Vikend namig od 21. do 22. Novembra 2020

 

VIKEND NAMIG (4)

1

Ta vikend boste večinoma delovali, kot veste in znate. Malo boste super, odlično razpoloženi, spet v naslednjem trenutku pa z energijo na dnu. Najbolje, da se ta vikend, ko bo vaša energija na minimumu osamite in dan preživite v svojem svetu. Ne spuščajte se v razprave, ker se ne bodo dobro končale. Trenutno niste v najboljši formi. Ne samo, da se vam ne da, tudi okoliščine vam ne dajejo nikakršnih spodbud. Pomanjkanje motivacije bo naravna posledica tega stanja.

2

Nezainteresiranosti in frustracije bodo vse bolj spremljale vaše ljubezensko življenje. Pomembno je, da s takšnimi občutki, ki vas bodo zajeli ravnate potrpežljivo in ne pozabite, da je vse le prehodnega značaja. Ohranjajte situacijo pri življenju z mirom in strpnostjo. Če se vam zdi, da boste za uspeh morali prehoditi dolgo pot, jo sprejmite z veseljem. Kar se je aktiviralo pred kratkim, se bo še naprej razvijalo stabilno. Na vas je, da se prilagodite in vklopite v celotno situacijo najbolje, kot lahko.

3

Tisti, ki ste že v ljubezenskih razmerjih, si boste prizadevali čim bolj okrepiti odnos s svojo ljubljeno osebo. Definirali boste nekaj manjših pravil in vzpostavili bolj stabilna merila za medsebojno obnašanje. Tisti, ki ste še samski, ne boste temu dajali večjega poudarka in se ne boste preveč trudili, da bi srečali sorodno dušo. Trenutno vam odgovarja status ”samske” osebe. Težava bo zgolj v pomanjkanju energije, zato se pripravite na ohranjanje energije.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2