Luna – Prvi krajec, 22. November ob 5:45

 

Luna - Prvi Krajec (2)

Namig 1:

Ja, resnično obstaja ”Ljubezen na prvi pogled” in ta mogočni pojav bi vas v obdobju tokratne Lune lahko zadel, dragi moji! Namig čudovitega presenečenja je pred vami. Presenečenje, ki vas bo premaknilo in počutili se boste kot prerojeni. Če ste do sedaj mislili, da ljubezen ni za vas, vas bodo prihajajoči dogodki prisilili k ponovnemu premisleku. Na poslovnem področju poskusite kar najbolje izkoristiti ideje in navdihe, ki se vam porodijo. Pod vplivom tokratne Lune bo vaš um zelo buden, vaša intuicija pa ostra in natančna. Zato ne bi bilo presenetljivo, če boste v tem času polni resnično izvirnih predlogov in idej, ki ne smejo ostati neopažene. Vse, kar potrebujete, je, da oblikujete strategijo, ki vam bo dala več svobode, hkrati pa bo zagotovila boljše finančno stanje v prihodnje. Torej, vredno je premisliti.

Namig 2:

Polni upanja in idealizma boste v tem času Luninega krajca. Predvsem z vztrajnostjo boste v tem Luninem obdobju preživljali prijetno obdobje, kar zadeva vaša čustva in odnose. Cenjeni boste zaradi svoje pozitivne naravnanosti in veselja do življenja, ljubljeni zaradi načina, na katerega ste pripravljeni poslušati, pa tudi zaradi odločnih prizadevanj, da se stvari premaknejo v pravo smer. To je idealen čas, da se še dodatno zbližate z ljudmi, ki imajo v vašem srcu prav posebno mesto. Na poslovnem področju bo to obdobje velikega miru, brez vetra v zraku. Ste tik pred tem, da dosežete konec umirjenega poslovnega obdobje, ko vse teče kot po maslu. Stvari se bodo začele premikati v skladu z vašimi notranjimi željami. Lahko pa ste prepričani in mirni, saj se bo vaša poslovna prihodnost obrnila na bolje. Torej, bodite samozavestni. V prihodnjih dneh ne bodo ravno takšno, da bi švigale strele, a vendar se podajate v obdobje, ki bo polno obljub.

Namig 3

Dragi moji, prihaja čas, ko boste imeli krasno možnost za sprejem pomembne odločitve v svojem zasebnem življenju. Sprejem odločitve bo za vas velik zalogaj, ki bo od vas zahteval obilico poguma. Ne glede na to, v zvezi s čem se boste odločali, je dejstvo, da se bo nanašalo na odnose, bodisi čustvene, bodisi osebne, v nobenem primeru odločitev ne bo lahka. Pravzaprav bo še posebej težko, ker v vas divja velik konflikt in ker je ogrožena vaša sreča. Naj bo še tako težko, to morate storiti, naj vas dvom ne ohromi. In ne glede na vse, glejte, da odločitve ne prepustite drugim! Vi jo morate sprejeti. Na poslovnem področju vas bod zajel val temnih misli in malodušje. Ne dovolite si preveč obotavljanja, saj se bodo v takšnem primeru drugi odločali namesto vas, kar pa ne bo dobro. Predramite se in bodite odločni. Dovolj je bilo postopanja na mestu.

 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2