APRIL- Angel meseca

APRIL- Angel meseca

Angel 1:

Angel lepote bo z vami v mesecu Aprilu. Sporoča vam, da se za trenutek ustavite in si oddahnite od vseh svojih misli in težav. Ozrite se okoli sebe – poglejte, da imata svet in kraj, kjer ste, svoj skriti čar. Angel lepote vas poskuša spodbuditi, da opazite lepoto, ki je prisotna v vsakem trenutku vašega življenja. Tudi majhne stvari lahko prinesejo veselje in zadovoljstvo, vendar ne morejo vsi videti lepote v vsem. Razumite, da je od vas odvisno, ali želite svet videti v temnih ali svetlih barvah. Začnite zdaj in vsak dan poiščite srečo in kmalu boste videli, da je življenje lepo!

Angel 2:

V mesecu Aprilu bo pomembna vaša osebna duševna moč. Zato bo z vami Angel moči, ki vam sporoča, da ste na poti k obilici miru in harmonije. Trenutno razmišljate o osebnih dolgoročnih ciljih. Odmikate se od določenih stvari in situacij iz preteklosti, ki so vas zadrževale na mestu in vam omejevale premik naprej. Dojeli ste lekcijo, predelali preteklost, tako bodo tudi te situacije in stvari počasi potonile v pozabo, v popolno preteklost. Vaš angel vam daje moč ki jo potrebujete na svoji poti k izpolnitvi svojih dolgoročni ciljev. Je angel, ki vam pomaga v boju pred temnimi energijami. Ne skrbite več – ste že na svoji poti!

Angel 3:

V mesec April boste zakorakali z Angelom odkrite komunikacije. Sporoča vam, da je čas, da se odprete več ljudem, saj bo preko njih delovala na vas čudovita, angelska sila. Komunicirajte in še enkrat komunicirajte. Skozi komunikacijo se bo namreč kmalu v vašem življenju pojavil nekdo, ki vam bo ponudil roko pomoči za rešitev nezdrave situacije. Zdaj ni pravi čas, da se umikate, nasprotno, odprite se novim ljudem in poskusite oživeti svoje odnose z drugimi. Ne pozabite, da vaša negativna čustva lahko negativno vplivajo na druge ljudi, zato se znebite občutkov, ki vas bremenijo, in poskusite živeti v veselju in sreči. To je pravi čas za nova poznanstva! Morda boste tudi vi tisti angel, ki bo nekoga dvignil iz teme s svojim pristopom. Poskrbite, da boste dobro ravnali z vsemi.

Angel 4:

V mesec April vas bo pospremil Angel osebne intuicije. V življenju se morate nenehno odločati, sprejemati življenjske odločitve, kljub temu, da niste zmeraj prepričani, kaj, kako in zakaj to počnete. Angeli vijoličnega plamena vas opozarjajo, da imate neverjetno intuicijo, s pomočjo katere lahko nagonsko izberete pravilno odločitev v pravem trenutku. Le prisluhniti morate znati svoji intuiciji. To sporočilo hkrati nakazuje, da se bodo v vašem življenju pojavile razmere, ki bodo od vas zahtevale odgovorno odločitev. Prisluhniti morate svojemu notranjemu glasu, vodstvu, intuiciji in našli boste odgovor in smer.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: