ANGEL meseca Oktobra 2020

 

Izdelek brez naslova (42)

A

Pomembno je, da ohranjate disciplino in red. Čeprav so vaše sanje jasne in dokaj točno določene, še vedno potrebujejo smernice in organizacijo, da se lahko pravilno manifestirajo. Ustvarite podroben načrt, kako boste nadaljevali za uresničitev le teh, in ohranite prijazen, a verodostojen nadzor nad izvajanjem tega načrta. Vedite, da ste dovolj močni, da prevzamete vodilno vlogo na svojem poslovnem področju in vseh projektih, na katerih delate. Red in disciplina sta vaša prijatelja, ko prehajate iz pripravljalne faze v fazo izvajanje vaših načrtov. Verjemite v svojo sposobnost. Organizirajte se, da boste lahko še učinkovitejši. Vaša želja po uspehu je iskrena in vse energije so na vaši strani za uresničitev. Stabilna prihodnost je pred vami, a glejte, da sprejemate modre odločitve. Nadangel Mihael je angel moči in zaščite, ki nadzira življenjski namen vsakogar. Pri pomembnih in nujnih življenjskih spremembah pokličite Mihaela za pogum in moč.

B

“Znebite se dvomov, osredotočite se na svoj namen in njegov neposreden izraz. Opazujte svet takšen, kakršen je, brez vaših projekcij, sodb in predpostavk “, je oktobrski nasvet, ki nam ga prinaša Angel jasnosti. Jasnost ni enkratni dogodek, temveč proces. Ljubezen do resnice odstrani vse navezanosti, ki so posledica nesporazumov, zato nas uskladi z notranjim bitjem. Ko se naučimo prilagajati resnični naravi, se naša zavest napolni s pravilnimi stališči, navodili in dejanji – brez predpostavk in sodb. In kako lahko spodbudimo jasnost? Z aktivnim raziskovanjem samega sebe! Z odgovorom na vprašanje: “Zakaj počnem to ali ono na takšen način?” Z izpraševanjem sebe privabimo svoje notranje bitje, da odkrije bogastvo, skrivnosti in sposobnosti. Poskusite, deluje. Angel jasnosti vas vodi.

C

Zaščitite se pred skrbmi, velikimi dilemami in strahovi. Napolnite svojo dušo in um s pozitivno energijo.  Pozitivne vibracije so povsod okoli vas. Angeli vas opozarjajo, da se morate izolirati od strupenih ljudi, zaradi katerih imate nizkoenergijske vibracije, ker vašo auro najbolj ogrožajo občutki, kot so nezadovoljstvo, jeza, bes. Zato je pomembno, da meditirate in preživite čim več časa v naravi, da se zaščitite pred slabo energijo okolja. Angeli vam tako pošiljajo pomembno sporočilo – poskusite se osredotočiti na pozitivna čustva in začnite razmišljati optimistično. Odprite svoje srce in čakre, v svoje življenje vnesite mir, ljubezen in vedrino. Obkrožite se z ljudmi, ki prenašajo pozitivno energijo, saj dobrih vibracij ni nikoli dovolj.

D

Ste na pragu vstopa v novo in razburljivo fazo svojega življenja. Pomembno je, da verjamete vase in veste, da dobrodušno Vesolje želi, da uspete. Zdaj je čas za predanost svojim sanjam! Naredite vse potrebne korake za samozavestno napredovanje.
Prisluhnite svojim notranjim navdihom o sledenju svojim sanjam. Presenečeni boste, kako se vam bodo nepričakovane priložnosti odpirale ena za drugo. Kar izkoristite jih in zavestno uveljavite svojo neodvisnost. Nadangel Metatron je z vami. Je čudovit vodnik, ki ga lahko pokličete, da vam pomaga premagati morebitne nerodnost na vaši poti k napredovanju in uresničitvi svojih sanj.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2