Dobrodošel November 2020

 

NOVEMBER

JANUAR

Če ste osamljeni, vam bo nekdo skušal ukrasti srce. Ta mesec vas energije popeljejo na pravo ljubezensko pot. Tisti v razmerju boste čutili majhen pritisk, vendar ne dovolite, da vas partner priganja k sprejemanju odločitev. Bodite sočutni, vendar ostanite dosledni sami sebi. Dobro premislite, preden naredite velike korake. Naj nežnost kraljuje v ljubezni.

FEBRUAR

V tem mesecu boste preveč nagli, impulzivni in celo nepremišljeni. Ne boste imeli potrpljenja skoraj za nič, komaj boste čakali na akcije, zato zaradi te nekontrolirane hitrosti lahko naredite napako tam, kjer ravno ni dobro. Pazite, da ne zapravljate energije za več stvari naenkrat, ker vam to ne bo šlo najbolje od rok in nikakor v tem obdobju ne prelagajte svoje krivde na druge, še posebej ne na partnerja, če ste v razmerju. Poskusite ohraniti fokus.

MAREC

To bo odličen mesec za vas, če ste se pripravljeni spustiti v tveganje, ki vam je naklonjeno, tako poslovno, kot čustveno. Zelo boste avanturistični, tako v poslovnem kot v osebnem življenju. Iskali boste navdušenja in akcijo, posledično se boste, bodisi v službi bodisi v zasebnem življenju. Radi provocirate in ta mesec boste osebno morali prestati kar nekaj provokacij, ki vam ne bodo ravno godile. Vsekakor se raje izogibajte konfliktom z osebami nasprotnega spola. V ljubezni ste preveč prepričani vase, polni sami sebe, kar se lahko slabo konča za vas.

APRIL

Za vaš živčni sistem bi to lahko bil nekoliko naporen mesec. Mnogi bodo mislili, da ne veste, kaj želite, skušali se vam bodo vsiliti, vas oddaljiti od nekaterih oseb, ki so vam drage. Ne obremenjujte se preveč s tujimi skrbmi, ne dovolite, da vas kdorkoli izkorišča. Energijsko ste v precej slabi formi, ker ste preveč ambiciozni in poskušate preseči svoje moči. Na čustvenem področju ste tako nestabilni, da niti vaš stalni partner niti nihče, ki bi vas želel osvojiti, ne bo vedel, pri čem je. Vaša potreba po osebni svobodi lahko deluje žaljivo do tistih, ki jim je mar za vas.

MAJ

Ta mesec se boste srečevali predvsem s spremembami na področju odnosov. Nujno je, da stabilizirate svoj odnos na čustvenem področju, ki je zelo nestabilen. Tisti, ki hrepenite po varnosti, boste pogosto čutili tako nemoč kot tudi upad samozavesti, prav tako pa lahko nizke energije privedejo do hudih prepirov in ohlajanja odnosov, ravno v vašem poskusu stabilizacije in obnovitve, da bi odnos izboljšali. Ne delujte brez premisleka, saj vas ta poteza lahko stane boleče prekinitve. Zelo boste občutljivi, veliko boste govorili o svojih občutkih. A ne predstavljajte se kot žrtev, saj ne veste v kakšnem stanju je nasprotna stran.

JUNIJ

Mnoge stvari bodo priplavale na površje v tem mesecu, vendar ne pozabite, da bo zmeda, ki bo posledica teh stvari hitro minila in da imate vso moč in podporo, ki jo potrebujete, da takoj izrazite svoja čustva, ne glede na to, kakšna so. Energije meseca s seboj prinašajo tudi možnost negativnih misli o sebi in vračanje ter brskanje po starih ranah. Umik od drugih ljudi bo marsikomu dobro del, usmeritev vase prav tako, a bo potrebna samokontrola pri negativnem občutku lastne krivde, ki bo močno prisoten. Bodite previdni, kaj, kako in s kom govorite, saj bodo čustva pod stresom, nenehna napetost bo močno prisotna, osebe, ki vam veliko pomenijo pa lahko užalite celo s pozitivnimi pripombami.

JULIJ

Pojavilo se bo nekaj ljubezenskih skrbi, ki vas bodo občasno obremenjevale, vendar ne takšnih, da bi vam resno otežile situacijo. Dobro bi bilo, da oba vzameta to kot izziv, ki vaju lahko spodbudi k nadaljnjemu izboljšanju odnosa. Samski boste nekoliko trdi in okorni. Poslovni odgovori, ki jih pričakujete sledijo in napočil bo čas, da nadaljujete svoj boj do konca, torej do končne zmage. Te spremembe vas bodo tako zaposlile, da včasih ne boste videli ničesar drugega. Pred vami je zanimiv in dokaj turbolenten mesec.

AVGUST

Vaša čustva bodo veliko bolj izražena ta mesec, kot običajno, zato je pomembno, da ohranite hladno glavo, saj lahko enostavno pridete v konflikte s sogovorniki. Iskreno izrazite svoja stališča in upoštevajte, da so poslovne odločitve v teh dneh pomembne za vaše napredovanje v prihodnjih dneh. Skratka v tem mesecu bodo na udaru vsi vaši partnerji, tako poslovni kot čustveni. Če pride do nesporazuma in se boste čutili čustveno raztreseni, celo ogroženi, to ni čas, da končate zvezo ali razmerje, temveč stopite korak nazaj in razmislite. Nekateri posamezniki se boste že predčasno distancirali, s čemer boste preprečili dramatične zaključke.

SEPTEMBER

Vaša podzavest bo zelo aktivna na ljubezenskem področju ta mesec. Ta čas je idealen za prevetritev vašega intimnega življenja, zato se obrnite vase. Preverite svoje občutke, svoje zadovoljstvo. Ste srečni, zadovoljni na tem področju? Kaj boste ukrenili? Nekaterim bo sicer všeč osamljenost, ker bodo intuitivno začutili, da so v obdobju globljih spremembe. Občutek bo pravi. Še naprej boste pešali na poslovnem področju. Enostavno se ne morete prebiti v ospredje. Ni pravi čas za to. Uteho boste našli v zasebnem življenju. Bodite strpni.

OKTOBER

Življenje ni dirka brez preprek, ampak zabavna pustolovščina, ki jo je treba uživati v največji možni meri. Mnogi med vami to pogosto pozabite in padete v apatično stanje, ki vas napolni z monotonijo in postanete nezadovoljni s sabo. Čas je, da se za nekaj dni sprostite in izolirate od svoje dnevne rutine. Ko odprete srce za igro in zabavo, bo šlo vse lažje. Posebno veselje v tem mesecu vam prinašajo osebe nasprotnega spola – to je tisto, kar potrebujete, da se vrnete k svoji pravi naravi in zadovoljite svojo dušo. Obdobje, ki je pred vami je idealno za te nežne spremembe. Izkoristite ga.

NOVEMBER

Obremenjevali vas bodo določeni nesporazumi glede financ. Vendar ni potrebe, da bi to poudarjali in se obremenjevali. Ta mesec pri vas zaznamuje en dober vidik, ki je v vašem primeru stabilizacija na vseh področjih, vključno s finančnim. Konec meseca lahko pričakujete večji finančni priliv, hkrati pa tudi priložnost, kjer združite prijetno s koristnim, torej posel/delo z zadovoljstvom. Čustveno boste precej slabe volje, ker bodo vaše misli usmerjene v analizo nekega dogodka, ki se je zgodil v preteklosti. Prišli boste do novih spoznanj in uvideli svoje napake. A kljub temu kar boste spoznali, vam vaš ego ne bo dovolil, da bi se vrnili in začeli pogovor z željo, da bi nekaj popravili. 

DECEMBER

Možni so hitri premiki, akcije, še posebej, če bose morali v tem mesecu sprejeti pomembno odločitev. Neprijetno dogajanje v delovnem okolju, ki vas obremenjuje zadnjih nekaj mesecev, od vas zahteva premagovanje lastnih omejitev in obvladovanje novih načinov delovanja. Na čustvenem področju tiste, ki ste vezani čaka harmoničen mesec. Napolnjeni boste s toplino ljubezenskega gnezda. Na začetku meseca vaša ljubezen dobi svoja krila, a kljub temu se boste vi občasno počutili delno nezadovoljne, ker je v vaši naravi neskončna potreba po dokazovanju ljubezni in prisotnosti romantike, ki vam zagotavlja, da ste ljubljeni. Tisti, ki ste še zmeraj samski, vam ta mesec še ne namenja resne ljubezni. Soočali se boste z avanturami, ki bodo zelo kratkotrajne, večinoma celo zgrešene. S koncem meseca se tudi vam nasmehne sreča.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2