Prazna Luna 13. Januar 2021

 

13. Januar 2021

1

Zaradi vaše občutljive in sočutne narave boste nagnjeni k temu, da si boste vse preveč jemali k srcu in to za vse druge, razen zase. Prekomerna občutljivost in preudarnost vam bosta precej v breme in vam povzročala težave, ker boste nagnjeni k analiziranju svojih občutkov. Odlično bi vam sedel kratek odmor od vsega. Ne bojte se novih izzivov, tako v službi kot v ljubezni. Kljub temu poskusite držati situacijo pod nadzorom, še posebej, ko gre za ljubezen. Pogoste spremembe razpoloženja so lahko vzrok za konflikt s partnerjem, še posebej, če ste v daljši zvezi zvezi, ker verjetno ne bo razumel vaših idej glede nekaterih pomembnih sprememb, ki jih želite v življenju spremeniti.

2

Spopadali se boste z večjimi mejniki in preobrati na poslovnem področju.  Sprejeti boste morali pomembne odločitve, morda boste dobili tudi nove poslovne zadolžitve, lahko tudi korenite poslovne spremembe, kot so menjava položaja, službe ali poslovnega partnerstva. Nekateri boste imeli odlično možnost obnoviti stare stike in preusmeriti svojo karierno usodo v smer, v katero že dolgo časa želite, da gre. Zelo pomembno je, da v tem obdobju dobro premislite kaj želite početi in si jasno postavite svoje cilje, ki jim nato sledite. Dogodki na kariernem področju se bodo namreč odvijali s svetlobno hitrostjo in težko boste sproti prinašali odločitve, zato je dobro, da imate svoje cilje in želje jasno določene. Zaradi poslovne ihte boste čustva postavili na stranski tir, kar je tudi priporočljivo. Na čustvenem področju ste precej labilni in sedaj zagotovo ni pravi čas, da se aktivirate na tem področju. Počakajte na april, takrat bodo vaša čustva v prvem planu.

3

Nerešeni odnosi iz preteklosti se bodo zdeli veliko slabši, kot so v resnici. Ujeti boste v vakuumu, na vseh straneh boste pod nekim nevidnim pritiskom, ki ga ne boste mogli razložiti, vendar ga boste močno čutili. Srečno sporočilo tega občutka je, da gre za prehodno fazo, saj se bodo stvari kljub vsemu premaknile s slepe točke. Gre za pomembno rešitev, ki vam odpira nova spoznanja in priložnosti za napredovanje, o katerem nikoli niste sanjali. Do takrat bodite potrpežljivi, pazite, kaj in s kom govorite, in ne kritizirajte nikogar. Na čustvenem področju vas čaka velika dinamika. Če ste v čustveni zvezi bo romantično razpoloženje v vas vžgalo vso domišljijo, za katero sploh niste vedeli, da jo imate v sebi. Če ste samski, imate možnost vzpostavitve novega odnosa, ki bo nekako skrivnosten. Naj vas ta skrivnost ne vrže iz tira, namreč po skrivnostnem začetku se odnos lahko kmalu razvije v nekaj trajnega. Potrebno bo preiti od besed k dejanjem, da pokažete, da so vaši nameni resni. Tako je uspeh na čustvenem področju zagotovljen.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2