VIKEND namigi od 19. do 20. Decembra 2020

 

Izdelek brez naslova (58)

1

Angel Aurora je z vami – čestitam! Sporočilo Angel Aurora vam sporoča, da živite svojo resnico, da sledite pravi življenjski poti in da ste blagoslovljeni z različnimi sposobnostmi. Ste pozitivni in navdihnjeni. Pomembno je, da vas vodi dobra energija, saj boste tako lahko izkoristili priložnost za uresničitev velikih sanj. Razširite krila domišljije in odletite v višave. Uspeh vam je namenjen. Ta vikend je torej Arora z vami zato, da v vas aktivira vse potuhnjene potenciale, da se boste aktivirali v smeri svoje sreče. Prisluhnite si ta vikend, vzpodbudite svoje sanje in želje, poskusite se jih zavedati in naredite plan za realizacijo. Ideje, ki jih boste dobili v tem vikendu so angelsko vodene in jih je nujno potrebno zaznati in uporabiti. To ste potrebovali, zato izkoristite.

2

Angel Ariel je vaš zaveznik in vodnik ta vikend. Sporoča vam, da imate močno razvit duhovni dar, močno okrepljeno intuicijo. Posledično lažje  opažate znake, ki vam jih pošilja Vesolje, kar bo posebej izrazito ravno ta vikend. Zato bodite posebej pozorni na svoja čustva, sanje in intuicijo in ne bojte se, če boste videli ali začutili veliko več, kot ste pričakovali. Ni potrebe po strahu, namreč vaše čutenje in zaznavanje je darilo in vodstvo Ariela in nosi pozitivno luč, zato ga sprejmite in uporabite. Naučite se uporabljati svojo intuicijo in ne pozabite širiti pozitivne energije na druge ljudi. Odločitev, ki jo morate sprejeti čim prej bo prava. V tem vikendu boste prejeli vodstvo, namig in vedeli boste kako se odločiti.

3

Angel Sonia je tukaj. Z namenom. Angel vaših dragih, ki so se preselili v onostranstvo. Angel Sonia je tukaj, da vas poveže z višjo dimenzijo, torej z osebami, ki ste jih izgubili. To je sporočilo čiste ljubezni in razumevanja, to je znak, da so vaše energije še vedno močno povezane z energijami vam dragih pokojnih duš. Strah in skrbi so odveč. Bolečina, ki jo čutite je močna, a bo ta vikend precej popustila. Sonia vam prenaša sporočilo, da vam oseba, na katero mislite in in ste jo izgubili, sporoča, da je dobro in varna. Prosi vas, da si nehate očitati kakršno koli krivdo, saj je ni. Ta vikend boste še posebej močno zaznavali prisotnost duš v vašem prostoru, prisotnost Angelov varuhov. Prepustite se njihovim sporočilom, vodstvom in uživajte v njihovi družbi. Negativna čustva in strah nadomestite s pozitivnimi, opustite preteklost, ohranite lepe spomine začutite njihovo ljubezen in pripadnost.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2