Angelska napoved za leto 2021

 

Angelska Letna

 

Leto 2021 je leto polno dejavnosti, polno premikov.

JANUAR

Ste pripravljeni? Rojeni januarja ste dokaj marljivi in odgovorni, precej ciljno usmerjeni in perspektivni ljudje. Ste deloholiki in težko uspevate ohranjati zdravo ravnovesje med svojim poklicnim in osebnim življenjem. Vaše poklicno življenje bo v tem letu monotono. V trenutnem delovnem okolju se boste počutili utrujene in nemočne. Občutek karierne stagnacije vas bo vzpodbudil, da se pogovorite z nadrejenimi o možnosti sprememb ali napredovanja. Finance bodo nihale, bistvenega izboljšanja ni videti. Naložbe v špekulativne posle niso priporočljive, saj boste v veliki izgubi. Vezani, tisti, ki ste v razmerju se boste v letu 2021 dobro zabavali. V tem letu boste zelo čustveni, skoraj čustveno preobčutljivi. Odsvetujem vam posesivnost do partnerja, saj se lahko začne počutiti obremenjen, občutek, da ga dušite lahko sčasoma pripelje do ignorance. Samski se boste spopadli s svojimi težavami, zamorjenostjo in nezadovoljstvom, kar ne bo prineslo nič dobrega na čustvenem področju. Za iskren čustven odnos bo treba začeti na svet in okolico gledati bolj pozitivno, z nasmehom. Zdravje bo nekoliko občutljivejše, kot leto prej. Priporočam vam, da poslušate sporočila svojega telesa, saj vam bo v tem času dal alarmantne signale o neravnovesju.

FEBRUAR

Rojeni Februarja ste intuitivne in umetniške duše. Ste empati in dobro razumete življenje in smrt. Večina vas ima dvodimenzionalne misli. Vaše poklicno področje v letu 2021 bo dobro, če se boste dovolj potrudili. Energije namigujejo, da morate nujno svoj strah in negotovost pustiti ob strani in gledati samo naprej in navzgor, saj je uspeh zagotovljen, če se potrudite. Čas je, da zaupate sebi, svojemu instinktu in se premaknete samo naprej in to v polnem zamahu. Če želite napredovanje, potem zanj prosite in dobili ga boste, saj si to zaslužite. Uspeh bo vaš, vendar morate biti optimistični in pustiti ob strani vsa svoja negativna čustva. Finance bodo v letu 2021 stabilne. Vendar ne sprejemajte impulzivnih odločitev glede denarja. Svetujemo vam, da vzdržujete distanco do zapravljanja in se v tem času izogibate porabi denarja za neproduktivne stvari. Bodite previdni pri večjih naložbah ali posojanju denarja, saj boste v tem času morda ogoljufani zaradi čustvenosti ali preobčutljivosti. Ljubezensko življenje bo za vas vznemirljivo. Vaša vez z ljubljeno osebo (če ste vezani) se bo okrepila. Samski se bodo lepo zabavali in morda spoznali osebo svojih sanj. V tem obdobju vam lahko pot prekriža tudi nekdo poseben. Spoznali boste različne vidike ljubezni. Zdravje v letu 2021 bo stabilno, ni bojazni. Če ste se spopadali s kakšno težjo boleznijo, je sedaj pravi čas za okrevanje.

MAREC

Rojeni marca veljate za neomajna, inovativna, strastna in dinamična bitja. Ste rojeni voditelji, vedno samozavestni in drzni. Vaša ustvarjalnost in pogum sta nepremagljiva, po naravi ste dokaj impulzivni. V letu 2021 bo v premiku vaše poklicno življenje. Pri delu boste uživali v prijaznem vzdušju s podporo vaših kolegov ali partnerjev. Učinkovito boste organizirali in upravljali svoje delo z izjemno produktivnostjo. Dobili boste možnost napredovanja. Tudi lastniki podjetij boste v tem letu uživali sadove svojega dela. Finančnega obilja ne bo ravno na pretek, bo pa zagotovo izboljšanje glede na preteklo leto. Tisti, ki ste v srečnem razmerju, boste imeli romantično leto. S partnerjem boste preživeli vesele dneve, svojo vez dvignili na višjo raven. Samski lahko v tem letu naletite na osebo svojih sanj. Zato obstaja velika verjetnost, da boste vstopili v toplo in ljubečo vezo. Za vse, ki se borite s kakršno koli boleznijo obstajajo velike možnosti za okrevanje. Vse je pod nadzorom Nadangelov. V tem letu bosta vaša moč in volja velika.

APRIL

Rojeni Aprila veljate za prizemljene, skromne in marljive.  Obožujete sproščujoč ambient, lepoto, dišave in arome. Ste ambiciozni in odločni, na vas ne vpliva nihče. Izpolnitev vaših izrednih pričakovanj vsekakor ni otroška igra. Vaša kariera in poslovna pot bo letos zmerna. Priporočljivo je, da ne sprejemate prenagljenih odločitev in preučite tako pozitivne kot tudi negativne parametre v določeni situaciji. Vaše analitične sposobnosti vam bodo pomagale pri uspešnih odločitvah in prinesle plodne rezultate. Čas je ugoden za tiste, ki nameravate svoje hobije spremeniti v poklic. Vaše ustvarjalne ideje in navdušenje bodo prinesle dobre rezultate. Denarni prihodki bodo dobri, glede na preteklo leto. Leto 2021 je ugoden čas za naložbe v nepremičnine. Samske čaka nekaj dobrih novic, saj bo letošnje leto v vaše življenje prineslo novo upanje, ljubezen in romantiko. Svojo sorodno dušo lahko najdete na kakšni zabavi, družinskem srečanju, zlasti med svojci po ženski strani. Tisti, ki ste vezani in v razmerju boste imeli ljubeče leto. Tisti, ki želite napredovati v naslednje poglavje svojega življenja, imate odprte poti, da postanete starši. Zdravje pri vas je lahko krhko, zlasti pri ženskah. Nakazano je soočanje z nekaterimi hormonskimi težavami, ki bodo zahtevale zdravljenje. Ohranite čustveno ravnovesje, saj bo preobčutljivost motila vaš duševni mir.

MAJ

Rojeni Maja ste precej impulzivni, radovedni. Zaradi ljubezni do vsestranskosti v vsem in pustolovskega odnosa ste mojstri vsega in ničesar! Ste igrivi, hitri in zelo dobri prijatelji. Vaše poklicno življenje bo letos za vas počasno in monotono. Na delovnem mestu boste imeli premalo motivacije in veliko motenj. Vaše nezadovoljstvo v karieri vam bo vzelo vaš duševni mir. Z veseljem boste zamenjali službo ali delovno mesto, a svetujem, da dobro preverite morebitno spremembo pred menjavo, saj kakršna koli sprememba tokrat morda ne bo dobra. Finančno prihodnje leto ni ravno dobro za vas, saj se boste soočili z nekaterimi ovirami. Izogibajte se kakršnim koli  večjim naložbam. V ljubezenskem življenju se ne bo dogajalo prav veliko, s partnerjem se boste spuščali v konflikte in spore glede malenkosti. Dobro bi bilo brzdati svoj temperament in poskušati razumeti občutke svojega partnerja, saj bo jeza vznemirila ljubljeno osebo in na koncu se lahko vajin odnos prekine zaradi resnično malenkosti.  Vezani posamezniki se lahko v vaših odnosih soočite z nekaterimi dvomi in nerazumevanjem zaradi tretje osebe. Zaupanje drug drugemu v tem težkem času bo ključno za izgradnjo močne vezi. Tudi zdravje bo šibkejše zaradi stresnih situacij v vašem osebnem in poklicnem življenju. Počutili se boste na tleh, depresivno, kar vam bo odvzelo vso energijo. Svetujem vam, da poskusite ohraniti pozitiven pogled in misli, da se izognete kakršnim koli večjim zdravstvenim težavam. Meditacija vam bo pomagala pri ohranjanju sproščenosti misli.

JUNIJ

Rojeni Junija ste zelo inovativni in veliko razmišljate. Imate dober okus za vse in zmeraj ohranjate svoj nivo. Obožujete družbo, prijatelje, zaradi česar pogosto ignorirate svojo družino in drage. Zaradi tega se zdite odmaknjeni, vendar ste dobri v odločnosti in dosežete svoje cilje, če se za dosego zavestno odločite. Karierno boste v tem letu doživeli kar nekaj stresov in pretresov. Morda ste nezadovoljni s svojim delovnim ambientom, morebiti s sodelavci, zaradi česar se lahko soočite s številnimi napetimi situacijami. Težave se pokažejo predvsem v načinu komunikacije. To bo vplivalo na vašo delovno uspešnost, zaradi česar boste pod pritiskom in stresom. V prihodnjem letu bo vaše delovno mesto precej na prepihu. Razmislite o alternativnih rešitvah. Finančno področje bo nestabilno. Priporočam vam, da ne izvajate nobenih novih naložb. Če začnete karkoli novega, se boste znašli pod močnim denarnim pritiskom. Čas je, da razmislite in se nekaj naučite iz svojih preteklih napak. Izogibajte se posojanju in izposoji denarja.  Kakršne koli finančne mahinacije vam prinesejo izgube. Tudi na vaše ljubezensko življenje bo vplivalo vaše poslovno področje. S partnerjem se boste spopadali do te mere, da bo ta razmišljal – nadaljevati ali se raziti? Svetujem vam da svojo vezo vzamete v roke in stres v poklicnem življenju držite stran od drage osebe. Samski imate v tem letu priložnost najti nekoga novega, vendar to ne bo vaš življenjski partner. Duševni stres se bo odražal na vašem telesu, kar vam lahko povzroči tudi zdravstvene preglavice. Spopadali se boste s stresom in tesnobo. Priporočljivo je redno preverjanje srčnega utripa in krvnega tlaka. Ne jemljite svojih zdravstvenih težav ležerno. Lahko vas iztiri tudi slab zdravstven položaj nekoga, ki vam je drag. Pomagalo vam bo sproščanje misli z umirjeno glasbo ali meditacijo.

JULIJ

Rojeni v Juliju ste zelo intuitivni in zelo občutljivi na okolico. Do sebe ste zelo zaščitniški in med drugim ste ljubeči partnerji. Navadno ste sramežljive narave, zaradi česar se sprva zdite hladni. Ste pa radodarni, razumevajoči in sočutni. Navezani ste na svoj dom in družinske člane. Na poslovnem področju boste letos imeli plodne rezultate. Poželi boste plodove svojega trdega dela in vseh preteklih prizadevanj. Letošnje leto je dobro, prinaša vam zgodbe o uspehu. V tem letu bo finančno stanje gladko, vzpodbudno. Če načrtujete dolgoročne naložbe, je to leto pravi čas.  Tisti, ki ste v razmerju boste imeli lepo leto na čustvenem področju. S svojim ljubljenim boste preživeli kvaliteten čas. To bo okrepilo vašo vez. Samski v tem letu ne boste našli sreče na čustvenem področju, vse se bo odvijalo v okviru kratkih, romantičnih avantur. Zdravstveno stanje bo stabilno. Tisti, ki se spopadate s kakšno boleznijo imate v tem času odlične možnosti za okrevanje.

AVGUST

Rojeni Avgusta imate značilno osebnost in ste naravni voditelji. Po naravi zelo dinamični in naravnani naprej. Ste eni najbolj zvestih partnerjev in prijateljev. Zaradi ambicij ste neustavljivi in ​​imate neustrašen pristop k vsaki nalogi ali zadolžitvi. Letos vaše poslovno področje ne bo revno idealno in gladko. Pri opravljanju svojih nalog se lahko soočate z izzivi in ​​ovirami. Na delovnem mestu se lahko soočite s spori med sodelavci ali nadrejenimi, zato boste morali dokazovati svoj prav. Če nameravate kaj spremeniti, začeti nekaj novega, se boste v tem času zataknili pri dveh dobrih predlogih. Premislite, posvetujete se s strokovnjaki preden sprejmete odločitev. V letu 2021  se boste soočali tudi s finančnimi težavami. Težko boste vzdrževali ravnovesje med prihodki in odhodki. Morali boste sprejeti nekaj strogih odločitev glede financ.  Svetujem vam, da sestavite finančni plan in ga natančno upoštevate, da boste uravnotežili svoje finančno stanje. Tisti, ki ste vezani se lahko soočite z določenimi čustvenimi zapleti. Vaša narava bo v tem času predvsem prepirljiva, kot posledica nepojasnjenega dvoma. Ko se boste znašli v dilemi ali dvomu se boste soočili s težavami. To lahko sproži vprašanja v zvezi z ohranjanjem odnosa. To bo obdobje preizkušnje vaše veze in skrbno ocenjevanje situacije.  Samski – odprite srce in oči. Prihaja vaš trenutek sreče. Tudi zdravstveno stanje v letu 2021 bo nekoliko moteno. Lahko se soočite s čustvenimi blokadami, ki bodo vodile do tesnobe in depresije. Vaš stres se bo sčasoma začel odražati na vašem telesu. Potrebno bo očistiti srčno čakro tako, da izrazite svoja čustva, kar vam bo pomagalo tudi pri sprostitvi duha.

SEPTEMBER

Rojeni Septembra ste veliki intelektualci, s ciljem doseči popolnost v vsem, kar počnete. Ste odločni, z visoko postavljenimi cilji in močno osredotočenostjo na njihovo doseganje. Ste dobri kritiki in razumni pri iskanju rešitev za kateri koli problem. Imate skeptičen pristop do določenih stvari in ne verjamete v nič, dokler se ne prepričate ena lastne oči. Poslovno boste v letu 2021 v svoje poslovno področje vložili veliko trdega dela in predanosti, kar vam bo prineslo boljše rezultate v primerjavi s preteklim letom. Kakovost dosežka bo odvisna od vaše stopnja zavzetosti. Ugodno poslovno leto je pred vami. Finančno stanje bo dobro, vaše finančne težave se bodo končale nekje v polletju. Tisti, ki ste v romantičnem razmerju, se boste morali malo bolj potruditi za nemoten potek vašega razmerja. Več časa bi bilo dobro preživeti s partnerjem in predvsem se morate potruditi in poskusiti razumeti njegove želje, zahteve. Samski, pred vami je lepo  leto, saj lahko v tem letu spoznate svojo sanjsko osebo. Zdravje bo skozi celo leto stabilno, bolje, kot preteklo leto. Uravnotežite svojo prehrano.

OKTOBER

Rojeni Oktobra ste veliki ljubitelji miru.  Obožujete lepe stvari in kreativnost okoli sebe. Ste prefinjeni, imate odličen okus za umetnost in arhitekturo. Veselite se ljubezni in svobode hkrati.  Vedno iščete stabilnost in družabnost v odnosih. Vaša sreča je v udobju vaših dragih. Leto 2021 bo po karierni plati za vas izjemno leto. Kaže se dober ugled, napredovanje ali celo menjava na bolje. Finančno področje bo stabilno. Če načrtujete večje naložbe ali pomembne finančne odločitve, je čas ugoden. Vseeno pa bodite previdni pri svojih izdatkih, saj vas lahko zavede in zapravite denar za neproduktivne stvari. Letošnje leto je poudarek tudi na dobrodelnosti. Darujte, predvsem za otroke. Letošnje leto je na čustvenem področju idealno za tiste, ki ste samski in svoje sanje še iščete. Vstopili boste namreč v stabilno, varno in dolgoročno zvezo. Tudi tisti vezani, ki uživate harmonijo v razmerju boste imeli priložnost, da okrepite svojo vezo in jo dvignete na višjo raven. Letošnje leto je dobro z vidika doseganja partnerskih ciljev. S partnerjem boste vzpostavili usklajeno vez in skupaj načrtovali svojo prihodnost. Zdravstveno področje se letos izboljšuje, okrevanja so močno nakazana, vendar morate upoštevati tudi glas svojega telesa.

NOVEMBER

Rojeni Novembra ste zelo strastni ljudje, z veliko energije in moči. Imate skrivnostno narav, izjemno dobro varujete skrivnosti, zaradi česar ste znani kot zvesti prijatelji. Verjamete v čustveno intimnost in ste eden najbolj intenzivnih partnerjev. Verjamete v moč globoke ljubezni. Letošnje leto vam v poklicnem življenju nakazuje več možnosti za uspeh. Polni boste optimizma in navdušenja, tako boste vse možnosti, ki se vam bodo odpirale ena za drugo, spremenili v plodne rezultate. Za vse nove načrte ali podvige je letošnje leto ugodno in prinaša izjemne rezultate. Finančna plat in prihodki so v porastu. V tem letu uspešno sanirate svoje dolgove. Pred vami je leto hitrih dosežkov in ugodnih rezultatov, zato so lahko kratkoročne naložbe letos zelo ugodne. Tudi vaši zastavljeni cilji za področje odnosov se letos izpolnijo. Tisti, ki ste vezani, boste priča času velikega veselja in sreče. Odnos, poln ljubezni, strasti in privlačnosti. V tem letu bodo rešeni kakršni koli konflikti iz preteklosti na področju čustev. Veliko bo tudi vračanja preteklosti, preteklih ljubezni. Samski imate odprto smer za vzpostavitev dolgoročnega čustvenega razmerja. Zdravstveno je leto 2021 za vas leto dobrega počutja in trdnega zdravja.

DECEMBER

Rojeni Decembra ste v svojem razmišljanju precej liberalni, nasplošno pa zelo prilagodljivi. Večni iskalci avantur in oboževalci vsestranskosti. Prijazni in hitro osvajate srca množice, ki vas obdaja v danem trenutku. Poklicno področje vam  v tem letu prinaša nekaj izzivov. Soočili se boste z nevoščljivimi soigralci, ki bodo motili vaš duševni mir. Zaradi zmede na poslovnem področju se lahko počutite tudi zaskrbljeni. Svetujem vam, da kljub vsemu obdržite pozitiven odnos, saj boste tako lažje obvladali neugodne okoliščine. Vaše ljubezensko področje bo letos tudi precej majavo. S partnerjem se bosta soočala z veliko nestrinjanja in konfliktov. Tudi dvomi o nezvestobi bodo najedali vaše razmerje. Preprost pogovor lahko reši glavne težave v vaši zvezi, zato v tem času ne oklevajte in se pogovorite s svojo boljšo polovico. Samski se lahko v tem obdobju spotaknete ob poročeno osebo, ki vam temeljito zmeša štrene in postavi vaše življenje na glavo. Ali vam je to res potrebno? Zdi se, da vam tudi zdravje letos malo ponagaja. Vsako zdravstveno težavo vzemite resno, ne igrajte se samozdravilca, temveč prisluhnite stroki.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2