Luna – Prvi krajec z dne 23. Oktober 2020

 

Luna - Prvi krajec (1)

 

Vpliv Lune bo prisoten do 31. Oktobra 2020

1

V tem obdobju lahko zaznate določeno pomanjkanje poželenja v vaših čustvenih odnosih. Lahko se občutki ohladijo ali boste preprosto potrebovali nekaj časa zase, da se ponovno najdete. Ne glede na vzrok vam bo to obdobje zelo težko padlo čustveno pomanjkanje.  Obrnite hrbet zatiranim čustvom in aktivirajte obdobje ljubezni. Z drugimi besedami, saj veste, potek ljubezni ne teče vedno gladko, zato je potrebno občasno tudi malo potrpeti. Luna je vašo domišljijo spustila s povodca in vam v glavo vtisnila nekaj domiselnih idej, ki se pa žal ne ujemajo z vašo resničnostjo. Posledica tega se pokaže kot neprevidnost, napačne presoje in nepremišljena dejanja, zaradi katerih boste videti nestabilni ali ekscentrični. Če želite biti prepričljivi, bodite nekoliko bolj realistični in nekoliko manj idealistični.

2

V vašem osebnem življenju vas v tem obdobju vsi iščejo, vsi vas potrebujejo, a vam je vse to odveč. Niso izbrali ravno najboljši čas za to.  Pod vplivom tokratne Lune niste v najboljši komunikativni kondiciji. Težko se odzivate na številne čustvene zahteve sveta. Soočeni s tem vrtincem družbenih in čustvenih dejavnosti bi bili raje sami. Kakšna ironija, kadar pa vi čutite potrebo po akciji in druženju, pa je povsod mir in tišina. Na poslovnem področju vam tokratna Luna aktivira premik. Kot da se vam razpon kril nenadoma razširi. Lahko dobite nepričakovan in zelo mamljiv predlog, ki vam bo potešil željo po znanju in radovednost po novih stvareh. Če se to zgodi, ne odlašajte, pojdite in ne bo vam žal.

3

V tem obdobju je za vaše ljubezensko življenje značilna vitalna energija, hkrati pa boste veliko razmišljali. Pripravljeni ste se odpreti osebam, vendar ne, preden boste temeljito razmislili o vsem. Angel odnosov pazi na vas! To pomeni, da bo prihodnje obdobje s čustvenega vidika dokaj umirjen0, kar vam bo omogočilo, da izpolnite svoje potrebe po človeškem stiku, vendar brez preveč navdušenja in prepuščanja presežkom. Kar zadeva vaše poklicno življenje, nakazujejo se inovacije in možnosti sprememb. Čeprav so vam sredstva za napredovanje na dosegu roke, pa zunanji dogodki in obveznosti zavirajo vaš napredek. Vse to vodi do določenih frustracij, a na srečo ne bo trajalo dolgo. Konec meseca se bo vse umirilo in postavilo na svoje mesto.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2