Namigi tedna od 26.4.2021 – 2.5.2021

Namigi tedna od 26.4.2021 – 2.5.2021

Namig 1:

Ta teden bo z vami angelska podpora v smeri pomoči reševanja osebnih dilem. Soočali se boste s težavami v odnosih. Angelsko vodstvo vam bo v pomoč najti pravi čas, da se soočite s temi težavami in jih poskusite rešiti. Angelska prisotnost vas bo soočila z dejstvom, da ste morda preveč pozorni na podrobnosti. Ni potrebno, da se zaradi tega oddaljite od ”velikih sanj”, saj lahko posledično izgubijo smisel. Nekaj vam je zamolčano, prikrito ali namenoma zadržano, kmalu pa vam lahko postane popolnoma nedostopno. Previdno premislite, kaj vi in ključne osebe v vašem življenju najbolj potrebujete, nato pa ukrepajte, da te stvari dosežete.

Namig 2:

Ves teden boste imeli občutek, da se nekaj pripravlja. Občutek zatišja pred nevihto. Zavedali se boste vibracij, ki bodo sporočale, da prihajajo spremembe, po katerih nič več ne bo tako, kot je bilo, kot ste vajeni. Prihodnji teden je lahko za vaše ljubezensko življenje precej neprijeten. Ves čas bo glavna tema nekaj, kar še ni bilo v celoti izrečeno in izpovedano, pa naj se tiče partnerja ali vas. Za nekatere teden prinaša boleča spoznanja, nekateri pa bodo odkrili skrivnosti, za katere so bili prepričani, da so varne. Čustvena zmeda in potreba po spoznavanju novih ljudi bo velika preddispozicija za prešuštvo ali platonsko ljubezen, ki vas bo predramila in osvežila.

Namig 3:

Vse se bo premikalo, sem in tja, hitro in počasi. Priliv energije, tako poslovne kot zasebne vas čaka v prihodnjem tednu. Ne boste vedeli, kam in kje bi bili prej, glede na dinamične dogodke, ki vas čakajo na vseh straneh in zahtevajo vaš polni fokus. Začutili boste potrebo po začasnem umiku, saj boste razpeti na vse strani, vendar bo to nemogoče, saj prihajajo spremembe, ki bodo od vas zahtevale popolno prisotnost. Čustva – to je del vašega življenja, ki mora doživeti resno korekcijo. Okoliščine vas silijo, da racionalno gledate na vse, čeprav nič ni čisto in jasno. Zavedate se, da nimate vseh informacij o osebi, ki vam je razburkala čustva, po drugi strani pa sprejemate polovično ljubezensko afero. To vas bo začelo precej obremenjevati in trudili se boste izstopiti iz te igre slepih miši, kar je edino pravilno.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: