VIKEND NAMIG od 26. do 27. Decembra 2020

 

Izdelek brez naslova (60)

1

Verjetno ste že siti svojih ljubezenskih pričakovanj, zato boste bodisi vse obrnili na glavo, bodisi se spustili na realna tla. Res je, da boste s to spremembo zamudili zanimive dogodke, vendar življenje prinaša nekaj rešitev, ki se šele pozneje izkažejo za najboljše. Bodite odprti do prihajajočih sprememb, vse so z razlogom. Če razmišljate o kakšnih spremembah v življenju, če želite kaj boljšega, bolj privlačnega ali zahtevnega, to niso dobri dnevi za kaj takega. Trenutno lahko le načrtujete, brez korakov. Nič več kot to.

 

2

Zdelo se vam bo, da je vaša čustvena sreča vse dalje in dalje od vas, namesto da bi bilo ravno obratno. To vas bo spravilo v slabo voljo, povzročilo nejevoljnost in žalost. A tokrat morate razumeti, da ni vse v vaših rokah, da ima tudi druga stran svoje adute v rokavu. Nihče ne mara biti čustveno potlačen, to boste sedaj dojeli. Odpira se vam smer nenadnih denarnih prilivov ali celo dobitkov.

 

3

Začnite razmišljati več o sebi, o svojem življenju in svojem zdravju. Zavrzite misli in prepričanja, ki vas vznemirjajo. Dobro razmislite, katere ljudi želite v življenju in kdo vam prinaša negativno energijo. Ne dovolite, da vas preteklost povleče na napačno stran. Poslušajte glas svojega srca in vse bo dobro. Ne dovolite, da vam negativni ljudje v vaši bližini krojijo življenje.

 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2