Angel meseca Marca 2021

Angel meseca Marca 2021

Angel 1:

Vaš angel vas nežno opozarja, da premalo skrbite zase. Nehajte razmišljati, da ste kot stroj in da ste zmožni delati tudi preko svojih meja. Potrebno se bo obrniti vase, prisluhniti svojemu telesu, ki je precej izčrpano. Če imate avto, zagotovo veste, da morate včasih zamenjati olje, da bo delovalo. Zato morate tudi vi spremeniti in izpopolniti svojo energijo, da boste lahko obvladovali še naprej vsako življenjsko situacijo. Naredite nekaj lepega zase. Uživajte v malenkostih, privoščite si nekaj za svojo dušo. Naredite karkoli, kar vas bo sprostilo in ugajalo vaši duši. Ko boste poskrbeli zase, boste imeli več energije, da se posvetite drugim. Sprostitev bo povečala vašo intuicijo in lažje boste videli pomembne znake, ki vam jih Vesolje pošilja vsak dan.

Angel 2:

Vaš Angel vam priporoča previdnost. Preden nadaljujete, poglejte globlje v situacijo. Želeli ste nebeško vodstvo in prejemate ga. Trenutna situacija, takšna, kot je, ni prava za vas. Nekaj pomembnih informacij vam je prikritih, zato boste morali kopati malo globlje in več spraševati vpletene osebe. Zaupajte čustvom, ki jih boste začutili v drobovju. To so sporočila vašega angela varuha, tako vam jih predaja. Ne skrbite, da je ta situacija edina možnost, ki vam je na razpolago. Ni res! Nekaj boljšega čaka na vas, toda najprej se morate osvoboditi. Pomnite, da narava sovraži praznino. Torej, morate ustvariti praznino in potem se bo nova situacija odkrila sama od sebe. Seveda je potreben pogum in zaupanje, da pojdete stran od trenutne situacije, v katero ste že toliko vložili. Morda boste malo tudi razočarani.

Angel 3:

Ves čas v mislih angele sprašujete kaj vas čaka? A oni so čakali, da se odločite sami. Zato ste zadnje čase imeli občutek, da ste obtičali. V slepi ulici ste se znašli, ker ste se bali napačne odločitve. Angeli vam pomagajo pri sprejemanju odločitve, a ne glede na vse, je odločitev za o naslednjem poglavju vašega življenja na vaši strani. Prihaja obdobje vašega življenja, za katerega scenarij še ni napisan. Vaše želje so kot slika, ki jo ustvarjate na platnu vašega življenja. Tako kot umetnik, se morate tudi vi odločiti, kaj boste naslikali v ozadju in kaj v ospredju. Vzemite si nekaj časa, meditirajte in se v miru posvetite tej pomembni odločitvi. Vzdržujte svoje standarde. Toda pomnite, če odločitve ne boste sprejeli, je to tako, kot bi se odločili, da vaše življenje ostane tako, kot je. Kaj si želite prav zdaj? Vizualizirajte to in pojavilo se bo. Opustite negativne misli, saj bodo le te zavrle vaš napredek.

Angel 4:

S svojim izborom ste priklicali Angela za pomoč in zaščito. Vedite, da vas je slišal, tudi če ste dvomili v svojo sposobnost nagovarjanja angelov. Z vami je, da vam pomaga premagati vaše osebne demone, kot so nezdrave navade, strah, negativnost in dvom. Morda ste se že vprašali, ali ste vredni angelske pozornosti, ker se vam je dozdevalo, da vam nič ne gre kot želite? Odgovor je pritrdilen! Še kako ste vredni angelske pozornosti in imate jo. Vaš angel vam sporoča, da se pripravite, saj boste šli skozi fazo “prebujanja”. Ta faza se aktivira v tem trenutku, kot vaše osebno veliko čiščenje! Vaše telo, um in duh se bodo ponovno napolnili z energijo. Zdaj boste lahko videli in čutili, kako pomembni ste za angele!

Deli na: