ANGEL – BOGINJA meseca JANUARJA 2021

 

ANGEL MESEC

A

Vaši angeli vam dajo vedeti, da delajo v zakulisju, da vam v življenje prinesejo bodisi novo ljubezen ali vam pomagajo izboljšati odnos, ki ga že imate. Vaši angeli prihajajo k vam, da vam potrdijo, da vas čas prihaja kmalu. Smernice, ki vam jih dajejo, so; začnite se imeti radi in takrat vas bodo imeli radi tudi drugi. Pojdite ven in se zabavajte, flirtajte in spet poiščite svoje veselje! Zabava omogoča, da sijejo vaše notranje iskre, kar k vam privlači potencialnega partnerja, tistim vezanim pa omogoča prebuditev harmonije v obstoječem razmerju. Vaši angeli pravijo – zdaj je čas, da ustvarite seznam želja. Bodite natančni pri opisovanju želja, pri vsemu, kar želite pritegniti v svoje življenje.

B

Vaši Angeli želijo, da veste, da so videli vaše trpljenje v zadnjem letu. Verjetno ste izgubili ljubljeno osebo ali nekoga, ki vam je pomenil veliko. Vaši angeli vas vodijo do znamenj, ki so jih vaši najdražji pustili za vas. Ste pred kratkim našli kovance ali pisalo? Ste v zadnjem času videli pero? Ste slišali sentimentalno, slavno pesem? Ste zavohali znani vonj ali ste videli utripanje luči? Vse to so znaki vaših najdražjih, s katerimi vam sporočajo, da so ob vas, ko vam je težko. Vedo, da lahko določeni dnevi, zlasti prazniki, izzovejo žalost in zato želijo, da veste, da so tu z vami v duši in vas toplo objemajo in tolažljivo objamejo. Vedite, da se vaši ljubljeni po prehodu spremenijo v Vodnike na drugi strani. Če utišate um, boste videli znake in slišali njihove napotke, ki vas nežno vodijo na poti. Sporočajo vam, da bo z Januarjem postopoma vse bolje, vse se bo obrnilo v pravo smer.

C

Vaši angeli vas želijo obvestiti, kako ponosni so na vas. Zelo daleč ste namreč prišli na poti duhovne preobrazbe. Videli so vse ovire, ki ste jih imeli. Želijo, da veste, ves čas so bili na vaši strani in pošiljali so vam smernice, ki so vas vodile na vaši poti! Želijo, da veste, da vam pomagajo odstraniti strah s sprejemom odločitve kako stopiti izven cone  udobja in poiskati in se usmeriti v novo smer. Vaši angeli pravijo, da so sedaj, ko ste svojo energijo uskladili in jo usmerili v novo pot, velike stvari pred vami. Zahtevajo, da ostanete osredotočeni na cilje in želje, ki ste si jih zastavili. Vaši angeli pravijo, ne skrbite, vse vaše potrebe bodo zadovoljene ob pravem času, dokler bodo vaše energije usklajene s to novo potjo. Vaši angeli vidijo potrebo, da nekatere ljudi odrežete iz svojega življenja, da boste lažje naprej. Pravijo, ne obžalujte tega dejanja, ker bi takšni odnosi vsekakor propadli, ker niso več usklajeni z vašo energijo. Pojdi naprej in se ne ozirajte nazaj.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2