APRIL – Unikatni Angelski zapis meseca

APRIL – Unikatni Angelski zapis meseca

JANUAR

Preveč ste obremenjeni z delom. Bodite pozorni na znamenja, ki vas svarijo. Potrebujete odklop in lasten mir. Preveč ste garali, zato zaslužite počitek in nagrado za dobro opravljeno delo. Nadangel Rafael bo poskrbel tudi za vaše zdravje, saj zaradi preobremenjenosti ne čutite klicev telesa, da je dovolj in da več ne zmore. Ne pozabite, prave ljubezni in zdravja se ne da kupiti z denarjem. Spočijte se!

FEBRUAR

Nimate več moči in ne zmorete več nadzirati vsega. Prav tako nimate več želje po nadzoru. Neprestana budnost in nadzor nad življenjem utrudita telo fizično in psihično. Dovolite, da se stvari razpletejo po naravni poti. Ne morete videti in vedeti vsega, zato opustite nadzor in počakajte na razplet.

MAREC

Odgovor na vprašanje, ki ga ves čas zavestno in podzavestno postavljate vesolju je ”DA”. Bodite nežni in kmalu dobite svojo priložnost. Pomoč boste prejeli preko notranje moči, ki se je včasih sploh ne zavedate. S pomočjo novih ljudi, ki se bodo pojavili v vašem življenju in s pomočjo posebnih okoliščin vam bo odkrita vaša nova, prava in edinstvena pot.

APRIL

Prihaja vaš mesec! Kockice se zlagajo, ena za drugo, stvari se rešujejo same po sebi. Prijetno boste presenečeni, saj niste pričakovali takšnega darila nebes. Naj vas ne zanesejo trenutni pozitivni rezultati, saj niso prišli s pomočjo vašega truda, temveč s faktorjem sreče. Pa saj je bil že skrajni čas – a ne?

MAJ

Nujno je, da pustite za seboj staro krivdo in obtoževanja. S tem boste bližje k dosegu svojega življenjskega namena. Namreč, v življenju vse lažje in hitreje teče in vse se pozitivno izide, če živite svoje poslanstvo oziroma, ko dosežete in spoznate svoj življenjski namen. V nasprotnem primeru se težave in zatikanje pojavlja že pri najmanjših stvareh in premikih. Sprejmite se, takšne kot ste, saj ste čudovita oseba!

JUNIJ

Sanjate nove sanje, kar pomeni, da imate nove želje in zastavljene nove cilje. S trenutno situacijo niste najbolj zadovoljni. Ponujena vam bo priložnost, ki vas bo pripeljala do uresničitve tega, kar ste si zastavili. Ne žalujte in ne krivite nikogar za svoje odločitve. Sprejmite odgovornost zase in za svoje življenje. Potrudite se, kolikor morete in ponujeno vam bo nebeško vodstvo, ki ga potrebujete. To kar iščete, boste našli.

JULIJ

Verjemite in zaupajte – čaka vas nekaj novega in dobrega! Semena, ki ste jih posejali so vzklila. Morda se še ne zavedate teh rezultatov, ker so še v povojih, a kaj kmalu jih boste uzrli. Vaša sreča bo neizmerna. Uživajte zasluženo!

AVGUST

Vaše srce je obremenjeno z žalovanjem. Vaš angel varuh, vaša ljubljena oseba na nebu me je prosila, da vas opozorim, da je nujno, da se razvedrite. Ne žalujte, življenje se mora nadaljevati. Ničesar niste storili narobe, ničesar niste mogli preprečiti in zato se nikar ne krivite za nič. Naredili ste vse, kar ste lahko, a zgodba se je odvila drugače, kot ste pričakovali. Na to niste imeli vpliva.

SEPTEMBER

Angel ljubezni je uslišal vašo molitev in prošnjo po pravem ljubezenskem partnerstvu. Sprejmite to nebeško pomoč in se otresite skrbi in strahov, ki izvirajo iz preteklih izkušenj in razočaranj. Karmične učne lekcije ste osvojili in skrajni čas je, da si uredite ljubezensko življenje, kot si ga želite in zaslužite. Zato sledite vodstvu ljubezenskega angela.

OKTOBER

Vaša močna želja po prijetnem presenečenju ne bo ostala neizpolnjena. A potrebno je še počakati, ni še pravi čas za izpolnitev. Počakajte, da se zaključi proces zdravljenja vašega ljubezenskega področja. Zaključek zdravljenja boste občutili kot čustvo hvaležnosti, za kar bo poskrbel Nadangel Kamuel. Takrat odprite svoje srce in odpustite vse pretekle neljubeče dogodke.

NOVEMBER

Preveč se razdajate za druge in premalo ljubite sebe! Vzljubiti sebe pomeni, odmakniti se od ljudi, ki vas energijsko izžemajo in v vas zbujajo pretekle, boleče in še ne pozabljene občutke. Finance, ki jih potrebujete in za katere iz dneva v dan prosite vesolje, vam bodo dane. Dane vam bodo z namenom, da boste lahko umirili sebe, si vzeli čas zase in dvignili svojo samozavest.

DECEMBER

Iskali ste, upali in sedaj boste našli možnost, da se oseba iz vaše preteklosti vrne v vaše življenje. Z doseženo spravo se bo vaše življenje dvignilo na višjo raven zavedanja, predvsem tega, da ste vi tisti, ki ”dirigira naslednjo pesem” svojega življenja. Ozrite se nazaj v svoje življenje in se vprašajte, ali ste se zavedali podpore vesolja pri dosedanji uresničitvi vaših želja? Veselite se prihodnjih pozitivnih sprememb.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: