UNIKATNI zapis meseca Februarja 2021

 

Tomaangel_zapis_feb_1 (1)

JANUAR

Dobro se držite dragi moji! Akcija. Zdaj se bodo zadeve premikale z veliko hitrostjo. Preteklih zamud ni več in vaši načrti se bodo tekoče in energično začeli udejanjati. Ko bodo ponorele aktivnosti stekle, vas lahko zasačijo celo nepripravljene. Razburljivo in tudi neustavljivo bo, vendar boste imeli dober občutek, ko boste opazovali, kako se vam sanje počasi uresničujejo. Nenadoma se vam bo začelo dogajati veliko stvari. Premislite, če ne boste sledili, je morda vzrok, da imate veliko žezel v ognju? Dajte jih nekaj umakniti, da boste lažje sledili. Ostanite trdno na tleh. Novica, ki jo že dalj časa čakate, končno najde pot do vas.

FEBRUAR

Bravo za vas! To je mesec velikih dosežkov in uspeha. Čutili boste, da ste cenjeni s strani ljudi v vaši bližini. Spoznali boste, da ste v preteklosti sprejeli dobro odločitev. Dobra novica je na poti v vsakem primeru, bodisi da gre za čustveno področje, poslovno ali zdravstveno področje. Na kariernem področju vam je odprta smer zamenjave, napredovanja ali celo nove zaposlitve. Definitivno dosežete zmago na področju, kjer jo potrebujete oziroma si jo želite in se že nekaj časa trudite. Ponosni boste sami nase. Sreča je ta mesec z vami.

MAREC

Nadangel Mihael je z vami. Sporoča vam, da vaše sanje, čeprav so tehtne in trdne, še vedno potrebujejo smernice in ureditev, da bi se lahko pravilno udejanjile. Zato pripravite podroben načrt nadaljnjih postopkov in ohranjajte prijazen, vendar odločen nadzor nad izvajanjem načrta. Začutite svojo moč. Ozavestite jo. To vam bo v veliko pomoč na poslovnem področju. Vaša želja po uspehu je izredno močna, zato dajte vse od sebe, saj to zmorete, in bodite pripravljeni sprejeti odgovornost. Ta mesec se ne igrajte s predpisi in zakoni, temveč jih spoštujte.

APRIL

Dragi moji, ste tik pred izgorelostjo. Občutek umske izčrpanosti je na vrhuncu, tudi telo vam jasno sporoča, da je čas, da se ustavite, da se spočijete. Preprosto si vzemite čas, da se ponovno zberete in pomladite. Ne hitite, ne prehitevajte. Umaknite se svetu in kakršnim koli napetostim ali skrbem. Če ste bili ali ste bolni, se osredotočite na zdravljenje in ne hitite nazaj na delo. Potrebujete čas v samoti. Ta položaj terja od vas poglobljen razmislek. Ta mesec se umirite, s prihodnjim mesecem se kaže konec napornega obdobja tudi za vas.

MAJ

Vsakdo izkusi v življenju obdobja strahu in negotovosti. Včasih so ti strahovi osnovani na vidnih zunanjih dejavnikih, včasih pa izvirajo slabi občutki iz nesmiselnih ali neresničnih skrbi. V obeh primerih je pomembno, da se poglobimo in poslušamo svojo intuicijo glede tega, kaj bi bilo primerno storiti z nastalim položajem. Vprašajte sami sebe, kaj je vzrok vaših skrbi. Sedaj je pravi čas za uvid lastnih skrbi pri vas, zato prisluhnite vodstvu, ki ga prejmete po postavljenem vprašanju. Namreč, dogodki, ki jih ne opažate in katerim ne dajete bistvenega pomena močno vplivajo na vas, podzavestno. Skratka, ta mesec so vam Angeli namenili čas za samospoznanje in sprostitev strahov, ki vas ovirajo.

JUNIJ

Konec težkega položaja za vas. Pozdravite spremembe in pričakujte, da bo zdaj vse lepše steklo. Okrevali boste. Zaključujete ali ste zaključili težji življenjski položaj. Na srečo koncem vedno sledijo novi začetki. Lahko boste zaradi tega zaključka občutili globoko žalost, razočaranje, pomešano z dobrodošlim olajšanjem. Čas je, da odidete in objamete zoro novega dne. Pričakujte spremembe na bolje. Razmišljate o spremembi poslovne poti? Tudi zato je sedaj pravi čas. Ne postavljajte si omejitev ta mesec. Svojo mrežo razširite široko in videli boste, kako čudovite priložnosti lahko ujamete. Seveda, to vključuje tudi čustveno področje.

JULIJ

Mesec nespametnih izbir določenih oseb, ki bodo zaznamovale vaše življenje  je pred vami. Naučili se boste marsičesa novega. Položaj, v katerem ste se znašli zadnji mesec in pol se ne bo razpletel tako, kot upate, a boste imeli priložnost poskusiti znova. Vaša moč ne počiva v načinu, kako sestavljate mozaik, pač pa v tem, kako ob tem tudi sami napredujete. Objel vas bo občutek, da vas je ta vaš podvig preveč stal. Skrbno pretehtajte način, kako so se dogodki vrstili, da se boste naučili dragocenih lekcij za prihodnost. Namreč nekdo v tem položaju nima iskrenih namenov. Želja po uspehu in zmagi je tako močna, da ta posameznik ne bo upošteval potreb in občutkov drugih. Pomislite, katero področje vključuje nastali položaj, ali gre za čustva ali kaj drugega, da boste pripravljeni. Čaka vas namreč obdobje, v katerem boste doživeli maščevanje posameznika, ki v nastalem položaju nima iskrenih namenov, saj misli samo nase.

