Angel meseca – JULIJ 2021

Angel meseca – JULIJ 2021

Angel 1:

Nadangel Raziel vas bo spremljal v prihodnjem mesecu na poti odkrivanja samega sebe. Čas je, da se posvetite sebi, da preživite nekaj časa sami, v meditaciji in lastnem miru. Zelo bi vam koristilo, če se za nekaj dni poglobite vase in poslušate svoj notranji glas, ki vam sporoča marsikaj, a vi tega ne slišite. Vse težave, ki jih zaznavate na čustvenem področju so posledica ne-poslušanja lastne intuicije in notranjega glasu, ki vas že dalj časa usmerja, a ga vi zavestno želite preslišati. Sedaj je čas, ko se boste morali poglobiti, si prisluhniti in ponovno ovrednotiti vaše načrte. Pojma osamljenost in samota se krepko razlikujeta in čas je, da spoznate to razliko in da se soočite s svojim lastnim občutkom. Kaj torej ste? Sami ali osamljeni? Ne glede na odgovor, čas je za spremembo.

Angel 2:

Končno, s pomočjo Angelov novih začetkov v prihodnjem mesecu, boste dočakali zaključek težkega položaja, v čigar primežu ste bili zadnjih nekaj mesecev, morda celo kakšno leto. Morda vas bo ta zaključek, ta konec malenkost razžalostil, vsaj v prvi fazi, a hkrati boste občutili tudi dobrodošlo olajšanje. Pozdravite spremembo, ki se vam približuje in pričakujte, da bo sedaj vse lepše teklo. Na srečo, vsakemu koncu sledi nek novi začetek. Angeli bodo poskrbeli, da ne morete drugam, kot le navzgor. Čas za spremembe pri vas je napočil. Ne upirajte se, naj bo to sprememba na poslovnem ali na čustvenem področju, povsod je dobrodošla.

Angel 3:

Angel Mystique je z vami v prihodnjem mesecu! Pogumno naprej in ne sprejmite ne kot možnost. Pričakujte čudežne rešitve. Dragi moji, na pravi poti ste. Čeprav se zdi, da vam določena situacija jemlje veliko časa in vanjo vlagate veliko naporov, nadaljujte tako. Nedvomno napredujete proti načrtovanim izidom. Uprite se potrebi, da bi se podredili ali da bi ustregli drugim. Sledite svojim načrtom in ciljem. Uspeh je zagotovljen. Morate ostati trdno prepričani vase. Kompromis bi samo razvodenil božanski načrt, ki ga izvajate. Dajte vse od sebe, da razložite vpletenim svojo vizijo.

Angel 4:

Angel Carresa je z vami v prihodnjem mesecu! Ste na koncu določenega življenjskega cikla. Morda ste žalostni zaradi tega konca, morda se počutite potrto. Dovolite si, da se zjokate in žalujete, toda vedite, da so angeli ves čas z vami in da niste sami. Sčasoma vam bodo pokazali, kako ta konec prinaša začetek novega blagoslova v vašem življenju. Zelo pomembno je, da izrazite svoja čustva v tem prehodnem obdobju. Bolj, ko se boste lahko odprli, bolj se boste počutili svobodne. Kadarkoli boste potrebovali objem, samo prosite in začutili boste, kako vas vaš angel objema s svojimi krili.

Za vas z ljubeznijo,

 

Deli na: