Napoved za teden od 8. do 14. Februarja 2021

 

TEDEN 8.2. - 14.2.2021

Namig 1:

V tem tednu boste veliko bolj razmišljali o odnosih. Čutili  boste potrebo po združevanju, pomiritvi in reševanju konfliktov. Sedaj je pravi čas za reševanje nerešenih situacij.  Veliko vas bo začutilo strah pred ohlajanjem odnosov, nemir in razne strahove. Nekateri lahko občutite ljubosumje, strah pred izgubo ljubljene osebe. Mnogo negotovosti se bo pojavilo in to bo dokaj težek teden za vse tiste, ki ste se zavestno odločili, da ne boste izražali čustev nikomur. Številne vas bo mučila misel, da se lahko zgodi zaključek razmerja, ne glede na to, ali gre za poslovno ali ljubezensko razmerje. V tem tednu se  izogibajte konfliktom in prenagljenim odzivom. 

Namig 2:

Ljubezen vas bo našla in spremljala na vsakem koraku in vsak dan. Pravi magnet za ljubezen boste ta teden. Za dosego tega ne bo potrebno nič posebnega. Ta umirjenost in spontanost vas bo zmedla, saj imate radi vznemirjenja. Vendar večina se vas bo razveselila tudi najmanjše podrobnosti, ki jih boste z veseljem delili. Poslovno ne predstavljajte svojih idej, ker, čeprav so se nekatera vrata malo odprla, še ni čas, da začnete z akcijo. Delujte v tišini in po pravilih igre. Potrpežljivo počakajte svojih pet minut.

Namig 3:

V tem tednu lahko pričakujete srečanje in povezavo s sorodno dušo. Ni gotovo, da gre za ljubezenskega partnerja, lahko je le prijatelj, družinski član ali znanec. Toda v večini primerov bo to prav čustvena, ljubezenska sorodna duša. Tako kot plamen sveče v temi je tudi sorodna duša naše vodilo po izkušnji resnične ljubezni in pripadnosti. Sorodna duša je nekdo, s katerim čutimo neverjetno energijsko povezanost brez posebnega pojasnila. Preprosto nam je všeč prisotnost te osebe, zraven nje se počutimo posebno, toplo, izpolnjeno, zaljubljeno. Srečanje s sorodno dušo vedno pride ob pravem času in iz nekega posebnega razloga.

Za vas z ljubeznijo,

tomalogo2