Angelski namigi za teden od 15. do 21. Marca 2021

Angelski namigi za teden od 15. do 21. Marca 2021

Namig 1:

Če želite doseči svoj cilj, se morate umiriti. Z vašim notranjim nemirom si pot do svojega cilja le podaljšujete. Vzemite si čas zase, to potrebujete, da se pomenite sami s seboj. Izgovori, da nimate časa so nepotrebni, čas zase si morate vzeti takoj! Potrudite se vzpostaviti ravnovesje med željo in potrebo – torej uravnovesite ta dva občutka – kaj želite in kaj nujno potrebujete! Tako boste vaš cilj lažje osvojili. Vaše poti v smeri čustev so aktivirane, poslovne in finančne se aktivirajo v roku dveh mesecev. Glejte, da boste do takrat jasno vedeli kaj je vaš cilj!

Namig 2:

Majhne težavice v osebnih odnosih bodo povezane z nesporazumi ali neiskrenostjo. Ni vam treba razkriti vsega, toda, tisto, kar razkrijete, naj bo iskreno in pošteno. Prav tako ne potiskajte glave v pesek in se osredotočite le na tisto, kar je med vama s partnerjem dobro. Poslovno boste z lahkoto kos vsemu, na kar naletite. Vaša prirojena odprtost bo tokrat harmonično pomešana z ležernostjo, zato bodo mnogi presenečeni nad vašo pogumnostjo. Poskusite podobno harmoničnost projicirati tudi na čustveno plat življenja, saj je tam vse preveč zategnjeno.

Namig 3:

Nihče se ne mara ukvarjati z nečim, za kar smatra, da je že končano, vendar se boste vi tokrat morali spoprijeti s tistim, kar je v zaostanku, pa bi moralo biti zaključeno. To so samo malenkosti, ki ne smejo biti moteče za vas. Sprejmite to kot del dela, ki ga morate opraviti, da lahko dobite nekaj večjega in bolj vznemirljivega. Nekateri boste končno odprli svoje srce in se znebili ovir, ki so vas omejevale. To bo vplivalo na izboljšanje vaših osebnih odnosov. Druga stran vas bo podprla in razumela. Pričakujete lahko mirne ljubezenske dni.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: