Namigi za teden med 21. in 27. Decembrom 2020

 

Izdelek brez naslova (59)

A

V tem tednu vam Angeli nakazujejo, da morate biti bolj aktivni v dani situaciji, položaju. To tudi pomeni, da ste oseba, ki ponavadi daje preveč ali se brez vnaprejšnjega razmišljanja zaletavate v projekte. Znate poslušati in dobro svetovati, toda angeli vas opominjajo, da se izogibajte prevzemanju težav drugih ljudi nase. Angeli so sedaj na vaši strani, da vam pomagajo doseči nekaj čudovitega. Vodili vas bodo v smer, da boste vedeli, kdaj se morate umakniti in kdaj nadaljevati. Pomagali vam bodo tudi naučiti se odločno sprejeti ustrezne ukrepe. Pred vsako pomembnejšo odločitvijo ali korakom se vprašajte ali bi se morali ustaviti ali iti naprej?

 

B

Znebiti se morate nečesa, kar vas teži. Nadangel Mihael vam daje moč, potrpljenje in pogum, da premagate svoje ovire. S pomočjo Mihaela lahko razbijete stare vzorce. Kot angel resnice vas Nadangel Mihael spodbuja, da ste iskreni do sebe. Vaše komunikacijske sposobnosti so trenutno odlične, zato bodite odprti za izražanje, predvsem iskrenih čustev, ne glede na to, kakšna so, pomembno je, da so iskrena. Mihael vam bo pomagal uvideti resnico, prepoznati in ločiti ideale od iluzij. Vzemite svojo usodo v svoje roke, da dosežete cilje, ki jih želite doseči.

C

Ta teden je z vami angelska podpora v smeri pomoči reševanja osebnih dilem. Soočali se boste s težavami v odnosih. Angelsko vodstvo vam bo v pomoč najti pravi čas, da se soočite s temi težavami in jih poskusite rešiti. Angelska prisotnost vas bo soočila z dejstvom, da ste morda preveč pozorni na podrobnosti. Ni potrebno, da se zaradi tega oddaljite od ”velikih sanj”, saj lahko posledično izgubijo smisel. Nekaj vam je zamolčano, prikrito ali namenoma zadržano, kmalu pa vam lahko postane popolnoma nedostopno. Previdno premislite, kaj vi in ključne osebe v vašem življenju najbolj potrebujete, nato pa ukrepajte, da te stvari dosežete.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2