LUNA – Zadnji krajec 8. November 2020

 

Ko zapiha veter sprememb

Sporočilo 1:

Soočate se s težavnim obdobjem, a današnja luna vam bo pokazala luč na koncu tunela. Čeprav bo potrebno še precej truda, si lahko počasi oddahnete, saj ste do sedaj šli že čez precej težko obdobje. Življenje je lahko krivično in težko se je premakniti naprej iz preteklih bolečin, napak in žalosti. Zato je tukaj Angel Camael, da vam pomaga poiskati mir v srcu, vas nauči odpuščati in se osvoboditi čustvenih bremen preteklosti. To vam daje moč in pogum, da lahko spremenite stvari na bolje. Dovolite, da ljubezen vstopi v vaše življenje. Odprite srce, sprejmite. Bodite pozitivna oseba, prijazna, nasmejana in predvsem bolj zahtevna v prihodnje, kar se tiče vaše sreče. Čaka vas novi začetek.

Sporočilo 2:

Pred kratkim ste preživeli ali bolje rečeno še preživljate obdobje zmede, jeze ali tesnobe. Vaša čustva so kot voda – nenehno spreminjajoča. Angel Phuel (Angel Lune) vam s tokratno Luno prinaša energijo za nadzor nad vašimi impulzi, jezo in umiritev vaših misli. Omogoča vam, da se osvobodite negativnosti. Njegova moč deluje predvsem na vašo solarno čakro, kjer so osredotočena vaša čustva. Prisluhnite mu, odpustite jezo in bes ter tako pomagajte sebi in svojim mislim vzpostaviti pozitivno harmonijo. S pomočjo Phuela boste sprostili vsa potlačena čustva, tista prijetna in neprijetna. To je za vas odlično čiščenje čustvene navlake, ki ga potrebujete prav zdaj.

Sporočilo 3:

Vplivna energija Ljubezni se ves čas premika po Vesolju. Vse, kar morate storiti, je, da si zapomnite in se povežete z njo. Ona je lahko gonilna sila vseh stvari, če si preprosto to dovolite. Vedno imate moč, da povečate svoje vibracije in ustvarite resničnost, ki se bo nato odražala povsod okoli vas. Zapomnite si, da imate vedno možnost izbire in ne pozabite, kako močni ste v resnici. Nikoli ne podcenjujte sebe ali tistega, česar ste sposobni. Vi ste močno svetlobno bitje. Blagoslovljeni boste s pozitivnimi vibracijami z današnjo Luno. Ljubezen bo imela bistveno mesto v vašem življenju. Angel Haniel je z vami.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2