Boginje šepetajo za vas – objava z dne 5. Marec 2021

Boginje šepetajo za vas – objava z dne 5. Marec 2021

Šepet 1:

Če ste izbrali prvi šepet, je čas, da obnovite vitalnost in znova odkrijete užitke v življenju, zlasti v majhnih stvareh, ki lahko pogosto presenetijo s svojo preprostostjo a hkrati vrednostjo. Razbijte stekleno steno, ki vas ločuje od lastnega obstoja in njegove polnosti, sprejmite globlje vidike in se podajte v nove dogodivščine. Ko se posvetite svojim sanjam, se sile narave in vesolja obrnejo ​​v vašo korist, na čudežno nerazložljiv način. Ljudje, viri, situacije začnejo pomagati, da pridete tja, kamor želite iti.

Šepet 2:

Svet je simfonija svetlih, nežnih, lahkotnih, odločnih, niansiranih, čistih in prepletenih barv. Opustite iluzijo, da ste našli najboljšo barvo, ker ne obstaja. Vsaka situacija, vsak trenutek, vsako čustvo, tako kot vsak cvet, ima različne barve. Če ste izbrali šepet številka 2, je prišel čas, da se odprete užitkom življenja z zavedanjem, da je najpomembnejši trenutek sedanjost. Ne skrbite za popolnost, ampak uživajte v tem, kar imate. Sprostite se in tecite kot izvirska voda – kristalno čista in neomajna.

Šepet 3:

Ta izbira vsebuje jasno sporočilo, ki glasi: ”Na tej točki svojega življenja se morate soočiti z nogami, trdno na tleh. Samo trden in racionalen odnos vam bo omogočil, da stvari vidite jasno in realistično. Ste sanjač in morda boste potrebovali pogum, da se vrnete v resničnost, toda včasih je to edina rešitev.” Verjetno ste polni vprašanj, kaj storiti, kakšno odločitev sprejeti, kam naj grem? Pomembno je razumeti, da bo nekega dne zelo hitro vse smiselno, da se bo vse, kar se mora zgoditi naravno, zgodilo ob pravem času in takrat, ko tega ne pričakujete. Bodite optimistični, vsak dan delujte z ljubeznijo in nadaljujte, da uresničite svoje sanje. Današnji izzivi bodo jutri postali vaše veselje. Ne glede na to, kolikokrat padete, vedno vstanite, vaša odločnost bo poplačana, ko jo boste potrebovali.

 

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: