Namigi za teden od 11. do 17. Januarja 2021

 

PRIHODNJI TEDEN (4)

A

Na čustvenem področju ste dokaj nesigurni, kar se bo še dodatno okrepilo v tem tednu. Obkrožajo vas zavist, ljubosumje in spletke drugih oseb. Vse skrivnostne ljubezni poskusite ohraniti zase, ne delite in ne zaupajte svojih skrivnosti navideznim prijateljem, prijateljicam – hitro se namreč lahko opečete. Vse, kar se mora zaključiti in oditi iz vašega življenja se bo pospešilo v tem tednu, kar je posledica nujnega karmičnega čiščenja. Ne upirajte se, prepustite, naj se zgodi tako, kot se mora. Po razpletu boste odvrgli veliko breme in končno zadihali s polnimi pljuči.

B

Čaka vas hiter premik dogodkov. Zamujanja so mimo, za vami. Tisto, kar je zastalo nekje konec jeseni lani, se začne intenzivno premikati. Veliko pozitivnih premikov je pred vami, predvsem čustvenih in finančnih. Premiki se bodo nadaljevali še cel mesec. Vse kar je obstalo nekje zadaj se sedaj premika z ekstremno hitrostjo. Glejte, da boste dovolj hitri, da požanjete vse uspehe in ulovite tisto pravo priložnost za obuditev vaših čustev, ki so že zdavnaj zamrla. Nima smisla vztrajati v razmerju, kjer predstavljate zgolj in samo sostanovalca. Izstopite iz neobetavnega odnosa, pred vami je sreča. Stopite ji nasproti.

C

Ne premikate se iz mesta. Ravno ko pomislite, da se je nekaj aktiviralo, da se premikate, vas nova ovira vrne v začetni položaj. Nervoza in negativna energija ne reši ničesar, zato je nujno, da ohranite potrpljenje. Doživljate zanimivo življenjsko lekcijo. V tem tednu bodo vaše vsakdanje težave še dodatno pridobile na teži. Bremena, s katerimi se borite, bodo postala še težja, občutek boste imeli, da se vam podira svet. A  ni vse  tako hudo, kot izgleda na prvi pogled. Poskusite se zbrati in zavzeti čvrst položaj zase, tako boste navzven delovali odločnejši in neomajni, kar vam bo pomagalo na lažji način uskladiti težave. 

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2