Angel meseca Novembra 2020

 

9

A

Čarobno sporočilo Angelov zemlje za vas! Vi ste zelo usmerjeni v naravo. Uživate v tihih, temnih mestih narave, kjer se vaše sanje še posebej razvijajo. Predstavljajte si hrast, ki začne svojo pot kot majhen želod, ki zbira energijo življenjske moči, ki jo potrebuje, iz zemlje, da lahko končno požene iz tal. Ker ste del narave, sledite istemu ciklusu manifestacije. Tisto, kar želite, se prav tako začne pod površjem zavesti, dokler se ne pojavi ideja, prepričanje in zasaditev semena. Umirite se za trenutek. Umirite svoje misli in si predstavljajte, kako svojo energijo usmerjate na svojo prihodnost. Naredite to premišljeno, da se povežete s to Božansko inteligenco in močjo. Vaš Angel vam sporoča, da zaupajte, da so semena, ki ste jih posadili na svojem polju sanj, v dobrih rokah. Angeli so Božanski vir ljubezni, ki bodo v vašem imenu ves čas negovali vaša zasajena semena. Upočasnite življenjski tempo, vzemite si čas, ni potrebno hitenje, vživite se v lepoto svojega življenja zdaj in zaupajte, da to, kar pričakujete, kar si želite, je padlo na plodna tla, se neguje in raste in je na poti k vam. Vaša velika čarovnija kali pod zemljo in se potiska proti površju, da vam prinese več blagoslovov, kot ste si jih lahko predstavljali. Počasi, a zagotovo prihaja vaš čas sreče in blagoslova.

B

Čarobno sporočilo Angelov prihodnosti za vas! Ali stvari obravnavate le v okviru tega, kar že poznate? Ali si lahko dovolite pogledati dlje, naprej, v širnost potenciala? Vsi smo obdarjeni s čarobno sposobnostjo domišljije in ko se ji odpremo, postanemo vodnik za božansko vizijo, ki je večja od naše. Obstajata dva načina za pogled na svet in soustvarjanje z njim. Eden vidik je vidik nominalne vrednosti, ki pomeni, kar vidiš to imaš. Drugi vidik je omogočiti vaši domišljiji, da vidi onkraj tega, nekaj česar trenutno še ni, nekaj, kar v vašem materialnem svetu še ne obstaja. Na tem kozmičnem igrišču možnosti, če pogledate iz drugega vidika, torej lahko vidite prihodnost, kjer lahko vse, kar si predstavljate, postane resnično. Angeli vemo, da bo vaša vizija, tisto, kar ste si zamislili, oblikovana iz nevidnega v vidno in dostavljena v vaš materialni svet. Ne skrbite glede časa, čas je v rokah vesolja. Vaša naloga je le, da si še naprej predstavljate, vizualizirate in naredite nekaj korakov naprej. Naloga vesolja pa je, da vaše sanje uresniči. Ne skrbite, vaša prihodnost je v Angelskih rokah, pričakujte čudeže.

C

Čarobno sporočilo Angelov odnosov za vas! Dragi moji, postavite zdrave meje v svojih odnosih. Pred vami je čas povezav, ki od vas zahteva, da ste hkrati odločni in pristni ter tudi ranljivi in ​​težje dostopni. Odvrzite svoje maske, s katerimi se ločite od drugih. Spustite ščite in si dovolite stopiti v ples intime. Ko se zbližate z ljudmi, boste spoznali, da v življenju niste sami. Lahko ste del lepe, smiselne vezi. Na globoki duhovni ravni se vam v tej zbližanosti ponuja veliko lekcij. Na družbeni ravni vam intimni odnosi pomagajo prižgati iskrico življenja. Na svetu nismo zato, da bi bili sami. Pa vendar smo včasih ranjeni in okoli sebe zgradimo nevidne zidove, da nas okolica ne poškoduje še bolj, kot nas je. Čas je dragi moji, da ste iskreni do sebe, da stopite izza te pregrade ter se vključite v življenje. To je čudovita priložnost, da dovolite, da vaša ranljivost postane vaša moč. Tudi v vašem poslovnem svetu vam takšen način povezave omogoča, da ste resnično prisotni. Ko se boste naučili živeti tako, boste videli, da vam uspeva vse. Ni se vam treba braniti srečanj, novih spoznanj. Z Angelsko pomočjo vas bližnja srečanja v prihodnje ne bodo izneverila. Dovolite si izkusiti srečo in veselje slaviti, dovolite si občutiti blaženost, ko si z nekom gledate iz oči v oči, ko z nekom stojite z ramo ob rami in delite svoje srce. Pred vami je čudovita čustvena izkušnja, ki vam bo povrnila vero v iskreno ljubezen. Dovolite si jo začutiti!

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2