ČAROBNE STVARI ob zaupanju v moč in načrt Univerzuma

 

Zaupate Univerzumu_

ČAROBNE STVARI, ki se zgodijo, ko verjamemo v moč in načrt vesolja:

Povrnemo si optimizem

Ko popolnoma zaupate Univerzumu, boste vedno videli svetlo plat, tudi v najtemnejših trenutkih. Optimizem je pomemben za zdravje in napredek, ter eden ključnih segmentov srečnega življenja.

Prevzemamo odgovornost za svoje življenje

Sprejemamo svoje napake, zavedamo se svojih pomanjkljivosti in nenehno stremimo k popolnosti.

Najdemo notranji mir

Ko verjamemo v moč Univerzuma, imamo manj skrbi. Zavedamo se, da se vse dogaja v naše najvišje dobro in s tem sproščamo nemir, tesnobo in negativne občutke.

Sprejemamo življenje

Ne upiramo se spremembam in ne nasprotujemo življenju, razumemo pa to kot čudovito dogodivščino, ki smo jo pripravljeni izkusiti. Odprti smo za vse možnosti in spremembe, ki prihajajo.

Počnemo samo stvari, ki nas osrečujejo

Nimamo časa za zapravljanje na reči in dogodke, ki nam ne prinašajo veselja. Pripravljeni smo storiti le tisto, kar privlači srečo, in zadovolji otroka v nas. Nikoli ni prepozno, da bi živeli svoje sanje in želje.

Sproščamo in opuščamo preteklost

Pogosto imamo na duši čustvene rane kot posledico situacij, ki so se nam zgodile v preteklosti. Velikokrat se sprašujemo, ”Kaj bi se zgodilo, če tega ne bi storil?” Toda takšna vprašanja so nepotrebna, nesmiselna in nas spodbujajo, da se ponovno vračamo in razmišljamo o situaciji, ki nas je prizadela. Ko popolnoma verjamete v moč Univerzuma, pustite preteklost za seboj in veste, da so se zgodile vse napake izključno zato, da bi se naučili pomembnih življenjskih lekcij.

Začnemo ceniti sedanji trenutek

Namesto da bi skrbeli za preteklost in prihodnost, začnemo ceniti sedanji trenutek. Živimo brez bremen, osredotočeni samo na dogajanje tukaj in zdaj.

Ponovno pridobimo zaupanje v ljudi

Ko začnemo verjeti v moč Univerzuma, v svoje življenje pritegnemo le dobre in pozitivne ljudi. Res je, da ste bili že večkrat ranjeni in razočarani, a sedaj ste pripravljeni znova verjeti in zaupati v dobro plat človeškega srca.

Prejemati začnemo vse, kar POTREBUJEMO

Ko zaupamo Univerzumu, vemo, da bomo prejeli stvari, ki jih resnično potrebujemo, in ne tisto, kar si želimo. Pogosto so naše želje neutemeljene in nas lahko zavedejo. Zato se je pomembno zavedati, da nam Univerzum vedno zagotavlja predvsem tisto, kar v resnici potrebujemo.

Več pozornosti namenjamo sebi

Zavedamo se svojih dejanj in potreb. Skrbimo za svojo karmo in razvijamo ljubezen do svojega bitja.

Vzamemo si odmor, ko ga potrebujemo

Nimamo občutka krivde zaradi trenutkov, ko nismo super produktivni. Dovolimo si odmor in uživamo v miru in času samo zase takrat, ko to potrebujemo.

Zato dragi moji prosim vas ZAUPAJTE IN VERJEMITE  v moč in načrt Univerzuma ter izkusite čarobnost življenja!

 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2