OKTOBER 2020 – Angelska napoved

 

120326844_774004909838795_1062550989095676769_o

JANUAR

Angelsko sporočilo meseca za vas! Če ste pred kratkim imeli konflikt z bližnjimi osebami, je sedaj čas, da počistite to negativno energijo in rešite konflikt. Ne glede na to, ali gre za konflikt z družino, prijatelji, partnerjem, vsak prepir ustvari negativno karmo, zato rešitev poiščite v sebi. Ne obsojajte, ker da bi razumeli, kakšna je duša nekoga drugega, morate najprej dobro razumeti svojo. Poskusite razumeti čustva drugih ljudi, njihove strahove, želje, upanja. Začutite njihovo srečo, jezo in žalost, vzpostavite energijsko povezavo in tako bo konflikt izginil, ostala pa bo le ljubezen, ki ima zdravilno moč.

FEBRUAR

Angelsko sporočilo meseca za vas! Zdravilna energija Nadangela Rafaela vas bo obdajala. Angeli vam za mesec Oktober pošiljajo pomembno sporočilo in sicer, bodite pozorni na signale, ki vam jih pošilja vaše telo in duša. Opozorilo se nanaša na boljšo skrb za vaše zdravje, odprtost duše in sproščanje negativnih čustev, ki vas ogrožajo. Osredotočite se na pozitivne spremembe in opustite slabe navade. V skladu s to angelsko karto je treba uporabiti dragocen smaragdni kamen, ki ima zdravilno energijo in je priporočljiv ljudem, ki so nagnjeni k depresiji, trpijo zaradi nespečnosti in želijo zdraviti svoje srce.

MAREC

Angelsko sporočilo meseca za vas! Intelektualna raven čustvenih odnosov bo kakovostna, vse ostalo pa vas bo pripeljalo do nezadovoljstva, razprav, celo prepirov in posledično obupa in solz. Veliko se boste pogovarjali, tisti, ki ste v vezah in tisti samski. A ko bi le vse ostalo pri pogovoru, ne, vi boste vztrajali na poglobitvi odnosov, pričakovali nemogoče, vztrajali na uresničevanju vaših sanj, povratne reakcije pa ne bo in to vas bo spravljalo na rob obupa. Z malo več potrpljenja boste lažje prebrodili to obdobje čustvenega neravnovesja.

APRIL

Angelsko sporočilo meseca za vas! Vaša čustva bodo veliko bolj izražena kot običajno, zato je pomembno, da ohranite hladno glave, saj lahko enostavno pridete v konflikte z nadrejenimi, delodajalci in tudi s partnerjem. Iskreno izrazite svoja stališča in upoštevajte, da so poslovne odločitve v teh dneh pomembne za vaše napredovanje v prihodnjih dneh. Skratka na udaru bodo vaši partnerji, poslovni ali čustveni. Če pride do nesporazuma in se boste čutili čustveno raztreseni, celo ogroženi, to ni čas, da končate zvezo ali razmerje, temveč stopite korak nazaj in razmislite. Nekateri posamezniki se boste že predčasno distancirali, s čemer boste preprečili dramatične zaključke.

MAJ

Angelsko sporočilo meseca za vas! Zaradi vaše občutljive in sočutne narave boste nagnjeni k temu, da si boste vse preveč jemali k srcu in to za vse druge, razen zase. Prekomerna občutljivost in preudarnost vam bosta precej v breme in vam povzročala težave, ker boste nagnjeni k analiziranju svojih občutkov. Ne bojte se novih izzivov. Kljub temu poskusite držati situacijo pod nadzorom, še posebej, ko gre za ljubezen. Pogoste spremembe razpoloženja so lahko vzrok za konflikt s partnerjem, še posebej, če ste v daljši zvezi ali zakonski zvezi, ker verjetno ne bo razumel vaših idej glede nekaterih pomembnih sprememb, ki jih želite v življenju spremeniti.

JUNIJ

Angelsko sporočilo meseca za vas! Večinoma boste delovali, kot veste in znate. En dan boste super, odlično razpoloženi, drugi pa z energijo na dnu. Najbolje, da se ta dan, ko bo vaša energija na minimumu osamite in dan preživite v svojem svetu. Ne spuščajte se v razprave, ker se ne bodo dobro končale. Trenutno tudi poslovno niste v najboljši formi. Ne samo, da se vam ne da, tudi okoliščine vam ne dajejo nikakršnih spodbud. Pomanjkanje motivacije bo naravna posledica tega stanja. 

