ANGELSKI NAMIG POMLADI

ANGELSKI NAMIG POMLADI

JANUAR

Prisluhnite svoji intuiciji in se ne ukvarjajte le s tem, kar drugi ljudje pričakujejo od vas. Prihaja čudovit čas za romantiko, partnerstvo in ljubezen. Vzemite si čas za samo-obnovo, čas zase. Ne naprezajte se preveč. Dovolite si biti spoštovani.

FEBRUAR

Spremembe so v zraku. Čas je, da prekinete svojo vsakodnevno rutino. Čas je, da dovolite spremembam, da vstopijo v vaše življenje. Zaupati morate in se osredotočiti na gradnjo svojih temeljev, vključno z domom, financami in fizičnim telesom. Tokrat investirajte vase.

MAREC

Bodite veliki. Hodite ponosno. Razširite svoje meje. Lahko vas čaka življenjska preizkušnja, samo zato, da se dodatno okrepite. Ostanite zvesti svojim strastem in vztrajajte pri tem. Prihaja čudovit čas za uspeh. Naredite nekaj v tej smeri.

APRIL

Prepričajte se, da so vaše telesne potrebe resnično uravnotežene z vašim duhovnim in čustvenim počutjem. Poskrbite zase. Poslušajte glasbo, sproščajte se v naravi in v svoje življenje vnesite več lepote. Čas je, da se izrazite in več meditirate, se umaknete iz zunanjega sveta in vstopite v svojo notranjost. Pomlad bo idealna za navedene spremembe.

MAJ 

Veliko razmišljate. Vaša moč bo na preizkušnji. Imate priložnost bistveno vplivati ​​na svoje življenje, tako materialno, kot tudi duhovno. Dobro morate načrtovati, postaviti prave temelje in obdržati svojo vizijo življenja v središče pozornosti. Bodite močni in resnični, sledite svoji viziji. Zmorete!

JUNIJ

V vas je nekaj, kar je potrebno izraziti. Lahko gre za čustva, ustvarjalno pot, poslovni podvig ali kariero. Nekaj, kar vam leži na duši, a je neizraženo. Pomlad prinaša obdobje, ko boste z lahkoto izrazili svoje prikrite in pridušene želje. Družite se in bodite nasmejani.

JULIJ

Bodite sočutni do sebe. Lahko se boste počutili izgubljeni ali celo zavrnjeni. To je samo zato, ker se ne ljubite dovolj. Opustite misli, občutke, ljudi in okoliščine, ki vam ne služijo. Bodite zvesti svoji celovitosti in delite svojo svetlobo z drugimi. Morate ostati osredotočeni na tisto, kar je resnično vašemu namenu in ne vašemu egu.

AVGUST

Pomlad bo dvignila vašo samozavest na višji nivo. Napolnili se boste z neverjetno energijo. Čudoviti začetki in lepe priložnosti so pred vami. Vesolje vam daje nova navodila za napredek in preobrazbo. Zdaj je vaš čas! Imate čudovite možnosti za uspeh in napredek, še posebej, na poslovnem področju. Na vsakem področju življenja imate optimistično vizijo prihodnosti, a najboljši mejnik vas čaka na kariernem področju.

SEPTEMBER

Verjemite vase in zaupajte v svoje sposobnosti. Pomlad prinaša krasno obdobje za nov podvig. Lahko začnete nov projekt ali naredite nov življenjski korak v smeri, ki vas veseli. Čas je, da zasadite seme za svojo prihodnost na podlagi navdihujoče ideje, ki se vam je porodila pred kratkim.

OKTOBER

Prihajajo dnevi, ko se bodo nenehno pojavljali novi izzivi in ko bo prihajalo do različnih zamud. Nenehno boste morali preverjati stvari in situacije, da se prepričate, da vse deluje pravilno in da je vse na pravem mestu. Znašli se boste v situaciji, ko se vam bo vse zdelo nemogoče, a na koncu boste kljub temu sami sebi potrdili, da zmorete. Uspeh je na vaši strani. 

NOVEMBER

Imeli boste priložnost zapreti eno poglavje svojega življenja in to še posebej velja za vaše čustveno življenjsko področje. Zadeve se premaknejo in spremenijo na bolje, nekateri odnosi se stabilizirajo, nekateri lahko pričakujete tudi spravo z bivšim partnerjem. Čeprav bo vse videti super, pazite na konflikte.

DECEMBER

Prihajate v obdobje, kjer se bo v vaših osebnih odnosih pojavila harmonija, ravnovesje, ljubezen in zadovoljstvo. Uživajte v tem lepem in harmoničnem času. Ti pomembni odnosi vam pomagajo, da si opomorete od vsega, kar se vam je zgodilo ne tako dolgo nazaj. Izrazite svojo ljubezen in hvaležnost tistim, ki vas ljubijo in skrbijo za vas, saj so zagotovo prav oni vaši zemeljski Angeli.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: