Polna Luna – Lunin Mrk, 30. November 2020

 

Polna Luna (1)

 

Namig 1:

Današnja Luna vas bo pospremila v fazo zdravljenja. Končno boste pogledali vase, zato, da prepoznate svoje lastne potrebe in zato, da vam ne bo treba več čakati, da bi drugi “uganili”, kaj bi radi in kaj želite. Obdobje tokratne lune pri vas lahko povzroči resne nesporazume, tudi psihične zlome. Za vas je sicer skoraj naravno, da stopate v odnos z nenormalno mero strasti in tudi odhajate iz odnosov brez obrazložitve, brez pozdrava. Drage moje dušice, ta model ni več v modi in stvari se spreminjajo. Takšne spremembe so drastične in se ne morejo zgoditi v trenutku, brez premisleka. To je proces in čas ob tokratni luni je ravno čas izvedbe tega procesa. Partner je razpoložen za komunikacijo, za pogovor, toda vaš “nivo tolerance” in ognjeni bes se lahko hitro razplamti. Ne glede na vse, verjemite, da bo lepo slišati, kaj vam želi partner povedati. Poskusite se obvladati, poskusite se prepustiti Angelskemu vodstvu, da vam pomagajo pri gašenju te vaše ognjevitosti, preden požgete vse okrog sebe. Prisluhnite nasprotni strani.

Namig 2:

Vstopate v obdobje lastnega namena. Na ljubezenskem področju pri vas že nekaj časa poteka resna transformacija, preobrazba, bodisi v eno ali drugo skrajnost. Postopek, ki prinaša spremembo, postopek ko se zgodi, da obrnete določene situacije na glavo. V obdobju tokratne lune se bodo nadaljevale velike preobrazbe, tokrat na ravni razumevanja, izražanja čustev, izražanja lastnih potreb. V tem obdobju morate fizično izraziti svoja čustva. Ni treba idealizirati ali razvrednotiti partnerja – odvisno od vašega razmerja, na kakšnih temeljih stoji, potrebno je le verjeti, da je vaš partner takšen, kot je in temu primerno odreagirati. Morate biti potrpežljivi in ​​preudarni in ne smete sprejemati nepremišljenih odločitev. Bodite sproščeni in pustite, da se stvari zgodijo. To je lekcija, to je karmična pravica, ki vam je namenjena. Prepustite se Angelskemu vodstvu in uspešno boste prebrodili prihajajoče obdobje.

Namig 3:

Časi se spreminjajo, hkrati s spreminjanjem časa se spreminjajo tudi pozitivni in negativni cikli v vašem življenju. Ne pozabite, da je vse v vaših rokah in da je samo od vas odvisno, ali bo končni rezultat dober, odvisno je predvsem od vašega zaupanja, truda in energije. Včasih je težko narediti življenjski preobrat, sprejeti prelomnico in preteklost enostavno pustiti za seboj. V obdobju tokratne Lune vas bo na ljubezenskem področju preganjala točno takšna situacija. Dobro premislite in si na vprašanje iskreno odgovorite.  Ali ste še vedno zadovoljni s svojim trenutnim statusom in čustveno platjo? Če je odgovor NE, si postavite naslednje vprašanje, kako dolgo to nezadovoljstvo traja? Tako se boste soočili z resnico in se pripravili na to, da naredite nekaj dobrega zase, za svojo dušo in energijo. Če čutite, da je napočil čas, da v svoji življenjski knjigi obrnete novo stran, potem se prepustite spremembam sedaj, ko je za spremembe ugodno obdobje.

 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2