Namigi za teden od 4. do 10. Januar 2021

 

PRIHODNJI TEDEN (3)

A

Prihodnji teden se aktivira vaša posebna, čarobna privlačnost. Svojo strast boste uspešno izkoristili za zapeljevanje in hranjenje svojega ega. To bo dejansko vaša najboljša poteza v osebnem življenju. Zanimivo bo tudi poslovno obdobje pred vami. Včasih si ne boste mogli oddahniti, vendar vas bo to izpopolnjevalo. Zelo vihrav teden je pred vami. Uživajte.

B

Na čustvenem področju nič ni idealno, kar vas še dodatno obremenjuje in otežuje celotno situacijo. Kljub temu vztrajajte, ni še čas, da vržete puško v koruzo. Zmorete vse postaviti na svoje mesto, potrudite se. Samske čaka sreča. Poslovno prav tako prihajate v obdobje, ko se boste znašli v zelo komplicirani situaciji. Vse česar se boste lotili bo ubralo napačno smer, nič ne bo šlo po začrtanem planu. Z veliko vloženega truda seveda lahko vse uspešno in pozitivno rešite, a to vas bo fizično in psihično zelo izčrpalo. Kmalu bo tudi vam posijalo sonce, ne obupajte.

C

Za vas prihaja obdobje napredka in pozitivnih sprememb, zlasti na kariernem področju. Če ste se nameravali preseliti v nov dom, drug kraj ali kaj podobnega, je Vesolje z vami, vendar ne bodite razočarani, če bo ta kraj/dom drugačen, kot ste ga želeli, saj včasih usoda sama ustvari najboljše rezultate za vas. Pričakujte tudi spremembe na delovnem mestu, morebitno napredovanje ali spremembo delovnega mesta. Ne glede na to, kakšna sprememba se vam zgodi, je možno, da boste v novem okolju srečali eno osebo, ki jo poznate že od prej, in srce vam bo dalo jasen znak, da negujete nekaj, kar je več od prijateljstva. Ne pozabite, včasih vesolje obrne življenje namenoma, da pride do tega čudovitega srečanje, ki ga vsi pričakujemo, srečanja s sorodno dušo. Sprejmite namenjene spremembe.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2