Tedenska napoved od 31.5.2021 do 6.6.2021

Tedenska napoved od 31.5.2021 do 6.6.2021

Namig 1:

Vaše angelsko vodstvo tega tedna je osredotočeno na spomine, preteklost, celo daljno preteklost. Vse vaše misli v tem tednu se bodo vračale nazaj, pri nekaterih daleč nazaj. Na površje boste priklicali preteklost. Ne glede na to, da ste močno zasidrani in zakoreninjeni na tem planetu, z nekaj koreninami pa ste zasidrani v spominih iz daljne preteklosti. Te korenine so vas zasidrale tako močno, da vam otežujejo pomik naprej. Včasih zakopljete te spomine zelo globoko v podzavest, da se ne bi spominjali mučnih trenutkov, ko vas življenje preizkuša do skrajnosti. A v tem tednu ti spomini privrejo na površje. Predelajte vse spomine, analizirajte jih in jih poskusite predati Univerzumu, Angelom in Nadangelom. Prosite jih, da vas očistijo teh spominov, ki vas blokirajo, da vam sprostijo pretok energije. V kolikor so kakšni spomini, ki v vas zbujajo prijetne občutke, pa jih poskusite oživeti, poskusite ponovno vzpostaviti kontakte , sploh, če so ti prijetni občutki vezani na spomine iz vašega otroštva.

Namig 2:

Vaše angelsko vodstvo tega tedna je osredotočeno na področje energije telesa in čustev. V življenju vse kroži dragi moji  – kroži luna, zvezde in vesolje. Življenje vdihne in izdihne. Zakaj ste torej presenečeni in vznemirjeni ker kroži tudi vaše življenje? To je normalen proces. Včasih ste krepki, včasih ste šibki, včasih budni in živi, drugič spet osamljeni in plašni. Tudi vaše telo gre skozi določene cikle. Vse v življenju je razdeljeno na cikle. Sprejmite to! Vzemite si čas za počitek, začnite ukrepati, da ublažite možnost depresije ali otopelosti. Časi so takšni in na to ne moremo vplivati. Pomembno je, da imamo angele, ki nas čuvajo in bdijo nad nami. Prisluhnite jim, da se boste lažje spoprijeli s krizami, ki vas obdajajo in so lahko ta teden še intenzivnejše. Vedite, da mrtvilo ne bo trajalo večno! Vrata priložnosti se vam kmalu odpirajo, ohranite zdravje in energijo, da boste lahko vstopili skoznje, ko bo čas. Spoštujte cikluse svojega telesa, ravni energije in čustev!

Namig 3:

Vaše angelsko vodstvo tega tedna je osredotočeno na vaš dom, družino. Vaše družinske razmere se izboljšujejo, poglabljajo, umirjajo, prehajajo na višji nivo. V primeru, da ima kdo v krogu družine zdravstvene težave, se tudi na tem nivoju zadeve začnejo umirjati. V vaši duši je neumrljiv plamen, ki predstavlja svetlobo in iskro vaše zavesti, kar bo doprineslo pozitivne premike, ki jih nujno potrebujete. Splošno počutje, komunikacija v družini se premakne na višji nivo. Zgladijo se vsa nesoglasja, dosežejo sprave. Tudi če je bila v krogu vaše družine zamajana partnerska čustvena energija med kom, se le ta umiri in ponovno vzplamti. V vašem domu in krogu družine se dogaja zdravilna sprememba.

 

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: