Realizacija srčne želje – objava z dne 8. November 2020

 

42926832_171804850365081_1180360238184792064_n

Včasih ZMAGAMO, včasih se učimo! Zaupaj in poskusi.

PONEDELJEK

Z odprtimi rokami sprejemajte obilje dobrot, ki vam jih pošiljajo nebesa. Tekom celega meseca ne spreglejte darov, ki vam nenehno prihajajo naproti. V vsej tej obilici dobrega je seveda neizbežno, da se vaša srčna želja ne bi uresničila. Veselite se, vaše sanje so blizu.

TOREK

Nebesa vam pomagajo premagati stresno izkušnjo tako, da vam ob bok pošiljajo Angele. Prosite jih, naj vam priskočijo na pomoč pri slehernem vidiku nastalega položaja, nato pa bodite pripravljeni sprejeti njihovo pomoč in vodstvo. Z njihovo pomočjo se vaša želja skristalizira v roku prihodnjih 3 mesecev.

SREDA

Angeli so slišali vaše prošnje  po večjih finančnih prilivih in vam pomagajo urediti nastali položaj. Pred vrati je ugodna sprememba, povezana z vašim denarnim stanjem. Edine ovire vaših financ so skrbi in strahovi. Odvrzite jih in se odprite sprejemanju.

ČETRTEK

Angeli so zaznali, da se trenutno spopadate s stresno težavo. Pomagati vam želijo pri premagovanju ovir, ki vam jih sedaj servira življenje, da lažje najdete zasluženo srečo. Ne skrbite. Ne glede na izziv, s katerim se soočate, ste na pravi poti. Vaša želja se realizira v spomladanskem času.

PETEK

Angeli zdravljenja so z vami. Verjetno ste trenutno psihično ali fizično izčrpani. Angeli zdravilci so z vami, da vam pomagajo napredovati in se znebiti strahov in stresa. To naj bo vaše vodilo ta mesec. Vaše želje bodo počakale do jeseni prihodnje leto. Do takrat pa se posvetite sebi in svojemu zdravju.

SOBOTA

Polni ste ljubezni, ki jo razdajate na vse pretege. Angeli ljubezni vam sporočajo, da so vaše misli usmerjene v pravo smer, vaša želja pa bo dosegla svoj namen v kratkem. Govorimo o tednih. Uživajte v ljubezni.

NEDELJA

Vaš angel vam nežno šepeta, da imate močno energijo, a najprej morate narediti prvi korak in že boste blizu zmage. Zdaj je pravi čas, da se aktivirate na področju uresničevanja svojih sanj in upov. Vesolje vam ponuja močno energijo, ki jo je treba izkoristiti v največji meri. V karieri, ljubezni ali različnih odnosih lahko naredite pomembne spremembe, ampak vse je odvisno od vas. Takoj po vaši aktivaciji se vaše želje začnejo uresničevati. Ne pozabite, vi lahko storite VSE!

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2