Angelska števila – objava z dne 10. December 2020

 

130904207_827452714494014_2987197096890309134_n

652

Angel Sophia vam je v pomoč. Vaš angel zaznava, da se trenutno spopadate s stresno situacijo, določeno težavo. Pomaga vam lahko, da premagate ovire, ki vam jih življenje nastavlja, preden najdete zasluženo srečo. Ta angel simbolizira sposobnost obnavljanja vašega potenciala. Prosi vas, da se osvobodite vzorcev, v katere ste ujeti. Sophia vam pomaga odkriti, kdo ste v resnici, pomaga povrniti zaupanje in vas vodi v smer, da znate uporabiti in izkoristiti vso modrost, ki jo imate v svoji duši. Ne skrbite. Ne glede na izziv, s katerim se soočate, ste na pravi poti k svoji sreči.

798

Videti in čutiti je, da ste utrujeni, pod stresom, čustveno in / ali fizično. Zato je tukaj Nadangel Raphael. Ta zdravilec je tu, da vam pomaga naprej. V sebi imate moč, da premagate stisko. Raphael vas lahko spodbudi, da s svojimi najboljšimi močmi in sposobnostmi pomagate sebi, prav tako, kot znate pomagati drugim. Opomnil vas bo, da ste in morate biti sebi na prvem mestu in da ne dovolite, da vas zunanji svet zruši. Zaupajte si in našli boste srečen konec v zvezi s ključnim vprašanjem, ki vas v danem trenutku najeda in s tem tudi večjo vedrino.

139

Trenutno ste psihično in fizično izčrpani. Popolnoma na tleh ste, počutite se brez moči. Angel Ariel, zdravilec je tu, da vam pomaga napredovati in se znebiti strahov in stresa. Pokazal vam bo, da imate v sebi moč, da premagate nastalo stisko. Ariel vam daje moč, da živite v harmoniji s seboj in zajezite negativno energijo ter se tako izognete morebitni škodi. Ta angel vam bo pomagal očistiti in energijsko napolniti prostor okoli vas, tako, da boste začutili, da se vse slabo in negativno v vašem krogu čisti in vse, kar se pojavlja je bolj zdravo, čisto, iskreno. Razmislite o novih pogledih na življenje. Naj bo to vaše vodilo prihodnosti.

587

Preden boste prišli do uspešne rešitve trenutne težave, lahko preteče težko in dolgo obdobje. Vemo, da je življenje lahko krivično in da se je težko se premakniti iz preteklosti, prestopiti in pozabiti pretekle rane, bolečine, napake in obžalovanja. Angel Camael je tukaj, z vami, da vam pomaga najti mir v srcu, da vam pomaga odpustiti in se osvoboditi čustvenih bremen. Daje vam moč in pogum, da spremenite stvari na bolje. Spustite ljubezen iz preteklosti in odprite svoje srce za prihodnost. Začutili boste svojo lastno prerojenost, postali boste drugačna oseba, polna pozitivne energije in le tako  boste lahko začeli svoje novo življenjsko poglavje.

496

Vaše sposobnosti, kot so pogum, iskrenost in zvestoba že zdaj sijejo z vso močjo. Angel naklonjenosti nakazuje, da zelo navdihujete ljudi okoli sebe, da ste zelo odprta oseba, a velikokrat dvomite v svoje kvalitete. Ravno ta dvom vas same občasno spravi v težke situacije. Nehajte dvomiti o svojih sposobnostih – resnične so! Angel naklonjenosti vam pomaga uresničiti vaš potencial, zato resnično nehajte dvomiti vase. Energija tega angela vam omogoča, da boste dodatno pridobili na samozavesti in notranji moči. Ne pozabite dobro prisluhniti svojim občutkom in intuiciji. Na ta način vam bo vaš angel dajal jasna sporočila in potrditve.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2