v prihodnjih dneh zlahka znašli v čarobni igri ljubezni.

11

Vaš angel zdravja vas nežno opozarja, da premalo skrbite zase. Nehajte razmišljati, da ste kot stroj in da ste zmožni delati tudi preko svojih meja. Potrebno se bo obrniti vase, prisluhniti svojemu telesu, ki je precej izčrpano. Če imate avto, zagotovo veste, da morate včasih zamenjati olje, da bo delovalo. Zato morate tudi vi spremeniti in izpopolniti svojo energijo, da boste lahko obvladovali še naprej vsako življenjsko situacijo. Naredite nekaj lepega zase. Naredite karkoli, kar vas bo sprostilo in ugajalo vaši duši. 

12

Morda trenutno čutite nekaj težavic glede svojega zdravja, vendar je to popolnoma odveč – imate namreč prisotnost angela moči, kar pomeni, da morate preprosto verjeti v svojo notranjo moč in premagali boste vse zdravstvene nevšečnosti. Ta angel vas poskuša spomniti, da se nikoli ne predajte ampak zaupajte.

13

Angel obilja vam nežno šepeta, da za vas prihaja obdobje napredka in pozitivnih sprememb, zlasti na poslovnem področju. Če ste se nameravali preseliti v nov dom, drug kraj ali kaj podobnega, je Vesolje z vami, vendar ne bodite razočarani, če bo ta kraj/dom drugačen, kot ste ga želeli, saj včasih usoda sama ustvari najboljše rezultate za vas. Pričakujte tudi spremembe na delovnem mestu, morebitno napredovanje ali spremembo delovnega mesta. 

14

Angel sprememb je z vami. Ste pred večjo prelomnico v življenju. Ne glede na to, kakšna sprememba se vam bo zgodila, je neizbežno, da boste v novem življenjskem okolju srečali osebo, ki jo poznate že od prej (vsaj takšen občutek boste imeli), in srce vam bo dalo jasen znak, da do te osebe negujete nekaj, kar je več od prijateljstva. Ne pozabite, včasih vesolje obrne življenje namenoma, da pride do tega čudovitega srečanja, ki ga vsi pričakujemo, srečanja s sorodno dušo. Sprejmite namenjene spremembe.

15

Za vas prihaja obdobje razbijanja iluzij. Že dlje časa ste v začaranem krogu, v katerem misli tavajo, srce išče pravo pot in razum ni pripravljen na velike odločitve. Kmalu se bodo zidovi razblinili v past skrivnosti in spoznali boste nekaj, kar je globoko skrito v vas in vašem okolju. V veliko pomoč vam bo nebeški vodnik Gabriel. Morda vam ne bo všeč, kar ste boste spoznali, videli, vendar tega ne smete doživljati kot poraz. Trenutno stanje zapira ena vrata, a iz tega morate stopiti kot pogumen vitez. Ne pozabite, da so angeli z vami v vsaki situaciji.

16

Prisotnost angelov bele svetlobe bo v vaše življenje prineslo veliko sreče. Ti angeli izžarevajo bleščeč sijaj in to vam bo zagotovilo blaženost, mir in harmonijo. Angeli bele svetlobe vas osvobajajo negativnih vzorcev in pomagajo očistiti vaše negativne misli ter vam odpirajo pogled na lepote življenja. Opominjajo vas, da imate v življenju vedno izbiro – lahko sledite določeni poti ali obrnete smer, lahko celo zavijete nazaj.

17

Prisotnost angela moči pomeni, da lahko v vašem življenju v prihodnjem obdobju pride do nekaterih težav, ki vas lahko dodatno oslabijo. Ta angel vas opominja, da v vas obstaja ogromna moč, ki vam bo omogočila premagati vse težave. Podpira vas in preprečuje, da bi se predali. Imate veliko moč, ki vam bo pomagala prebroditi kar koli – samo verjeti morate vase in zaupati angelski moči, saj vas njegova moč vodi skozi življenje.

