DECEMBER – Napoved meseca

 

DECEMBER

JANUAR

Ne ozirajte se na tisto, kar je bilo, to je preteklost. Slabe stvari in nevšečnosti so sedaj za vami. Čas je, da stopite korak naprej v nove priložnosti, ki vam lahko prinesejo nove podvige. Ne obremenjujte se s preteklostjo. Na čustvenem področju ste zaradi obremenjenosti s poslovnim področjem doživeli manjši padec, ki kar močno vpliva na vaš čustven odnos. Občutek imate, kot da vam nič ne gre od rok. Ne skrbite, do konca meseca se situacija stabilizira in umiri.

FEBRUAR

Vsak od nas ima temnejšo plat, ki nam preprečuje, da bi delali dobro zase in da bi spremenili slabe navade. Obstaja ta skrivnostna slaba energija, ki nas ves čas vodi na poti sprememb. Toda zdaj se ji morate upreti, da boste srečni, zdravi in izpolnjeni. Zdaj je pravi čas. Prav tako boste v tem mesecu precej ranljivi na področju preteklosti, s čemer si lahko umažete svojo ”očiščeno” karmo. Pazite, kako ravnate z drugimi ljudmi, saj se vam lahko vaše morebitne vragolije vrnejo v prihodnjem letu.

MAREC

Cel mesec boste v svojem svetu. Izolirani boste od vsega in vseh, zaprti vase. Čaka vas intenzivno obdobje čiščenja in dela na sebi. Prevetrili in prečistili se boste fizično in psihično, kar vas bo napolnilo s potrebno pozitivno energijo. Na poslovnem področju se pokaže možnost sprememb, ki vam pa kot take, ne bodo kaj dosti koristile. Ne sprejemajte odločitev o spremembah ta mesec, temveč počakajte do marca prihodnje leto.

APRIL

Spopadli se boste s svojo čustveno situacijo, ki vas najeda že nekaj časa. Prišli boste do spoznanja, da je potrebno razčistiti s preteklostjo, za zmeraj. Uspeli boste in to na zelo neboleč način. Pri odločitvah prisluhnite sebi in intuiciji, ne poslušajte govoric. Dajte glas, prednost in pozornost tistemu, kar je skrito. Ne bojte se spregovoriti o občutljivih temah.

MAJ

Ni slabo govoriti, vendar ne govorite preveč, ker bi vse skupaj lahko vodilo do pretirane izpovedi. Dovolite, da se vaša ljubezenska zgodba odvija naravno, počasi in brez preveč analiziranja. Za to boste imeli čas, kasneje, ne sedaj. Sedaj samo uživajte.
Poklicne priložnosti bodo tesno povezane s stresom. Na vas je, da ocenite svoje prednosti in prednosti svojega nasprotnika ter da delujete realno in pametno. Pomembno je, da svojo ogromno energijo usmerite v tisto, kar vas v tem trenutku privlači.

JUNIJ

Zavestno ste vstopili v vaš kaos tega krasnega meseca. Imeli boste drugačno predstavo o tem, kaj storiti in kako pristopiti k težavi, kot ostali soudeleženci v dani situaciji. Zato nasvet, v kolikor potrebujete rešitev za kakšno težavo, je najbolje, da jo najdete sami, brez pomoči.  Počutili se boste pretrgani med tem, da želite narediti tisto, kar vam daje voljo in moč in zaradi česar je vaše življenje lepše in med izpolnjevanjem svojih dolžnosti. Vaši intenzivni občutki bodo povzročili velik kaos, zlasti zaradi velike verjetnosti nerazumevanja v komunikaciji na čustvenem področju. Namenjen vam je delček sestavljanke, ki ste ga potrebovali za ustvarjanje celotne slike. Končno bose razumeli, kaj narediti za boljši jutri.

