Angel meseca Decembra 2020

 

117038877_734697373769549_905049859352756709_n (1)

Angel A – Angel MOČI:

Dragi moji, včasih je res težko verjeti, da je življenje lahko tudi izjemno, še posebej takrat, ko se nam zdi, da gre vse narobe, da gre vse v napačni smeri. Ko nas preplavijo bolečine in žalost ali ko se nam zdi, da finančno še komaj shajamo, ko imamo občutek, da se bomo tako zlahka utopili, takrat resnično težko vidimo tisto svetlo zvezdo, luč na koncu tunela. Prav tako se vi počutite dragi moji! In ravno v tem trenutku sem z vami zato, da vam dam moč, da vam odstrem pogled, da zagledate tisti žarek svetlobe, ki se vam približuje. Zato vam kot vaš vodnik sporočam, da se še malo naslonite name, da vam pomagam okrepiti vero. Karkoli se dogaja in ne glede na vse je pomembno, da ne dovolite, da vas negativnosti, ki vas trenutno obdajajo, posrkajo vase in odnesejo. Ozrite se v nebo, videli boste svetlobo nad oblaki. Oblak bo sicer na vrhu videti nekoliko temen in zlovešč, toda svetloba v tem oblaku bo temo oddaljila in jo razpršila, tako, da boste kmalu uzrli žarek, ki vas bo osvetlil. Verjemite in zaupajte, svetloba je vedno bližje in tudi izjemnost vaše prihodnosti.

Angel B – Angel PRAVICE:

Če niste zadovoljni s svojo trenutno zvezo ali razmerjem, morda zato, ker ste v preteklosti pretrpeli nekaj, česar si res niste zaslužili, boste z mojo pomočjo spoznali svojo neumnost v prihodnjem mesecu. Zahvaljujoč pravici boste dojeli, da si zaslužite najboljše, pravzaprav tisto, kar si želite. Zato boste želeli nekaj v svojem življenju spremeniti, v dobro, ne samo sebe, ampak tudi tistih, ki vas imajo radi. In dragi moji, ni boljšega časa za spremembe, kot je sedaj. Občutek, da nekdo dela za vašim hrbtom in da želi s tem spodkopati vašo avtoriteto ali vas prikazati kom manj vredne, kot ste, žal ni napačen. Imate odlično intuicijo in vaši občutki so realni. Pravzaprav, odkrili boste nekaj, kar morate videti in vedeti, in ne glede na to, da bo to šele sedaj, je dobro, da ni prepozno. Ne dovolite si, da se vam osebe, ki so energetsko krepko nižje od vas, približajo. Stojte na svojem mestu čvrsto, postavite se zase in jim jasno sporočite, da se naj ustavijo!  Vaše poslanstvo v prihodnjem mesecu je, da ostanete močni v vseh kategorijah in na vseh področjih. Poskrbite zase, za svoje telo, svoj um in duha na najboljši način.

Angel C – Angel MIRU:

Prihodnji mesec se boste spremenili v pravi romantični magnet! Zato, če ste vezani, bodite zelo previdni, s kom in na kakšen način se spogledujete, tudi če gre samo za igro, saj vaš partner ne bo s prijaznostjo sprejel tega, kako dovzetni bodo pripadniki nasprotnega spola za vas. Če ste samski, pa igrajte igro, v kateri ste vodilni igralec! Predstavljajte si, kot da ste na ”fakulteti romance”, zadnji izpit pa bo ”ljubezen vašega življenja”. Želeli si boste pobegniti iz situacije, ki vam preprečuje, da bi izkoristili svoj polni potencial. Pobegniti  morate okoliščinam, ki vas zadržujejo. Ne dovolite, da vas kdor koli zadržuje in onemogoča vaš napredek. Za vas to ni zdravo in tega zagotovo ne potrebujete. Potrudite se, da nagradite svoje telo, um in duha. Napolnite se s pozitivno energijo, dosezite energijsko ravnovesje in se umirite. To naredite zase, za svojo dušo. Vaša edina naloga prihodnjega meseca je torej, da uživate v miru in harmoniji, ki ste si jo prislužili. Lahko pa jo seveda mirne duše podelite z nekom, ki vam je blizu. Uživajte!

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2