18

Angel sreče je z vami. Če ste v čustvenem razmerju lahko računate na nasmeh sreče. Lahko se pojavi situacija, ki vam bo dala misliti, da bi morda morali preizkusiti svoj odnos, toda prisotnost tega angela pomeni, da boste uspešno prebrodili vse težave na čustvenem področju. Samske dušice se lahko kmalu razveselijo spoznanja idealnega partnerja.

19

Morate razširiti svoja obzorja, angel upanja pa je tukaj, da vam pomaga. Zataknili ste se v neki situaciji, ki se vam je najprej zdela zanimiva, vendar ste na koncu ugotovili, da vam ni všeč. Zapustite to situacijo, v kateri se ne počutite sproščeno. Angel upanja vam bo pomagal ugotoviti, kaj si v resnici želite početi. Čas je, da prisluhnete svojemu srcu. Vaša trenutna neaktivnost vas žene k agresivni in negativni miselnosti. Zaupajte si in vaš angel je tu, da vas vodi.

20

Prisotnost angelov zlatega plamena pomeni, da ste pred pomembnim trenutkom na čustvenem področju v vašem življenju. Prihaja čas, ko bo pomembno, da sprejmete tehtno odločitev, ki bo vplivala na vaše čustveno življenje v prihodnosti. Samskim dušicam bodo angeli zlatega plamena v veliko oporo. Osvetlili vam bodo pot in vas pripeljali do vaše sanjske ljubezni.

21

Nekaj se bo začelo dogajati v vašem ljubezenskem življenju, ker prisotnost nadangela Gabrijela napoveduje nov začetek. Ali bo to spoznavanje nove ljubezni ali iskanje lepote v trenutnem razmerju, prepustite in videli boste. Nadangel Gabriel vam poskuša dati dragocene informacije, ki vam bodo odprle srce za čudovit občutek ljubezni.

22

Angel ljubezni, ki bdi nad vami, vam bo dajal čudovit občutek. To je zelo dober znak za samske dušice, ki iščejo partnerja – če odprete svoja srca, da pozdravite ljubezen, in ne podcenjujete znamenj, ki so okoli vas, boste kmalu lahko naleteli na osebo, ki ste jo iskali. Dušice, ki ste v razmerju bo angel ljubezni napolnil s čustveno harmonijo in poskrbel za dvig vibracij v obstoječem razmerju.

23

Angel ljubezni je z vami. Ta angel vam bo odprl srce brezpogojne ljubezni, ki bo popolnoma spremenila vaše življenje. Ljubezen je najmočnejše čustvo, ki obstaja, zato se, če se odprete temu čudovitemu občutku, lahko zgodijo čudeži. Angel ljubezni vam ne samo pomaga odpreti srce, ampak vas vodi tudi do resnične sreče in izpolnitve v življenju. Pomaga vam premagati vsak strah, neuspeh in razočaranje.

24

Za trenutek se ustavite in si oddahnite od vseh svojih misli in težav. Ozrite se okoli sebe – poglejte, da ima življenje svoj skriti čar. Angel lepote vas poskuša spodbuditi, da opazite lepoto, ki je prisotna v vsakem trenutku vašega življenja. Tudi majhne stvari lahko prinesejo veselje in zadovoljstvo, vendar žal, ne morejo vsi videti lepote v vsem. Zato, odprite oči in srce in uvidite vse lepote življenja.

25

Kaj je tisto, kar potiskate v globino, do skrajnosti? Angel modrosti je z vami, zato, da vam pomaga. Lahko vam omogoči, da uravnotežite vidike svoje osebnosti. Ponavadi se posveti tistim, ki imajo močno karizmo in ambicije. Vi imate neustavljivo željo po doseganju zastavljenih ciljev. Angel modrosti je tu, da zagotovi, da teh ciljev ne bi ovirali negativni impulzi. Imate moč in samokontrolo, da naredite tisto, kar je najboljše – zaupajte temu in vaš angel vam bo pomagal.

