Angelska sporočila ob Prazni Luni – 16. Oktober 2020

 

PRAZNA LUNA - MLAJ (1)

VODA

Soočate se z zapleteno situacijo in niste prepričani, kako premagati izziv, ki vas omejuje. Na srečo vam Nadangel Uriel prinaša potrebno pomoč in vam pomaga uvideti in uporabiti vaš neizkoriščen potencial. Nadangel Uriel lahko preoblikuje negativno energijo preteklosti in vas z veliko gotovostjo opogumi za sprejem vaše pozitivne prihodnosti. Naj vam ta angel napolni dušo z lučjo in obogati vaše dnevne ideje, veselje in ustvarjalnost. Današnje trenutke in trenutke ki prihajajo v tem obdobju sprejmite kot nove priložnosti. Naj bo to vaša pot k sreči, harmoniji in izboljšani samozavesti.

ZRAK

Vaš Angel v vaše življenje prinaša ravnovesje in spokojnost. Najprej boste šli skozi obdobje negotovosti. Trenutno ste v obdobju trpljenja in žalosti. A vedite, negativni in pozitivni občutki so enako pomembni v našem življenju. Angel Cassiel pa poskuša čim več slabega in negativnega spremeniti v dobro in pozitivno. Sedaj potrebujete tolažbo in ta Angel vas tolaži in vam daje neizmerno vero. Kmalu boste na poti k sreči in harmoniji, ki jo potrebujete. Delajte dobra dela. Tako se boste počutili bolje in v zameno boste prejeli dobre stvari.

OGENJ

Če ste nesrečni, vam ni treba ostati v sedanji situaciji. Čeprav se vam zdi, da ni več izhoda, poglejte še enkrat! Obstaja veliko možnosti, da se na zdrav in harmoničen način  rešite te situacije. Najprej pa se morate počutiti bolj samozavestne glede svojih sposobnosti. Verjemite vase in naj bodo vaše misli zdaj pozitivne. Ne bojte se ukrepati, za vas gre. Opustite občutek nemoči in ne glejte nase kot na žrtev. Na ta način stojite na mestu in dokler sami ne naredite koraka, vas ni moč premakniti. Tudi Angeli potrebujejo vaše sodelovanje za premik. Ključ do svobode in uspeha v tem trenutku je videti resničnost situacije, se z njo soočiti in nato ukrepati z zaupanjem vase.

ZEMLJA

Čas je za nadaljevanje dragi moji. Ta projekt oziroma ta faza vašega življenja se zaključuje. Ni več tehtnega razloga, da bi v tej situaciji še vztrajali. Namesto tega se otresite starega in pozdravite novo! Ob tem koncu ali zaključku boste lahko občutili bodisi olajšanje, lahko pa tudi nekaj žalosti. Kakor koli že, čas je, da zapustite tisto, kar ste prerasli. Vzemite si čas in se prilagodite tej spremembi v svojem življenju. Ni treba hiteti. Čakajo vas pozitivne spremembe in soočanje z lastnimi strahovi, ki so vas do sedaj omejevali. Nadangel Azrael bo zdravil vaše srce, ko boste začutili, da vam spremembe in izgube povzročajo žalost. Pokličite Azraela, pomagal vam bo pri premiku naprej in opustitvi preteklosti.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2