DUŠNO sporočilo z dne 20. Marec 2021

DUŠNO sporočilo z dne 20. Marec 2021

Dušno sporočilo 1:

Stvari se hitro premikajo in čas je, da si postavite nekaj novih ciljev! Življenje teče hitro in zdi se, da stvari končno dobivajo zagon, zato je sedaj resnično pravi čas, da si postavite nekaj novih ciljev, za to novo poglavje svojega življenja. Začnite delati na sebi in ugotovite, po čem vaše srce resnično hrepeni. Zapišite si stvari, ki vas osrečujejo, in se jim nato posvetite! Čeprav rezultati morda ne bodo takojšnji, razmišljajte o svojih mislih, kot o bumerangu, ki ga mečete naravnost v nebo. Medtem ko čakate, da se vam vrne, nenehno nastavljajte pozitivne misli in namene. Vaše dušno sporočilo je, da zdaj jasno določite svoje namene in cilje, ker se vam bodo želje uresničile!

Dušno sporočilo 2:

Čas je, da se odpustite preteklost. Preveč ste zaljubljeni v tisto, kar je bilo, namesto da bi se osredotočali na to, kar je zdaj. Čeprav je pomembno, da žalujete in si dovolite ozdraveti, nima smisla ponavljati stare zgodbe. Pustite preteklost tam, kjer je in pomislite, na trenutno situacijo. Poklicani ste, da vzamete sedanji trenutek v svoje roke in storite vse, kar lahko. V rokah imate moč spremeniti prihodnost in edini način, kako to lahko storite, je spremeniti zavest in se osredotočiti na sedanji trenutek. Če se želite znebiti preteklosti, jo poskusite zapisati ali zaupati prijatelju, dovolite si zadnjo priložnost, da ponovno prebavite stara čustva in jih sprostite. Dokler ne boste, ne boste mogli naprej. Vaše dušno sporočilo glasi, sedaj je pravi čas, da izpustiš in odpustiš preteklost iz svojega življenja.

Dušno sporočilo 3:

Meje so dobrodošle in nikakor niso slabe, a le, če so zgrajene zavestno in z jasnim namenom. Čas je, da postavite nekatere od teh meja! Če imate jasne meje, dajete življenju strukturo in smernice, na katere se morate osredotočiti že zdaj. Osredotočiti se morate na prevzemanje odgovornosti za stvari in dejanja, ki ne nameravajo nehati tratiti vašega dragocenega časa in sicer  izgubljanja energije nad ljudmi in situacijami, ki ne služijo več vašemu višjemu namenu. Čas je, da naredite inventuro, kar se sliši strašljivo, toda to je sedaj vaš največji zaveznik. Prav tako je pravi čas za čiščenje nereda na vseh področjih. Vaše dušno sporočilo glasi, sedaj je pravi čas, da očistiš navlako svojega življenja in pripraviš prostor za vstop nečesa novega.

Za vas z ljubeznijo,

Deli na: