ANGEL MESECA FEBRUARJA

 

Tomaangel_Angelmeseca_3_ferbruar

ANGEL 1

Sporočilo vašega angela je: Odpustite, Spustite!

Čas je, da opustite, odpustite in prepustite situacijo, ki vas moti. Nehajte se osredotočati na to, kako in kdaj se bo to rešilo ali celo zakaj se je to zgodilo tako, kot se je. Znebiti se je treba nezdravih in neizpolnjenih odnosov, da omogočite prostor za nekaj boljšega. Ne skrbite, vaši angeli imajo vse pod nadzorom. Ključni vidik manifestacije vaših želja je poiskati tisto, kar želite, nato pa vse prepustiti nebesom. Premislite, morda ste preveč navezani na ta način o katerem razmišljate, kako bi se vaše sanje morale uresničiti. Prepustite, zaželite si željo, vse ostalo pa prepustite višjim energijam in močem.

ANGEL 2

Sporočilo vašega angela je: Vse je odvisno od vas!

Končni rezultat situacije, o kateri razmišljate, je popolnoma v vaših rokah! Na rezultat lahko vplivate s proaktivnim pristopom in to pri reševanju kakršnih koli izzivov. Sprejmite svojo moč in verjemite, da imate vse potrebno za srečen konec! Ne čakajte, da kdo drug prevzame odgovornost. Ta položaj zahteva vaš edinstven pogled in izkušnje, da se lahko uspešno zaključi. Nič ne skrbite, pripravljeni ste na rešitev. Vi imate asa v rokavu. Kar pogumno ga izvlecite. Vesolje je z vami.

ANGEL 3

Sporočilo vašega angela je: Odpustite sebi in drugim in pojdite naprej!

Dragi moji, če še ne veste, dovolite, da vas opomnimo. Odpuščanje lahko dela čudeže! Ko spustite preteklost, se teža bremena iz vaših ramen dvigne in prevzame vas občutek svobode. Prosite svoje Angele, naj vam pomagajo sprostiti žalost ali bolečino, ki so vam jo povzročili drugi, da boste lahko osvobojeni! Prošnja se seveda lahko nanaša tudi na potrebo po odpuščanju sebi. Čas je, da opustite krivdo, ki jo zadržujete, da razmislite o preteklih napakah, ki ste jih storili. Vedite, da ste se trudili po svojih najboljših močeh, da ste dali vse od sebe, četudi rezultati niso takšni, kot ste si želeli. Osredotočite se na spremembe, ki ste jih naredili od takrat do danes in vedite, da ste zaradi teh sprememb postali boljša oseba.

ANGEL 4

Sporočilo vašega angela je: Verjemite in zgodil se bo čudež!

Zdaj je čas za zaupanje in vero dragi moji. Včasih na kakšno vprašanje enostavno ni odgovora. Tudi to se zgodi, to že poznate. Obstajajo situacije, ko je bolje, da ne vemo, kako se bo kaj razpletlo, kaj nam bo prišlo naproti in zakaj… to je dobro zato, da lahko takrat, ko se zgodi, z budnimi očmi spremljamo čudeže, ki se nam razkrivajo ob dogajanju. Spomnite se, to je tako, kot kadar otroci odpirajo darila. Del čarobnosti našega življenja je v radosti presenečenja! Verjemite, da imajo vaši Angeli za vas pripravljeno nekaj čarobnega in čudežnega, četudi še v tem trenutku ne morejo in ne želijo razkriti, kaj je to. Pustite se presenetiti.

Za vas z ljubeznijo,

Tomaangel_Logo_fb_1