AVGUST

Mesec finančnih skrbi in skrbi na področju zaposlitev, a brez skrbi, gre za začasno zmedo. Dragi moji, preveč se osredotočate na tisto, česar nimate. Razmišljanje o pomanjkanju namreč v skladu z zakonom privlačnosti ustvarja pomanjkanje. Mislite, da morate vse urediti sami. A vedno to ne znese. Pomoč imate dejansko pred nosom, a jo s svojim pesimizmom vztrajno odmikate od sebe, jo zavračate oziroma je ne vidite, saj vam pesimizem, ki vas je zajel preprečuje, da bi jo prepoznali. Čas je, da ponovno ocenite svoje misli, besede, ki jih uporabljate in predvsem da ocenite odnos, ki ga uporabljate do denarja. Nehajte se ves čas pritoževati, ne nastopajte kot žrtev, temveč sprejmite pomoč, ki se vam ponuja.  K sreči so vaše skrbi samo začasne in se bodo finančne zadeve popravile v prihodnjih dveh mesecih. Vesolje vam namenja pozitivno obdobje v prihodnosti.

SEPTEMBER

Imeli boste razumevanje za vse, razen za tiste, ki so dolgočasni in ki vztrajno poskušajo stopiti v stik z vami, čeprav ste jim večkrat nakazali, da jih ne nameravate spoznati in sklepati novih poznanstev. Potrebujete čas, da se odločite, da nekoga spoznate in ga spustite bližje, in predvsem težko verjamete v moško-žensko prijateljstvo. Časa za napredovanje v službi je vse manj, situacija je takšna, da nadrejeni ne gledajo na vaše rezultate in poslovne uspehe, ampak gledajo na svoj lastni interes. Tako bi morali tudi vi gledati na celotno poslovno situacijo. Ne poskušajte se preveč truditi, da bi uspeli, ne bodite lahkoverni kot prej. Ta mesec vas čaka tudi večji izziv na področju čustev! Ste med tistimi, ki vas čaka prijeten novi začetek ali morebiti med tistimi, ki zaključujete eno morečo življenjsko izkušnjo partnerstva?

OKTOBER

Življenje je samo eno in če se ta mesec tega ne zavedate, se ne boste nikoli. Prihodnost se vam približuje z veliko hitrostjo, vi pa ne veste ne kam in ne kako. Najti morate svojo pot, svoje cilje in se jih trdno držati in ne, ne smete se odpovedati svojim ciljem, tudi ko se vam zdijo oddaljeni in nedosegljivi. Ko naletite na oviro, lahko vedno računate na pomoč Vesolja, ki je zmeraj tu, da vas podpre. Pri pogovoru z ljubljeno osebo niste dovolj zbrani in to se zdi zelo nezrelo. Če se morata skupaj odločiti o zelo pomembni stvari, ki vpliva na vajino skupno življenje, poskusite to storiti, ne zapravljajte dragocenega časa, da pozneje ne bo težav. Zelo direktni ste, ko gre za vaše želje, trudite se, da jih uresničite, a enako bi moralo biti tudi takrat, ko gre za partnerjeve cilje. Morate mu biti podpora in upanje.

NOVEMBER

V tem mesecu se ne bo veliko spremenilo, ko gre za poslovno področje. To je točno tisto, kar vam ustreza, nočete spremeniti svojega delovnega mesta in položaja, ustreza vam, da ste tam, kjer ste trenutno, ker nimate veliko odgovornosti in je delo razmeroma enostavno, zato boste tam ostali v prihodnosti. Nesoglasja so čedalje pogostejša med vami in vašo ljubljeno osebo, ne moreta se več strinjati o nekaterih malenkostih. Zavestno počnete to nalašč, ker ste še vedno jezni zaradi pretekle napake, ki je ne morete pozabiti. Niste prepričani, ali boste sploh kdaj v stanju odpustiti mu/ji to napako, a vedite, da imajo takšni odnosi običajno težko in ne prav prijetno prihodnost. Premislite, če želite stopiti čez to in odpustiti, kajti ta mesec je idealen za odpuščanja.

DECEMBER

Čeprav se mesec začne dokaj mirno, kot vsi prejšnji dnevi, bo v drugi polovici meseca nekaj burnega na poslovnem področju, kjer se bo situacija vznemirila zaradi določenih sprememb na delovnem mestu. Te spremembe na vas ne bodo imele vpliva. Načrti na ljubezenskem področju ne bodo šli tako, kot ste si zamislili. Nekdo namerno ruši vaše poskuse, da zaplujete v mirno pristanišče, in to ne samo zaradi ljubosumja, ampak zaradi čustev do vas in zaradi tega, ker vi tega ne opazite. Če pogledate naokoli, boste morda razumeli in dojeli, kdo vam to dela, in morda celo preverili svoja čustva, ki jih gojite do dotične osebe.

Za vas z ljubeznijo,

Tomaangel_Logo_fb_1