Angelska napoved JANUAR 2021

 

JANUAR

JANUAR

Rinete z glavo skozi zid. Dovolj imate čakanja in prestopanja na mestu. Mislite, da se boste pomirili, če takoj rešite vse težave in skrbi, ki vas mučijo že nekaj časa. Ne prehitevajte, ker napake, ki jih lahko naredite v tem mesecu so lahko nepopravljive.

FEBRUAR

Počutili se boste, kot da obvladate vse, kar je v popolnem nasprotju z vašim temperamentom. Ljubljena oseba potrebuje vašo podporo in nima razumevanja za vašo kronično lahkomiselnost in neresnost. Sprostite se, vsaka resna tema grozi z neprijetno situacijo.

MAREC

Hitro boste sprejeli odločitev, ki pa vam ne ponuja prave rešitve. Čeprav veste, da stvari ne gredo tako, kot ste želeli, ste s svojim trenutnim stanjem zadovoljni.  Idealno bi bilo, če bi si vzeli več časa za razmislek.

APRIL

Čas je za reorganizacijo. Čiščenje tako v vašem domu kot na delovnem mestu bo ustvarilo okolje za številne poslovne projekte. Če pa se za trenutek izključite iz vseh svojih poklicnih dejavnosti, boste spoznali, da središče sveta niste vi. To bi vam zelo koristilo, saj boste ponovno začutili tla pod nogami.

MAJ

Prejeli boste darilo od partnerja ali simpatije. Čudovit čas je, da začasno zakopljete bojno sekiro in razmislite o načinu, kako razrešiti nesporazume. Če zamudite to priložnost, boste na novo čakali zelo dolgo. Bodite previdni na ulici, predvsem pa v prometu.

JUNIJ

Prihaja trenutek nezmožnosti nadzora vedenja, čustev in misli. Zdaj vam nihče ne more preprečiti, da izstopite iz svoje cone udobja in da naredite nekaj velikega in nepričakovanega. Pazite le, da ne boste pretiravali.

JULIJ

Nenadno srečanje v prihodnjem obdobju odpira možnost, da se staro poznanstvo razvije v romantiko. Na začetku potrpežljivo premagajte morebitne težave, saj bo vse videti zelo kaotično. V večernih urah prihaja nepričakovano zasuk, ki vas bo omajal.

AVGUST

Mesec pred vami je poln dinamike. Ste na robu vzdržljivosti. Že nekaj časa se v službi in tudi doma spopadate z nečim, čemur sami niste kos. Pazite, neškodljiva situacija vas lahko privede do škandala.

SEPTEMBER

Imeli boste občutek, kot da vas nekdo poskuša ogrožati. Zmaga je možna z veliko borbo, če boste vztrajni. Mnogi od vas bodo v tem mesecu občutili povečano napetost na delovnem mestu kot posledico sprememb, ki jih nimate pod nadzorom.

OKTOBER

Nekoliko ste utrujeni zaradi intenzivnega druženja, s katerim vas partner v zadnjem času duši. Po številnih dogodkih, izkušnjah in zabavi potrebujete malo zasluženega počitka. Ne odlašajte, pojasnite to ljubljeni osebi. Počitek je nujen.

NOVEMBER

Iskali boste način, kako upravičiti razloge, zakaj ste še vedno na mestu, od koder je veliko vaših prijateljev že zdavnaj odšlo. Trud se vam bo obrestoval, toda zaradi prevelike želje, da bi nekaj pripeljali do konca in dosegli rezultat, vam rezultat na koncu, ko ga boste dosegli, postane nepomemben. Se splača?

DECEMBER

Znašli se boste na križišču preteklosti in prihodnosti. Ne morete pobegniti iz svoje preteklosti, vendar jo lahko sprejmete in sprostite negativne občutke, ki so nanjo vezani. Poskusite živeti, ljubiti in sanjati ZDAJ, ne da bi se ozirali nazaj.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2