26

Trenutno imate v svojem življenju praznino. Morda še ne veste zakaj, toda ta vrzel izvira iz vaše potrebe po nadzoru, da vaše življenje teče po načrtih. Nekaj v vašem življenju ni uravnoteženo na način, kot bi želeli in zato izgubljate nadzor, posledično postajate prazni.  Angel duševne harmonije je tu, da vam odpre oči za tisto, kar v življenju pogrešate – izjemne izkušnje. Prisiliti se morate, da izstopite iz cone obdobja, razpočite svoj milni mehurček in ”razbijete” svoje navade. V svoje življenje vnesite malo več strasti! Tvegajte in ne skrbite, kajti vaš angel pazi na vas.

27

Angel nepotrebnih dilem je z vami, da vam pomaga rešiti osebne dileme. Imate neke vrste relacijskih težav. Priklic angela dilem vam bo pomagal najti pravi čas, da se soočite s temi težavami in jih poskusite rešiti. Njegova prisotnost prav tako kaže, da ste pozorni na podrobnosti, kar je prav, a do neke mere. Občutek imate, da vam je nekaj pomembnega prikrito, zadržano ali pa vam je popolnoma zamolčano. Previdno, pazite kaj mislite, angel dilem je z vami, da vam pomaga dojeti, da vse, kar morate in je prav, da veste, pride do vas ob pravem času.

28

Angel zdravilne moči je z vami. Verjetno ste trenutno psihično ali fizično izčrpani. Ta zdravilec je tu, da vam pomaga napredovati in se znebiti strahov in stresa. Poleg tega kaže, da imate v sebi moč, da premagate to nastalo stisko. Angel zdravilne moči vam daje moč, da živite v harmoniji s seboj in zajezite vso negativno energijo ter se tako izognete morebitnim negativnim posledicam. Razmislite o novih pogledih na življenje kot vodilo.

29

Vsak od nas ima svojega osebnega angela varuha, ki nas čuva od rojstva do konca življenja. To sporočilo vam je namenjeno, ker vaš angel želi, da veste, da je vedno z vami, in vam bo z veseljem pomagal pri vsem, če ga le pokličete na pomoč. Sporoča vam, da ni razloga, da bi bili zaskrbljeni – s pomočjo svojega angela varuha se boste z lahkoto soočili z vsakim izzivom. Njegova zaščita je kot ščit, ki preprečuje vso nevarnost za vas in vas vodi do sreče in veselja.

30

Morate uravnotežiti svojo dušo. Angel Gabriel vam pomaga obnoviti vašo notranjo energijo ter vam pomaga jasneje razumeti vaša  čustva in vaše reakcije do drugih ljudi in stvari. Gabriel vam odpira pot do boljšega razumevanja vašega najglobljega jaza. Česa vam primanjkuje in kaj je v vašem življenju postalo preveč moteče? Gabriel vam lahko pomaga vzpostaviti red v življenju, si postaviti nove cilje za prihodnost in se soočiti s svojo  prihodnostjo, le prositi ga morate za pomoč.

31

Angel harmonije označuje, da ste na poti k obogatitvi svojega notranjega miru in harmoniji. Trenutno razmišljate o osebnih dolgoročnih ciljih. Oddaljujete se od nekaterih stvari iz preteklosti, ki so vas zadrževale, ter se zavestno pomikate naprej, k svoji novi izboljšani različici prihodnosti. Občutek imate, da vas vodi nevidna sila. Ne, to je vaš angel harmonije, ki bdi nad vami.  Vaš angel vam daje moč in modrost. Prikličete ga večkrat v svoje življenje in verjamete v njegovo zdravilno moč. Je angel, ki vam pomaga v boju proti temnim energijam.

 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2