Angelski šepet ob Prazni Luni – 11. Februar 2021

 

TomaAngel_Praznaluna_1

Šepet 1:

Vaš angel vam sporoča, da vse, kar ste do sedaj vizualizirali, se bo kmalu pokazalo in zgodilo. Današnja Luna in njen vpliv bo poskrbela za premik v pravi smeri. Imate popolno podporo Angelov in Vesolja pri uresničevanju svojih načrtov. Ste na pravi poti. Vse sanje lahko uresničite, če dovolj verjamete vase in v svoje sposobnosti. Razvijte samozavest, zavrnite strah in bodite pripravljeni na soočenje in premagovanje kakršne koli ovire. Vesolje vas spodbuja, da nadaljujete, ne glede na to, kako težka je pot. Kmalu boste spoznali, da je bilo vredno vsega vloženega truda.

Šepet 2:

Čas je, da se začnete zavedati svojih potencialov! V nekaterih življenjskih trenutkih mislimo, da nismo dali vse od sebe, da nismo dovolj pametni in dovolj sposobni za  uresničitev svojih življenjskih sanj ali pa se počutimo, kot da so vsi naši upi zaman. To je vam dragi moji zadnje čase zelo poznan občutek. Današnja luna vam bo povrnila upanje, ponovno vas bo opomnila, da lahko ustvarite popolnoma vse, kar si iskreno želite. Resnično lahko dosežete zvezde! Zaslužite si vso lepoto življenja, ljubezen in vse blagoslove, ki vam jih lahko da življenje. Vaše sanje se bodo uresničile, a res si jih morate iskreno želeti. Verjemite vase in nikoli ne pozabite, da si zaslužite le najboljše!

Šepet 3:

Današnja Luna prinaša povsem novo obdobje za vas. Dragi moji, za vami je težko obdobje, polno izzivov in težkih odločitev, a to je zdaj preteklost. Angeli vam pomagajo, da se obrnete v prihodnost, saj vam Vesolje v tem trenutku daje nove možnosti in priložnosti za uspeh. Naučili ste se pomembne življenjske lekcije, zdaj ste pogumnejši, močnejši in spremenili ste svojo perspektivo. Končno bo tudi vas obsijalo sonce, za kar bo poskrbela tokratna luna s svojo aktivacijo. Vsak sončni vzhod pomeni nov dan, nov začetek. Bodite hvaležni da se prebujate, da vas bo tokratna luna vzpodbudila k novim izkušnjam, lekcijam in radostim. Privabljate močno svetlo energijo.

Šepet 4:

Vaš Angel vas opominja, da je Vesolje polno neverjetnih možnosti. Nakazuje, da se z današnjo Luno končno aktivirajo lepe spremembe za vas in vaše najbližje. Odpira se nešteto možnosti za srečne spremembe, ki vam jih pošilja Vesolje. Presenečeni boste, ko boste spoznali, kako se življenje zlahka spremeni na bolje. To je sporočilo blagoslova in sreče, zato vedite, da za vas ni omejitev. V sebi imate moč, ki vas poganja, da uresničite vsake sanje, jih aktivirate. Osredotočite se na svojo srčno čakro. Odprite srce, morda ne boste dobili spremembe, ki jo pričakujete, a morda se bo v vašem življenju pokazalo še nekaj boljšega. Bodite odprti za vsako možnost.

 

Za vas z ljubeznijo,

tomalogo2