Angelsko število – objava z dne 21. April 2021

Angelsko število – objava z dne 21. April 2021

Katero število vam je prvo padlo v oči? Preberite, kakšno sporočilo nosi.

Število 1:

Možni so hitri premiki, akcije, še posebej, če morate v kratkem sprejeti pomembno odločitev. Neprijetno dogajanje v delovnem okolju, ki vas obremenjuje zadnjih nekaj mesecev, od vas zahteva premagovanje lastnih omejitev in obvladovanje novih načinov delovanja. Na čustvenem področju vas čaka harmoničen čas. Napolnjeni boste s toplino ljubezenskega gnezda.

Število 2:

Obremenjevali vas bodo določeni nesporazumi glede financ. Vendar ni potrebe, da bi to poudarjali in se obremenjevali. Kmalu se pri vas aktivira en dober vidik, ki je v vašem primeru stabilizacija na vseh področjih, vključno s finančnim. Pričakujete izredni finančni priliv, hkrati pa tudi priložnost, kjer združite prijetno s koristnim, torej posel/delo z zadovoljstvom. Čustveno boste precej slabe volje, ker bodo vaše misli usmerjene v analizo nekega dogodka, ki se je zgodil v preteklosti. Prišli boste do novih spoznanj in uvideli svoje napake.

Število 3:

Vaša podzavest bo zelo aktivna na ljubezenskem področju. Čas je idealen za prevetritev vašega intimnega življenja, zato se obrnite vase. Preverite svoje občutke, svoje zadovoljstvo. Ste srečni, zadovoljni? Kaj boste ukrenili? Nekaterim bo sicer všeč osamljenost, ker bodo intuitivno začutili, da so v obdobju globljih sprememb. Občutek bo pravi. Še naprej boste pešali na poslovnem področju. Enostavno se ne morete prebiti v ospredje. Ni pravi čas za to. Uteho boste našli v zasebnem življenju. Bodite strpni.

Število 4:

Mnoge stvari bodo priplavale na površje, vendar ne pozabite, da bo zmeda, ki bo posledica teh stvari hitro minila in da imate vso moč in podporo, ki jo potrebujete, da takoj izrazite svoja čustva, ne glede na to, kakšna so. Energije s seboj prinašajo tudi možnost negativnih misli o sebi in vračanje ter brskanje po starih ranah. Umik od drugih ljudi bo marsikomu dobro del, usmeritev vase prav tako, a bo potrebna samokontrola pri negativnem občutku lastne krivde, ki bo močno prisoten. Bodite previdni, kaj, kako in s kom govorite, saj so vaša čustva pod stresom.

Število 5:

Čakajo vas spremembe na področju odnosov. Nujno je, da stabilizirate svoj odnos na čustvenem področju, ki je zelo nestabilen. Tisti, ki hrepenite po varnosti, boste pogosto čutili tako nemoč kot tudi upad samozavesti, prav tako pa lahko nizke energije privedejo do hudih prepirov in ohlajanja odnosov, ravno v vašem poskusu stabilizacije in obnovitve, da bi odnos izboljšali. Ne delujte brez premisleka, saj vas ta poteza lahko stane boleče prekinitve.

Število 6:

Ste na pragu vstopa v novo in razburljivo fazo svojega življenja. Pomembno je, da verjamete vase in veste, da dobrodušno Vesolje želi, da uspete. Zdaj je čas za predanost svojim sanjam! Naredite vse potrebne korake za samozavestno napredovanje.
Prisluhnite svojim notranjim navdihom o sledenju svojim sanjam. Presenečeni boste, kako se vam bodo nepričakovane priložnosti odpirale ena za drugo. Kar izkoristite jih in zavestno uveljavite svojo neodvisnost.

Število 7:

Zadnje čase ste preveč nagli, impulzivni in celo nepremišljeni. Nimate potrpljenja skoraj za nič, komaj čakate na akcije, zato zaradi te nekontrolirane hitrosti lahko naredite napako tam, kjer ravno ni dobro. Pazite, da ne zapravljate energije za več stvari naenkrat, ker vam to ne bo šlo najbolje od rok in nikakor v tem obdobju ne prelagajte svoje krivde na druge, še posebej ne na partnerja, če ste v razmerju. Poskusite ohraniti fokus.

Število 8:

Čaka vas odlično obdobje, če ste se pripravljeni spustiti v tveganje, ki vam je naklonjeno, tako poslovno, kot čustveno. Zelo boste avanturistični, tako v poslovnem kot v osebnem življenju. Iskali boste navdušenja in akcijo, bodisi v službi bodisi v zasebnem življenju. Izogibajte konfliktom z osebami nasprotnega spola. V ljubezni ste preveč prepričani vase, polni sami sebe, kar se lahko slabo konča za vas.

Število 9:

Življenje ni dirka brez preprek, ampak zabavna pustolovščina, ki jo je treba uživati v največji možni meri. Mnogi med vami to pogosto pozabite in padete v apatično stanje, ki vas napolni z monotonijo in postanete nezadovoljni s sabo. Čas je, da se za nekaj dni sprostite in izolirate od svoje dnevne rutine. Ko odprete srce za igro in zabavo, bo šlo vse lažje. Obdobje, ki je pred vami je idealno za nežne spremembe.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: