VIKEND namig od 5. do 6. Decembra 2020

 

129294713_822345108338108_5388214484451057159_n

 

Namig 1:

Včasih nam življenje prinese prijetne spremembe. Ne bojte se teh prijetnih trenutkov, ki prihajajo in zberite vse svoje moči. Bodite pozitivni. Ne bojte se zapreti vrat za seboj in pogumno preiti na naslednja vrata, da odkrijete kaj je novega in morda dosežete svoje cilje. Ne pozabite, da strah ni nikoli najboljši svetovalec! Če želite spremeniti svoje življenje, morate biti pogumni in tvegati, da uresničite svoje sanje. Premislite, mogoče bi morali biti nekoliko bolj sebični in bolj poslušati sebe. Ta vikend se poglobite vase in premislite o namigu.

Namig 2:

V tem vikendu vam ni treba hiteti. Ne pozabite, vse ima svoj čas in svoj kraj. Bodite potrpežljivi, bodite dosledni in poskrbite, da gre vse po načrtih. Bodite previdni s svojimi najbližjimi in prijatelji. Poskusite odstraniti občutek odvisnosti in si ne dovolite, da bi vas splet okoliščin zaslepil. Sprostite se in se posvetite svojemu najljubšemu hobiju. Pogosto je najboljši način za doseganje ciljev pustiti dogodkom teči korak za korakom, prosto pot, ker tesnoba in naglica vedno privedeta do neželenih rezultatov. Ta vikend je pomembno, da opustite občutek soodvisnosti in razmišljate z lastno glavo.

Namig 3:

Napočil je čas, da pregledate perspektivo svojega življenja. Utrujeni ste od vsakdanjega življenja in zdi se, da živite, kot da ste priključeni na avtopilot. Ne pozabite, da je vaša sreča v vaših rokah in samo vi lahko dosežete popolno veselje zase, samo vi lahko popolnoma spremenite trenutno situacijo in nezadovoljstvo. Obkroženi ste z veliko možnostmi, ne bojte se soočiti in sprejeti nekaj novega. Ne pozabite, da ste vi tisti, ki gradite svojo srečo, zato poslušajte svoj notranji glas in vse se bo rešilo v kratkem času. Ta vikend rezimirajte in temeljito preglejte svoje življenje ter sprejmite zaključke.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2