JULIJ

Angelsko sporočilo meseca za vas! Cel mesec se boste srečevali s spremembami na področju odnosov. Nujno je, da stabilizirate svoj odnos na čustvenem področju, ki je zelo nestabilen. Tisti, ki hrepenite po varnosti, boste pogosto čutili tako nemoč, kot tudi upad samozavesti, prav tako pa lahko nizke energije privedejo do hudih prepirov in ohlajanja odnosov, ravno v vašem poskusu stabilizacije in obnovitve, da bi odnos izboljšali. Zato, temeljito izdelajte načrt, kako se boste lotili urejanja odnosov, ki so pomembni, a potrebujejo spremembo. Ne delujte brez premisleka, saj vas ta poteza lahko stane boleče prekinitve. Zelo boste občutljivi, veliko boste govorili o svojih občutkih. A ne predstavljajte se kot žrtev, saj ne veste v kakšnem stanju je nasprotna stran.

AVGUST

Angelsko sporočilo meseca za vas! Spopadali se boste z večjimi mejniki in preobrati na poslovnem področju.  Sprejeti boste morali pomembne odločitve, morda boste dobili tudi nove poslovne zadolžitve, lahko tudi korenite poslovne spremembe, kot so menjava položaja, službe ali poslovnega partnerstva. Nekateri boste imeli odlično možnost obnoviti stare stike in preusmeriti svojo karierno usodo v smer, v katero že dolgo časa želite, da gre.  Zaradi poslovne ihte boste čustva postavili na stranski tir, kar je tudi priporočljivo. Na čustvenem področju ste precej labilni in sedaj zagotovo ni pravi čas, da se aktivirate na tem področju. Počakajte na marec, takrat bodo vaša čustva v prvem planu.

SEPTEMBER

Angelsko sporočilo meseca za vas! Verjetno se boste počutili precej osamljene ta mesec, razen če bo to vaša osebna izbira in si boste želeli malo samote. Tisti v vezi boste doživeli obdobje nasičenosti, obdobje, ko boste potrebovali veliko potrpljenja, da boste lahko vzdržali v obstoječem razmerju še naprej. To obdobje in ti občutki ne bodo trajali dolgo, zato se potrudite in pojdite skozi to. Na poslovnem področju ravno tako ne bo rožnato. Nekateri sodelavci vam bodo odkrito pokazali svojo naklonjenost, spet drugi pa vam bodo enako pokazali, da vas ne marajo. Sprejmite oboje na miren način. Vsaj veste, s kom imate opravka. Upoštevajte pravila.

OKTOBER

Angelsko sporočilo meseca za vas! Življenje ni dirka brez preprek, ampak zabavna pustolovščina, ki jo je treba uživati v največji možni meri. Mnogi med vami to pogosto pozabite in padete v apatično stanje, ki vas napolni z monotonijo in postanete nezadovoljni s sabo. Čas je, da se za nekaj dni sprostite in izolirate od svoje dnevne rutine. Ko odprete srce igri in zabavi, bo šlo vse lažje. Posebno veselje v tem obdobju vam prinašajo prijatelji, druženje, zabava, nasmeh – to je tisto, kar potrebujete, da se vrnete k svoji pravi naravi in zadovoljite svojo dušo. Obdobje, ki se začne danes je idealno za te nežne spremembe. Izkoristite ga.

NOVEMBER

Angelsko sporočilo meseca za vas! Vaš angel vam nežno namiguje, da je ljubezen največja moč. V sebi imate morje ljubezni, popolno energijo ljubezni, ki jo je treba izraziti na pravilen način. To ni sporočilo, to je zahteva Vesolja. Ni potrebe, da se bojite intenzitete ljubezni, raje izrazite svoje občutke. V sebi imate popolno ravnovesje moške in ženske energije, zato se boste v prihodnjih dneh zlahka znašli v čarobni igri ljubezni. Pomembno je le, da začnete svojo ljubezen izražati, na način, kot je vam ljubo, le začnite!

DECEMBER

Angelsko sporočilo meseca za vas! Vaš angel vam nežno šepeta, da za vas prihaja obdobje napredka in pozitivnih sprememb, zlasti na kariernem področju. Pričakujte spremembe na poslovnem področju, morebitno napredovanje ali spremembo delovnega mesta. Ne glede na to, kakšna sprememba se vam zgodi, je možno, da boste v novem okolju srečali eno osebo, ki jo poznate že od prej, in srce vam bo dalo jasen znak, da negujete nekaj, kar je več od prijateljstva. Ne pozabite, včasih vesolje obrne življenje namenoma, da pride do tega čudovitega srečanje, ki ga vsi pričakujemo, srečanja s sorodno dušo. Sprejmite namenjene spremembe.

 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2