ZIMSKI SOLSTICIJ 21. December 2020

 

Pomembno (1)

VODA

Vaš čustveni svet se lahko sesuje, vsi ostali svetovi, vsa ostala področja, pa se bodo gibala v vse smeri, toda vi boste ostali hladni. Angel zmernosti vam pomaga, da boste jasno videli svojo okolico z določeno stopnjo nenaklonjenosti, ki jo nekateri lahko razumejo kot prezir. Pomirite jih. To ne pomeni, da ste brezbrižni, to samo pomeni, da imate zaupanje v prihodnost in srečo, ki prihaja in si ne dovolite, da vam kdorkoli ali karkoli omaja to zaupanje. Na vašem poklicnem področju se vam bodo morali partnerji in sodelavci vsekakor umakniti, le na tak način vas bodo namreč lahko pomirili. Vprašali se boste ali je res možno, da se igrajo takšne umazane trike  zoper vas in vam poskušajo oropati še ta majhen preostanek samozavesti? Hvala bogu, tukaj vam bo Angel zmernosti v največjo in celo uspelo mu bo malenkost izboljšati situacijo. Dobro bi bilo, če se boste odprli komunikaciji, vzpostavili dialog z osebo, ki ji zaupate in na ta način poskusili vsaj delno povrniti osebno ravnovesje. Nasveti vaših zaupanja vrednih ljudi vam bodo v tem času več kot dobrodošli. Poskusite jim prisluhniti.

ZRAK

Vse se premika, veliko se dogaja v vašem osebnem življenju. Medtem ko poskuša negativna energija besno poganjati pedale, se kolo sreče tokrat obrne v vašo korist, predvsem na čustvenem področju! Ste v obdobju zapeljevanja in izžarevate močan čar in karizmo. Kljub temu pa bodite previdni in ne bodite preveč posesivni do svojega partnerja ali preveč direktni in vzvišeni, če poskušate osvojiti svojo novo sanjsko ljubezen. Namreč, ne manjka vam veliko in stvari vam lahko uidejo izpod nadzora. Zato prosim bodite previdni. Poskusite se kontrolirati. Kar zadeva poslovno področje, boste spet na začetku, kar pomeni bodisi novi poslovni začetek, obetavne ideje ali začetek novega posla. Pod vašo navidezno umirjenostjo boste v bistvu polni ustvarjalnosti. Vaše navdušenje vam bo odprlo marsikatera danes še zaprta vrata!

OGENJ

Energije vam napovedujejo obdobje čustvene preizkušnje in obdobje močnega občutka samote in melanholije. Počutite se zapuščeni s strani oseb, ki so vam še nedavno bile posebej blizu, nerazumljeni s strani tistih, ki jih imate radi, in popolnoma nemočni glede svoje čustvene prihodnosti. Zaprite se, umaknite se vase, v svoj svet in mirno razmislite o življenjskih odločitvah in svoji prihodnosti. Stvari na poslovnem področju tečejo nekoliko počasneje, veste, da svojih ciljev ne boste dosegli, to vam je že kristalno jasno, na obzorju pa zaenkrat ni videti rešitve, vse je v mraku. Zajela vas bo energija frustracij. Čutili boste, da vas nihče ne posluša, da vaše ideje niso zanimive, da vaša vrednost pada, vi pa ne boste imeli energije za boj. Precej težavno obdobje vas spremlja, a ne bo trajalo večno. Poskusite počrpati vsaj malo energije iz svoje globoke notranjosti, pobrskajte in najdite vsaj kanček pozitive, škoda bi bilo, če bi se zdaj odpovedali svojim sanjam in vrgli puško v koruzo. Angel vztrajnosti vam bo vlil pogum.

ZEMLJA

Na ljubezenskem področju vas čakajo premiki, pozitivni seveda. Deležni boste lepega presenečenja. Ko se združita Angel ljubezni in Angel sreče, se zagotovo zgodi nekaj, kar bo izboljšalo vaše duševno stanje, posledično seveda vaše čustveno počutje. Če živite sami oziroma ste samski, potem ta sprememba napoveduje srečanje z novo, srčno, romantično osebo. Če ste vezani lahko to pomeni obnovo komunikacije s pomembnim sorodnikom, prijateljem, lahko celo obnovo komunikacije z bivšo ljubeznijo, ki še zmeraj zaseda posebno mesto v vašem srcu. Pripravite se, da izkoristite vse priložnosti, ki se vam odpirajo! Priložnosti so na vidiku, sedaj v tem trenutku. Nove priložnosti in pozitivne informacije vam bodo v prihodnjem obdobju pretresale vaš vsakdan. Bodite vedno pripravljeni izkoristiti trenutek, ko se vam ponudi priložnost in pustite, da vas v danem trenutku vodi vaša intuicija. A vseeno pazite, da ne odgriznete preveč, več, kot lahko prežvečite! Dan ima le 24 ur!

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2