Angelski namigi za teden od 26. do 30. Oktobra 2020

 

Izdelek brez naslova (47)

A

Čas je, da v skladu s sporočilom svojega Angela pregledate svoje načrte in pogledate na stvari z druge perspektive. Vprašajte se ali je možno, da bi drugačen pristop k situaciji deloval bolje? Čeprav se vam zdi, da so dogodki zastali, da se je vse ustavilo, verjemite, je to le začasno. Izkoristite ta dodatni čas, ki ga imate, da premislite o svojih nadaljnjih strategijah. Potrebno bo stopiti izven običajnega kroga in sprejeti nova prepričanja ali stališča. Čakajo vas nepričakovane življenjske spremembe. Izražena je tudi potreba po potrpljenju, ozavestite jo. Prevetrite čustvene in poslovne načrte, povsod se kažejo odprte poti za spremembe.

B

Angel optimizma je ta teden z vami in vam sporoča kratko in jasno sporočilo: Pojdite naprej, sezite po zvezdah! Imate vse razloge, da se počutite srečni in polni pričakovanj! Verjemite v svoje sanje, na svojo prihodnost glejte z optimizmom, navdušenjem in samozavestjo. Za vami so težki časi, a kmalu se boste soočili s svetlejšo prihodnostjo.
Pripravite si dolgoročne načrte. Zdaj je čas, da naredite korak naprej k realizaciji svojih sanj. Zamislite in planirajte svoje življenje takšno, kot si želite. Pričakovanja, ki jih ustvarjate zase bodo padla na rodovitna tla. Zaupajte in sledite svoji intuiciji. Ponovno boste občutili smisel življenja in povrnili vero v ljubezen in srečo. Pred vami je nov, uspešen začetek.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2