Eno število – En šepet za drugo polovico meseca Januarja 2021

 

139771497_849376342301651_1643814742894156698_n

Druga polovica meseca Januarja – dobro obdobje, tudi za poslovne priložnosti. Vztrajnost se bo obrestovala in je osnova za začetek tako poslovnih kot čustvenih podvigov, saj brez volje tudi večna ljubezen ne obstaja.

1

Je število, ki zagotavlja odlične pogoje za doseg zrelosti, zlasti v ljubezni. Kljub temu pa preostanek meseca Januarja ni primeren za sprejem večjih odločitev na čustvenem področju.

2

Je število, ki je zvito, muhasto, a vseeno za vas do konca Januarja prinaša dobro obdobje za načrtovanje novih akcij, zlasti poslovnih. Karierni skok.

3

Je krasno število. Za vas v drugi polovici meseca Januarja simbolizira mlado steblo in nov začetek, prvi korak. Torej obdobje pred vami je primerno za nove korake, zlasti na področjih, kjer nimate izkušenj.

4

Je število, ki bo v drugi polovici Januarja v vas obudilo stara potlačena čustva ljubosumja. To so čustva, ki niso prijetna, zato jih večinoma poskušamo zatreti. Zdaj jih bo možno poudariti, priplavala bodo na površje, zato bodite previdni, kako ravnate z njimi, pa tudi s svojimi najdražjimi.

5

Je število, ki vam v drugi polovici Januarja prinaša in aktivira močan vidik želje po moči in neposlušnosti. To je značilnost, ki je danes pogosta v odnosih, ker so partnerji naglušni. Edino zdravilo je poslušanje in sočutje, ki je osnova življenja.

6

Je število, ki vam sporoča, da prihaja vaš čas. To je čas, ki ste ga čakali! Prihaja čas ljubezni in dobrih občutkov, kar vam bo omogočilo, da uživate v soju vaše sreče, še posebej, na čustvenem področju.

7

Je število, ki vam sporoča, da bo druga polovica Januarja za vas polna lekcij. Naučili se boste, kako obvladati okolico in ljudi v vaši bližini, tako da vas nehajo nadzorovati na vsakem koraku. Brez strahu in jeze se boste soočili z neprijetnimi situacijami. Nastopili boste na ”glavnem odru” in presegli druge, ker to zmorete. Vaš moto: ”Živite svoje življenje in se ne zadržujte!”

8

Je število, ki vas svari, da se zberite. V drugi polovici Januarja se morate nujno postaviti na noge. Če si boste dovolili,, da ostanete ujeti v nesrečni situaciji, ne boste mogli sprejeti preobrazbene moči sprememb, ki vas lahko osvobodijo suženjstva lastne nesreče. Vzdrževanje zastarelega življenjskega sloga ni zdravo in če se ne boste premaknili naprej, boste zavestno zaustavili svoj napredek in spregledali srečno obdobje pred vami.

9

Je število, ki vam sporoča, da je za vas v drugi polovici Januarja ključnega pomena, da se spomnite, da se vse vaše misli, občutki in dejanja vrnejo k vam. Če boste ozavestili to, vedite, da se vam bo vrnilo samo dobro, ne glede na to, kaj se vam trenutno dogaja. Zato prosite življenje in Vesolje, naj vam odpusti vse, kar ste komu neprijetnega rekli ali storili, kar zdaj obžalujete, in tako boste ustvarili več prostora v vašem srcu in umu, za dober sprejem.

10

Je število, ki ima poseben pomen. Do konca Januarja boste sprejeli odločitev, da boste videli smernice, ki jih prinaša življenje, namesto da ignorirate ali se pretvarjate, da je vse v redu. Vaša pripravljenost za jasnost uma in odpuščanje napak bo za vas odprla pot za prejem čudovitih daril vesolja in energij. Zdaj vam bo življenje podarilo zdravje, blaginjo in ljubezen.

Za vas z ljubeznijo,

Zlat_V2