POLNA LUNA 1. Oktober 2020 – Ščip ob 23:05

 

Samo najin... (2)

Namig 1:

Pojdite samo naprej in ne popuščajte. Sezite po zvezdah! Izkoristite energijo tokratne Lune. Angeli pravijo, da imate vse razloge, da čutite upanje in srečna pričakovanja! Verjemite v svoje sanje. Na svojo prihodnost glejte z optimizmom, navdušenjem in samozavestjo. Časi izzivov so zdaj za vami, svetlejši časi pa pred vami. Načrtujte dolgoročno. Zdaj je čas, da si življenje zamislite takšno, kot si želite, in ukrepate v tej smeri. Zaupajte in sledite svoji intuiciji. Ste na pravi poti, na poti k novim, uspešnim začetkom. Spremlja vas Nadangel Jophiel, angel optimizma, ki vas pelje naprej v vaši prihodnosti. Zato pogumno stopite na pot vaše zmage in ostanite optimistični glede svoje prihodnosti.

Namig 2:

Vse čestitke! V obdobju tokratne polne lune boste uspešno uravnotežili nedavno zahtevno situacijo! Vaša sposobnost, da vidite obe strani, ukrepate in sprejemate odločitve, vam prinaša odlične rezultate. Torej, uživajte v veselju nad doseženim!
Bodite mirni in neomajni ter predvsem jasni glede tega, kaj želite doseči. Pomembno je, da v tem trenutku pokažete samokontrolo in odločnost ter dolgoročno pripravljenost. Pripravite se na velik preskok naprej. Nadangel Metatron je z vami, da vam poveča motivacijo in raven energije, da boste lahko izpolnili svoje lastne zahteve. Vaše sanje se manifestirajo s svetlobno hitrostjo.

Namig 3:

Trenutno je pozitivno razmišljanje bistvenega pomena za vas. Vaše lastne obsesivne, negativne misli so pravi krivci za težave, s katerimi se soočate in katerih se bojite, a jih nenehno vlečete v svoje življenje. Sprostite svojo krivdo in spoznajte, da je obžalovanje zapravljeno čustvo. Usmerite svojo pozornost na neverjetne možnosti za prihodnost in pustite preteklost za seboj. Prepustite trenutne neprijetne misli in bremena Angelom, da jih blagoslovijo in jih odnesejo iz vaših pleč. Popazite na svoje zdravje, vaše psihično stanje je zaradi bremen, ki jih nosite v svoji podzavesti precej načeto. Poskušajte se dvigniti nad vsa bremena, v obdobju tokratne Lune s pomočjo Nadangela Uriela, ki vam bo pomagal premagati vse strahove, ki se skrivajo v vas.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2