POLNA LUNA 30. December 2020

 

Polna Luna (5)

VODA

Pripravite se – pričenja se velika ljubezenska igra. Ob tokratni luni pri vas prevladujeta romantika in čutna energija. Bodite previdni, saj so energije pri vas na področju čustev dokaj zmedene in lahko prinesejo tudi blodnje in iluzije. Čeprav se vam morda nekdo zdi popoln potencialni partner, se lahko zelo enostavno skriva za masko laži in prevar. Ne občudujte samo zunanje lepote, pomembno je srce in čutenje.

ZRAK

Zmedene energije, postavitev planetov in polna luna – če združimo vse to, to pomeni, da je tokrat  pri vas preobrazba neizogibna. Ne glede na to, kako bo videti na začetku – kot dobra ali negativna – ta transformacija vam bo zagotovo prinesla novo upanje in olajšanje. Toda vsa ta zmešnjava prinese tudi majhne težave tistim, ki ste čustveno zasedeni in ste v romantični zvezi, ker boste bolj ranljivi kot običajno in vas lahko nenadne spremembe pri partnerju postavijo v dvomljivo situacijo. Dober in iskren pogovor je najboljša rešitev.

OGENJ

Energije današnje polne lune vas vrnejo na realna tla in vas soočijo z ne tako prijetno resnico, medtem pa vam polna luna, ki ima močan vpliv prinaša tudi srečanje s karmo. Prebudili se bodo vaši najgloblji strahovi, vendar je vse to zgolj ena pomembna lekcija za velike prelomnice, ki sledijo. Pokažite, kako močna energija je v vaši duši. Prisluhnite intuiciji in samo pogumno naprej. Ne bojte se, vsemu ste kos.

ZEMLJA

Čaka vas resnično srečanje s karmo. Vse, kar ste posadili, boste sedaj morali gojiti, negovati in sčasoma bo postalo močnejše od vas, kar pomeni, da se mu ne boste mogli upreti. To velja tako za dobre, kot za slabe karmične dolgove. Vaša energija je magnet – vse, kar si želite, se počasi začne uresničevati. Če je karma pozitivna, vas čaka pozitivno obdobje, v nasprotnem primeru boste spoznali negativno plat karme. Premislite in se spomnite vse svojih podvigov iz preteklosti.

 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2