Luna – Zadnji krajec, 6. Januar 2021

 

ZADNJI KRAJEC (1)

1

Tokratna luna bo poskrbela in vas opomnila, koliko moči imate v sebi, kako močni ste, da se lahko spopadete vsakim življenjskim izzivom, koliko ste se v preteklosti že naučili in kako je vaša notranja moč močnejša od katere koli ovire. Uporabite to močno energijo za stvari, ki bodo vaše življenje obrnile na bolje, za vse, kar bo izboljšalo vsakdanje življenje vas in vaših bližnjih. Imate moč za premikanje gora, vendar le, če dovolj zaupate in verjamete. V obdobju, ki prihaja boste postopoma pridobivali na samozavesti, samozaupanju in ponovno začeli verjeti v magijo življenja. Čaka vas tudi krasen čustveni premik v smeri, ki je samo vaša.

2

Zdravite neko staro čustveno bolečino – prva stvar, na katero pomislite je natančno tisto, kar razrešujete. Ko boste oprostili staro jezo, krivdo ali druge čustvene rane, boste prebudili novo raven lastne moči, ki privlači vse tisto, kar želite in še več. Vedite, da ste vredni ljubezni in da si zaslužite biti srečni. Situacija, ki vas bremeni ima definitivno čustvene korenine. To zdravljenje vam prinaša ogromno osebnostno rast. Ne trudite se več tako močno, da bi imeli vse pod nadzorom, prepustite vse Vesolju in počakajte. Presenečeni boste. Tokratna Luna vam je naklonjena v postopku zdravljenja. Objem.

3

Ob tokratni luni se boste počutili nemirne, precej se boste umikali in izmikali, ne boste prenesli trenutka, da bi se znašli v neznanem in čudnem okolju, a znašli se boste. Odprl se vam bo svet fantazij. Nekatere čaka skrivna ljubezen. Tisti, ki ste pogumni, boste izkusili določene strahove. Razočaranje nad osebo, ki vam je bila v pomoč vas bo doletelo v trenutku, ko boste najbolj potrebovali to pomoč. Oseba se preprosto umakne, brez razloga. Kakorkoli pogledamo vam ta luna prinese precej raztreseno in zmedeno obdobje.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2