Luna – zadnji krajec 10.10.2020

 

trenutek ZDAJ

VODA

Ker vam prihodnje obdobje ne prinaša nobenega dogajanja v obliki zunanjih dogodkov okoli vas, je to popolno obdobje, da se povežete sami s seboj; vstopite v introspekcijo, meditirajte, raziskujte, širiti svoje znanje in modrost. Prilagodite se vsemu, kar vam življenje prinaša, in naredite, kar se od vas pričakuje. Čas bo pokazal, kdo / kaj je dobro / dobro za vas in kaj ne. Sprostite se in ne sodelujte v nobenih prepirih ali razpravah. Bodite modri in pustite, da gredo stvari po svoje. Prihodnje obdobje je obdobje miru za vas, privoščite si ga.

ZRAK

Za vas bo prihodnje obdobje precej aktivno in turbulentno. Če se borite za službo ali naklonjenost nekoga, pričakujte močno konkurenco, ki je ne bo lahko premagati.  Namreč prihodnje obdobje zmešnjave energij vam prinaša poraz tam, kjer si boste najbolj želeli zmage, vendar ne izgubite upanja. Po temi sonce vedno vzide. Ne pozabite tega. Včasih stvari, ki se nam zdijo najboljše, niso najboljše. Bodite pripravljeni izpustiti situacije, stvari ali ljudi, ki vas izčrpavajo. Kot feniks se boste dvignili iz pepela in iz te situacije prišli prerojeni.

OGENJ

Vaše želje so neizmerne. Želeli bi marsikaj spremeniti, realizirati, a vam sredstva in dane okoliščine, ki so krepko pod vplivom prihodnjega oteženega obdobja, tega ne dopuščajo. Ne bo šlo vse tako, kot ste si zamislili. Nekatere stvari lahko (nehote) uničite tudi sami, vendar ne jokajte za razlitim mlekom. Še veliko dobrega je ostalo, še veliko dobrega vas čaka, ne skrbite. Ne osredotočajte svoje pozornosti in energije na tisto, kar ste izgubili, temveč na to, kar imate in kaj vam je ostalo, ker je tudi to vredno praznovanja in veselja. Povežite se s svojimi vodniki in jim dovolite, da vas vodijo. Vse ni in ne more biti pod vašim nadzorom v tem obdobju, zato sprejmite vodstvo svojih vodnikov.

ZEMLJA

Za vas bo to obdobje obdobje zmage, priložnosti in blaginje. Čeprav so energije popolnoma zmedene, ste vi na pragu vaše osebne zmage. Če na primer že nekaj časa opazujete nekoga, s katerim želite imeti čustveno razmerje, ali če že dlje časa ciljate na karierno napredovanje, novo službo ali kakšen drug uspeh na osebnem področju, je to obdobje, ko boste lahko storili in dosegli vaše sanje. Ne bojte se neznanega, bodite pogumni in se lotite tega, kar vas privlači. Bodite pogumni in vztrajni, ker je uspeh pred vami, in vaše obdobje nepopolnosti v popolnosti vam omogoča, da vse naredite, tako, kot želite!

 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2