JULIJ

Ta mesec bodo spomini iz vaše preteklosti prihajali v ospredje, lahko celo iz daljne preteklosti, a vse z razlogom. Morebiti gre za pretekle nerazčiščene zadeve, ki jih je nujno potrebno rešiti. Morebiti vam je namenjena ”oživitev” preteklega prijateljstva ali celo vračanje bivšega partnerja, katerega odhod in razhod vas je močno prizadel. Preteklost se vam vrača kot prihodnost! Nič slabega ni v tem, presenečeni boste nad spremembami. Finančni napredek in aktivacija novih poslovnih priložnosti se prenese v prihodnje leto.

AVGUST

Ta mesec ne razpravljajte o preteklosti, živite v sedanjosti in za prihodnost. Poslovno se vam v tem mesecu nič ne bo rešilo enostavno in s prvim poskusom. Neprestano boste na dnevnem redu imeli nove in nove zadolžitve, komplikacije in težave. Precej boste raztreseni, na vse strani in pod stresom, čeprav boste zapletom kos, vas bodo vrgli iz tira predvsem zaradi časovne stiske. Tisti, ki še čakate na ljubezen svojega življenja boste imeli ”precejšnjo gnečo” simpatij, a le ena bo tista, ki bo pritegnila vašo pozornost. Tisti, ki že delite svoje trenutke z ljubeznijo svojega življenja, lahko ta mesec žal pridete do spoznanja, da to vseeno ni tisto, kar ste pričakovali od ljubezni svojega življenja.

SEPTEMBER

Vso pozornost boste usmerili na problematiko vašega  čustvenega področja, ki vas že predolgo obremenjuje. Znašli se boste v nezavidljivi situaciji, ko se bo potrebno odločiti, ali nadaljevati tako, ali vse skupaj pozabiti in iti naprej. Vrhunec besa boste dosegli v drugi polovici meseca, ko vas bodo energije enostavno prisilile narediti odločilne spremembe in korake.  Ne glede na to, kako dramatično bo izgledalo, ne bo tako črno. Sreča je na strani pogumnih in vi to definitivno ste. Še boste ljubljeni v življenju.

OKTOBER

Precej zaspano in nezanimivo obdobje za vas, čeprav gre za najlepše obdobje v letu. Spopadali se boste z notranjim nelagodjem, občutek, da so vam vsi obrnili hrbet bo povzročil precej slabe volje pri vas. Poslovno se boste spopadali z birokracijo in predpisi, pravilniki. Nebeški predlog za vas, če le imate možnost, se poskusite sprostiti in napolniti baterije. Zapišite si, kaj se dogaja z vami, dajte svoje misli na papir. S koncentracijo in doslednim poslušanjem sebe lahko pridobite nova spoznanja, ki vam lahko izboljšajo kakovost življenja v prihodnosti.

NOVEMBER

Cel mesec boste delovali precej neodločno in zbegano, kar vas lahko privede do situacije, da se odločite za kratek pobeg v svoj svet fantazije in nerealnih želja. Posledično boste imeli zamegljen pogled na svoje čustvene situacije, ki se vam zdijo boljše ali slabše, kot dejansko so. Občutek, da v dejanskem življenju ne živite svoje polne sreče vas vedno znova meče iz tira, kar je posledica vaše neodločnosti in dejstva, da še niste definirali kaj vam pomeni sreča in popolnost? Angeli čakajo na vašo konkretno definicijo, le z jasnim vedenjem, kaj dejansko želite, vam bodo lahko odpirali poti v prihodnost.

DECEMBER

Zdi se, da ste utrujeni in pod stresom. Tako čustveno, kot fizično. Nadangel Rafael vas spremlja ta mesec.  Ni naključje, da je ravno on z vami ta mesec. Nadangel Rafael je zdravilec in tu je, da vam pomaga naprej. V sebi imate moč, da premagate nastalo stisko. Rafael vas bo spodbudil, da boste s svojimi najboljšimi močmi pomagali sebi in drugim.  Spomnite se, da ste zvesti sebi in ne dovolite, da vas zunanji svet zamaja ali zruši. Zaupajte si in našli boste srečen konec nastale situacije v svojem življenju in s tem večjo vedrino.

 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2